Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Merkelistä kunniatohtori. Ansaitusti?

  • Merkelistä kunniatohtori. Ansaitusti?

Merkel vihitään Helsingin yliopiston kunniatohtoriksi.

Euroopan turvallisuus -seminaarista kummunnut idea, kun Merkel on ollut niin kivasti "rakentamassa Eurooppaan yhteisöllisyyttä."

 

Tässä kohtaa pitäisi lätkäistä kämmen aika hemmetin kovaa otsaan pahki.

 

Vaikka Merkelin tarkoitukset olisi ikinä olleet kuinka hyvät tahansa, vaikutukset ovat olleet täysin päinvastaiset.

Esimerkiksi Saksassa on nähty tilanteita, kuinka (vielä tyhjiin) vastaanottokeskuksiin on nakeltu polttopulloja ja kun palomiehiä on tullut paikalle, väkijoukot ovat käyneet palomiesten kimpppuun, etteivät he pääse sammuttamaan paloa, ja naapurusto on hurrannut sivussa.

Että jos ajatuksena oli kuinka lähi-idän raahaaminen Eurooppaan lisää suvaitsevaisuutta ja tuhoaa ennakkoluulot ja jotain sellaista, niin Saksassa tulos on ollut täysin päinvastainen. Esimerkiksi Kölnin uudenvuoden joukkoahdistelujen jälkeen Saksan "paikalliset Odinit" lähtivät kaduille hakkaamaan vastaantulijoita ulkonäön perusteella, sekä tuhoamaan pitserioita.

 

Miten sitten muu Eurooppa? Ensinäkin kaikki valtiot (paitsi Suomi) ovat laittaneet rajat kiinni. Norjan päättäjät ovat ilmoittaneet, että kun Ruotsi tuhoutuu monikulttuurisuuteensa, Norja ei tule päästämään ruotsalaisia turvapaikanhakijoina maahan. Ympäri Eurooppaa on armeijat kaduilla, joko maahan pyrkivien muslimien takia, terrorismiuhan vuoksi tai mellakoiden pakottamana. Jokainen Euroopan maa (paitsi Suomi) pyrkii tekemään paljon itsekkäämpää politiikkaa kuin vaikka viisi vuotta sitten. Esimerkiksi tätä taakanjakomekanismia ei ole mikään EU:n valtio noudattanut säntillisesti (paitsi Suomi.)

 

Merkel on ollut erittäin iso tekijä rasismin ja vihan levittäjänä, turvattomuuden aiheuttajana, terrorismin tukijana, sekä Euroopan yhtenäisyyden romuttajana.

Vain idiootti palkitsee tuosta työstä sillä perusteella, että "noh, tarkoitus ainakin oli hyvä."

 

En ole koskaan ennen käyttänyt sanaa "mädätys." Mutta on tämä aika vahva todiste siitä, että Helsingin yliopisto on mädätetty pilalle. Ideologisempaa arvonimen myöntämistä saisi hakea kissojen ja koirien kanssa.

 

Uutinen aiheesta: http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005117749.html

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Jaakko Häkkinen

Niinpä, spedeläimäyksiltä ei näinä aikoina voi välttyä. :D
Mutta ole varovainen, kun sinulla on sentään vielä hiukset päässä...

"Merkel on ollut erittäin iso tekijä rasismin ja vihan levittäjänä, turvattomuuden aiheuttajana, terrorismin tukijana, sekä Euroopan yhtenäisyyden romuttajana.
Vain idiootti palkitsee tuosta työstä sillä perusteella, että 'noh, tarkoitus ainakin oli hyvä.'"
-- Aamen!

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Kuvastaa hyvin eliittimme rähmälläoloa Saksaa kohtaan...

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

Tosiaan, eikös tästä eurooppalaisten vastakkainasettelusta ole jatkuvasti puhuttu Merkelin ajateltua, että Afrikka ja Lähi-itä voidaan tyhjentää jo nyt tiheimmin asuttuun maanosaan, Eurooppaan - sopu sijaa antaa! Ja nyt Perkel palkitaan nimenomaan eurooppalaisen yhteisöllisyyden edistäjänä. Joko nimittäjät leijailevat irti todellisuudesta tai takapuolen nuoleminen on yliopistolla in. Kyllähän sitä on jo yliopistollakin tunnustettu, että erikoistumisen arvostus on jo monesti mennyt liian pitkälle siten, ettei yliopistolta oikein löydy enää, kuin "pipetoijia" - laaja-alainen järkevyys on tiessään. Onneksi olen itse ehtinyt poistua kuvioista ajat sitten. Erinomainen kirjoitus!

Toimituksen poiminnat