Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

”Olen natsi, koska vastustan natsismia.”

Tämä on yksi tapa kertoa miltä minusta tuntuu, kun koitan kuvailla elämänkatsomustani nykyään. Toinen voisi olla, ”olen konservatiivi, koska vastustan konservatiivisyyttä.” Sitten voisi olla vaikka, ”olen fasisti, koska vastustan totalitarismia.”

 

Länsimaissa ehdittiin tuudittautua siihen, että uskonnollisuus ja konservatiivisyys vähenee joka vuosi ja tilalle tulee liberaaleja aatteita. Tämä on myös näkynyt hyvänä kehityksenä rauhan ja tasa-arvon mittareilla. Esimerkiksi Yhdysvaltojen ateistisimmissa osavaltioissa on vähiten väkivaltarikollisuutta ja maailman ateistein valtio Islanti on kaikkein väkivallattomin. Emme kuitenkaan voi ottaa itsestään selvyytenä, että suunta pysyisi aina samana. Esimerkiksi Turkin muuttuminen islamilaiseksi diktatuuriksi paljastaa aika karusti, että suunta voi muuttua nopeastikin.

Kuvahaun tulos haulle turkey dictator

Suomessa maahanmuuton seurauksena uskonto on tullut entistä enemmän julkiseen keskusteluun ja muuttunut muutenkin paljon isommaksi osaksi yhteiskuntaa. Esimerkiksi jumalanpilkka-lainsäädäntöä on alettu uudelleen soveltamaan, vaikka laki ehdittiin jo yhteen väliin käytännössä unohtamaan.

Uskonnollisuuden ja konservatiivisyyden lisääntyminen on myös vähentänyt katuturvallisuutta. Länsimaalaisten tekemät väkivaltarikokset ovat joka vuosi vähentyneet ja olleet enemmän yksityistiloissa, kuten kotona, tapahtuvaa väkivaltaa, mutta samaan aikaan ulkomaalaisten tekemät, kadulla tehdyt, väkivaltarikokset ovat vuosi vuodelta lisääntyneet.

Normaalisti joka vuosi on ollut aina vain vähemmän raiskauksia, koska vaikka maahanmuuttajat raiskaa paljon, suomalaisten tekemät raiskaukset ovat vähentyneet niin paljon, että kokonaismäärä on vähentynyt jatkuvasti. Vuosi 2017 on ensimmäinen vuosi, jolloin raiskauksia on ollut enemmän aiempaan vuoteen verrattuna.
Suunta on siis muuttunut.

Olen huolissani konservatiivisyyden ja uskonnollisuuden lisääntymisestä, koska se vähentää monella tavalla katuturvallisuutta. Rankimpina esimerkkeinä terroristi-iskut, jollainen oli taas eilen Lontoossa. Tämä vähän ahdistaa siinäkin mielessä, että olen itse menossa Lontooseen ensi kuussa. Mutta ei sitä silleen matkustaa tarvitse, että voi tulla ikäviä sattumuksia vastaan. Viime kesänä kotini ikkunan alla muslimi puukotti kolmea vastaantulijaa. Tämmöistä sattuu nykyään kaikkialla.

Kuvahaun tulos haulle sipilä shokissa

Liityin talvella Perussuomalaiset -puolueeseen, mikä aiheuttaa monissa hämmennystä, kun kerron puoluevalinnastani. Olen Kallion punaviherkuplassa hengannut teatterialan ammattilainen, Gay Pride -kävijä, talous- ja arvoliberaali, ateisti, pasifisti, joka vielä pukeutuu hassusti ja meikkaa. En ole varmaan ensimmäinen, joka tulee mieleen, kun puhutaan kristilliskonservatiivisen puolueen politiikosta, mikä johtuu siitä, etten ole kristilliskonservatiivi. Vastustan uskonnon käyttämistä politiikassa ja halveksin konservatiivisyyttä. Mielestäni konservatiivisyys ei ole juuri muuta kuin asian tekemistä jollain tavalla vain siksi, että niin on ennenkin tehty. Konservatiivisyys ei ole esimerkiksi sitä, että vastustaa ehdotusta kulkea työmatkat autojen sijaan tunkemalla ilotulitusraketti hanuriin ja lentämällä töihin. On ihan tervettä järkeä vastustaa huonoja ideoita. Ei siihen tarvitse konservatiivisyyttä sotkea.

Minä kuitenkin ”joudun” liittymään konservatiivien joukkoon vastustaakseni tätä nykyistä kehitystä. Tätä nykyistä kehitystä, jossa konservatiivisyys lisääntyy. Onhan tämä vähän ironista, että liityn konservatiiveihin vastustaakseni konservatiivisyyttä. Mutta koen, ettei ole oikein muuta vaihtoehtoa.

Muut puolueet ovat liittoutuneet islamin kanssa, ja ne punavihervasemmistolaiset piirit, joissa olen hengannut, ovat liittoutuneet islamin kanssa. Punavihervasemmistosta kannatetaan suurmoskeijaa, islamilaisia päiväkoteja, sovinismiystävällisiä asuntoja muslimeille, lapsiavioliittoja, ympärileikkauksia, halal-lihaa jne.

Minun mielestäni esimerkiksi uskonnolliset päiväkodit pitäisi lopettaa ja sen sijaan laittaa kaikki lapset (oli heidän vanhempiensa uskonto mikä hyvänsä) samoihin päiväkoteihin. Nykyinen muslimien eristäminen imaamien arabian kielisten saarnojen pariin haittaa integraatiota ja edesauttaa tulevien muslimipolvien radikalisoitumista. Ympäri Eurooppaa onkin havaittu, että toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajataustaiset muslimit ovat keskimäärin konservatiivisempia ja helpommin radikalisoituvissa kuin vanhempansa. Tämä suunta on huono. Samoin Suomesta on lähtenyt paljon täällä syntyneitä muslimeja taistelemaan ISIS-järjestön riveihin.

Kuvahaun tulos haulle angry muslims

Minä haluaisin muslimien ja muun väestön välille aitoa dialogia, jotta suomalainen yhteiskunta toimisi sulatusuunina, jossa kansat eivät jakaannu kahtia. Punavihervasemmistossa muslimeille väkerrellään koko ajan poikkeussääntöjä ja muslimeja pidetään erillään muusta yhteiskunnasta.

Lisäksi punavihervasemmiston tapa kiistää kaikki ongelmat, mitä liittyvät islamiin, ärsyttää suunnattomasti. Esimerkiksi tutkimukseen, että naisten turvallisuuden tunne kaupungilla liikkumiseen on vähentynyt, johti feministin kirjoittamaan artikkeliin siitä, kuinka naiset ovat idiootteja, jotka pelkäävät turhaan. Feministi kirjoitti näin, koska koki haukkumalla naisia puolustavansa muslimeja.

Uskonnon roolia pitäisi yhteiskunnasta vähentää ja lapset pitäisi kasvattaa kyseenalaistamaan arvoja ja pohtimaan asioita ääneen. Mutta tämä ei oikein onnistu pian aikuisiltakaan, kun punavihervasemmistossa kannatetaan totalitarismia. Internet-sensuuri on lisääntynyt ihan EU-tasolla. Jatkuvasti ”väärin ajattelijat” saavat bannia facebookista, youtubesta ja twitteristä, tuomarit antavat sakkoja, anarkistit hakkeroivat nettisivuja alas ja islamistit lähettävät tappouhkauksia.
Väärin ajattelijoista on todellakin tullut altavastaavia. Ihmisryhmä, joita potkitaan vähän joka suunnasta. Tämä kamppailu länsimaiden islamisoitumisen estämiseksi muuttuu joka vuosi rankemmaksi.

Aion kuitenkin tasa-arvoa ja rauhaa rakastavana ihmisenä tehdä loppuelämäni töitä sen eteen, ettei islam saa enempää valtaa Suomessa. Ihan sama, vaikka minut sen takia haukutaan natsiksi ja rasistiksi. En vaan halua nähdä sitä punavihervasemmiston Unelmaa, jossa Sharia-laki on voimassa, jolloin naiset säkitetään, lapset pakkonaitetaan, juutalaiset uunitetaan ja homot hirtetään. Se ei ole minun utopiani, vaan dystopia, jonka pyrin välttämään.

Vastustan totalitarismia, ihan sama, vaikka se sitten tarkoittaa eräiden silmissä, että olen fasisti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Johtuneekohan hallituksen toimintakyvyttömyys siitä, että pääministeri Juha Sipilä on jatkuvassa shokkitilassa?

Tommi O. Pälve

Twiittasi taas aamulla olevansa shokissa.

Eniten naurattaa se, että lupasi asuntonsa muslimimiehille, ja kun Kempeleessä tapahtui raiskaus, niin Sipilä painotti medialle, että asunnon tarjoaminen oli vaimon idea.

Ei mistään ota mitään vastuuta.

Käyttäjän lassinuutinen kuva
Lassi Nuutinen

Tässä toinen liberaali, joka on huomannut, että liberalismi on ajanut itsensä tähän nurkkaan. Hyvä esimerkki on tästä Yhdysvalloista Linda Saursor, joka on otettu feminismipiireissä ja liberaalipuolueissa avosylin vastaan vaikka kannattaa avoimesti shariaa. Sharia ei taatusti edistä naisten ja homoseksuaalien oikeuksia ja on myös erottamaton osa Islamia. Voisin sanoa, että Islam ei ole Islam ilman shariaa (mikäli olen oikein ymmärtänyt).

Tosin en tiedä miten Saursoriin nykyään suhtaudutaan. Hänhän taisi ajatua kohun keskelle, koska julisti twitterissä, että Ayaan Hirsi Alilta pitäisi repiä vagina irti.

Itse pohdin vielä miten äänestän jatkossa. Tuskin pystyn äänestämään konservatiivejakaan.

Tommi O. Pälve

Juuri tämä "liberaalien" ja islamin liitto tekee mahdottomaksi kannattaa liberaaleja.

Ayaan Hirsi Ali on yksi suokkiaktivisteistani. Harmi, että häntä lyödään joka suunnalta.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Tommi O. Pälve: Aika mainio kasvutarina sinulla. Olen itsekin ihmetellyt fiksuiksi ja ajatteleviksi pitämien ihmisten käsittämätöntä sokeutta. Kukaan ei halua kuulla huutoa: "Eihän keisarilla ole vaatteita". Mieluummin huudetaan yhteen ääneen "huu" ja kepitetään ne, jotka uskaltavat huutaa "haa".
Taannoin tunnettu nuorisotutkija kertoi TV:ssä matkaansa stalinisteseen maailmaan. Hän kertoi osuvasti, että hän muistaa hetken, milloin hänestä tuli stalinisti ja hetken, kun hän siitä luopui. Itseään ja kohtaloaan hän kiitteli siitä, ettei ehtinyt tehdä tuolla ajanjaksolla mitään pahaa. Koska luokkatietoisuudessaan hän olisi ollut valmis tuhoamaan "luokkavihollisen", jos siihen olisi ollut aihetta ja tilaisuus.
Punavihreä harhama, jossa Stasin lännelle keksimä vihreys ja stalinismin opetuslasten jälkeläiset ovat löytäneet toisensa, ovat kuin keskiajan inkvisittorit. Ollessaan ehdottoman varmoja siitä, että tekemällä omasta mielestään hyvää (kiduttivat kerettiläisen ruumiin kuoliaaksi, jotta kuolematon sielu pelastuu) lopputulos tulisi olemaan kaikille onneksi. Tähän harhaan perinteinen suomalainen konservatismikin on langennut Kataisen, Stubbin ja Orpon aikakaudella. Nämä herrat kun erottuvat Arhinmäestä ja Ville Niinistöstä vain paremmalla pukeutumisellaan.

Tommi O. Pälve

Rasismin vastaista Rasmus-ryhmää kun olen tänään lukenut Facebookissa, on tullut taas huomattua, kuinka karua on kun ihmiset ovat niin varmoja oikeassa olemisestaan, että ovat sokeutuneet täysin.

Ja kun kehitys menee huonompaan, radikaalit keinot lisääntyvät. Vielä ei ole sama meno kuin Yhdysvalloissa, mutta on täälläkin vasemmistoradikaalit aktivoituneet.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Pelkään eniten "hyviä ihmisiä", jotka ovat varmoja siitä, että ovat ehdottomasti oikeassa. Esimerkki: Ystäväni oli sairaalassa nuorena opiskelijana yövuorossa vanhemman ja kokeneen hoitajan kanssa. Syöpäkivuistaan valittaneelle nuorelle hoitaja kieltäytyi antamasta lisää kipulääkettä koska "jumalaa ei tule kohdata huumattuna".
Lasken näihin pelottaviin asioihin kaikki sellaiset asiat, joihin ihmiset menevät syvästi tunteella mukaan. Keskustelupalstoja selatessa löytää kirjoituksia, joissa syvä empatia muuttuu seuraavassa kirjoituksessa verenhimoiseksi parjaamiseksi. Rasmus- ryhmä on hyvä esimerkki, missä sama kirjoittaja voi myötäelää pakolaisten hätää, mutta seuraavassa kirjoituksessaan pilkata ilkeästi maahanmuuttajan raiskaamaa alaikäistä tyttöä.

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #7

"Kaikenlaista pikkunarttua sitä on taas liikkeellä."

Oksettavaa.

Marko Parkkola

Olen muutaman kerran kirjoittanut tästä liberalismin paradoksista: Liberalismi johtaa autoritarismiin, koska vaaditaan lakeja, määräyksiä ja lainvalvojia vahtimaan, jotta liberalismi toteutuu. Liberalisti taas kokee omaavansa ainoa oikean ultimaattisen totuuden ja kaikki muu on pahaa konservatismia.

Tämä ajattelutapa on erinomaisen hyvin nähtävissä Rasmus-ryhmässä.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Rasmus-ryhmässä vain päivitellään De Wittin ja Huhtasaaren maailmankuvaa. Mitään ylilyöntejä ei löytynyt.

Tommi O. Pälve

"Pahin asia terrorismissa on se, että se nostaa oikeiston kannatusta."

Jyrki Paldán

Suomen (toistaiseksi) sosiaalidemokraattisen ja suhteellisen vastuullisen hallitusoikeiston osalta tuo on kyllä hyvin julmasti sanottu, mutta maailmanlaajuisesti ei.

Suurimmat uhkakuvat maailmalle ja ihmiskunnalle ovat ilmastonmuutos ja suurvaltojen välinen ydinsota. Republikaanipuolue Trumpin johdolla tekee kaikkensa, jotta päästään vähän lähemmäs kumpaakin. Trumpin ja republikaanien suosioon taas vaikutti merkittävästi muslimiterroristien pohjalta rakennettu viholliskuva.

http://thebulletin.org/timeline

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #14

"Suurimmat uhkakuvat maailmalle ja ihmiskunnalle ovat ilmastonmuutos ja suurvaltojen välinen ydinsota."

Ainoa todellinen uhka joka on jo osittain toteutunut on hallitsematon väestönkasvu joka aiheuttaa köyhyyttä ja kansainvaelluksia.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Tuo kaikki on valitettavasti syy miksi itsekään en katso voivani ottaa oikein osaa keskusteluihin edes sen vertaa mitä joskus. Nämä osapuolet ovat IDEOLOGISESTI sekaisin. Marco whatever Wit on höyrähtänyt, MV-lehti on höyrähtänyt (on suhteita Venäjään tahi rahantarvetta tai mitä nyt vain..)... mutta olisin vain toivonut etteivät muut olisi menneet vastapuoleksi, ideologisiksi vastapartnereiksi, ilman aivoja.

Monet menivät vuosien aikana kuitenkin. Mikäli esim. "Rasmus"-ryhmässä jotain esim. kritisoi, niin heittävät pihalle. Nytkin siellä "todetaan" (ja suuri osa peukuttaa..) Lontoon islamilaisen terrorismin jälkeen että "no mutta äärioikeisto on kuitenkin paljon isompi ongelma" tai vaikka liikenneonnettomuudet tai punkit (sic). Siis aidosti punkit ja syyksi iskuille löydettiin jopa eurooppalainen rasismi (ei se ole mikään syy tappaa, ymmärrän että on monimutkainen keskustelu toki jota ei näillä riveillä voi käydä..). Mutta ei siis suinkaan syynä olekaan islamilainen terrorismi... naisia, homoja ja lukuisia muita ryhmiä sortava porukka... nämä tahot jotka eivät suostu maltillistumaan/maallistumaan, koska pyhät kirjoitukset, vaan mieluummin haluavat että sharia-laki voimaan mikäli vain saavat tarvittavasti jalansijaa maahan. Missä silloin ovat naisten/homojen/jne. oikeudet?

Hyvää tarkoittavassa (sic) Rasmuksessa on menossa alati kiihtyvä aivan kamala ideologinen aivopieruilu jota monelle ei toivoisi... koska uskon aidosti useimpien haluavan auttaa ihmisiä.. ovat vain ideologiassa pahasti sisällä ja uppoavat lisää kuten ideologioiden kanssa usein käy. Ei se että vastustaa mv-lehteä tai Marco de Witin sekoiluja pidä tarkoittaa että luopuu aivoistaan.......

Valitettavasti.... todellakin valitettavasti.... on itsekin todettava että Suomessa on ääripäitä.... ei pelkästään yhtä. Ja hullummaksi vain tuntuu menevän. Mikäli Suomi Ensin sun muilla hörhöillä olisi edes puoljärkeviä johtajia heidän suosionsa olisi ikävän korkealla. En todellakaan pitäisi siitä ja onneksi nämä Rajat Kiinni, Suomi Ensin porukat ovat aika onnettomia sähliä eli heillä ei olekaan moisia mahdollisuuksia....

Ja tiedättekös minne tuo sitten kanavoituu kohta? No kohta se vähän alle 10 vuotta ennustelemani tapahtuu eli Halla-Aho nappaa Soinin puolueen nuiville. Eppäilen että kannatus nousee aika roimasti.... siitä on varoiteltu (itsekin lukuisille), mutta ei juuri ketään kiinnostanut vuosien varsilla; mikäs siinä sitten. Pitäkää tunkkinne, kun itsekin syyllistytte ideologian takia typeryyksiin. En liity perussuomalaisiin näiden asioiden takia, mutta osin ymmärrän blogin kirjoittajan syitä liittyä.

Pekka Pylkkönen

Mielenkiintoinen teksti. Olisiko tässä nyt täsmälleen se puoliväli ääripäiden välissä? Liberaali konservatiivi?

Mikko Virtanen

Tästä kirjoituksesta ei tule oikeastaan mitään muuta tunteita kuin se, että Persuihin liitytään (ja heitä äänestetään) ainoastaan sen yhden asian takia: islamin vastustamisen. Puolueet pitäisi ottaa kokonaisuutena, Persuilla on hallituspuolueena paljon muitakin asioita vastuullaan kuin pelkästään islamvihan muuttaminen todeksi. Antatumalla populistisen islamvihan kylvämisen kautta äänensä persuille antaa kyseisen puolueen johdolle myös mandaatin tehdä mielensä mukaan muissakin asioissa.

Kukaan misään leirissä ei hyväksy ääri-islamistisen ajattelutavan ja radikalisoitumisen hyväksymistä, vaikka näin tahtovat islamia avoimesti vastustavat väittääkin. Mutta sen sijaan, että rajat laitettaisiin kiinni ja otettaisiin absoluuttinen "maassa maan tavalla tai maasta ulos"-ajattelumalli käyttöön, vasemmiston riveistä löytyy enemmänkin kannatus ajatukselle, että pitäisi tehdä pitkäkestoisia toimia tällaisen radikalisoitumisen estämiseksi. Niin kotimaassa kuin myös ulkomaillakin.

--

Esim. tuo päivähoitokuvio on hieman ongelmallinen siinä mielessä, että päivähoitoa järjestetään myös yksityisesti. Kuka tahansa (tietyin rajauksin) voi perustaa yksityisen erikoistuneen päivähoitopaikan, johon voi sitten spesifoida minkä tahansa agendan. Suomi kun on (vielä toistaiseksi ainakin) vapaa maa. Kunnallisesti tällaisen järjestäminen toisi ainakin kunnallisen valvonnan piiriin ja tällöin kunta voisi puuttua helpommin epäkohtiin.

--

Dialogia ei varmasti edistä yhtään se, että olet liittynyt avoimesti rasistista ja uskontovastaista ainesta ruokkivaan puolueeseen, joka MOT näemmä vetää puoleensa ainoastaan yhden agendan ihmisiä. Vai mitä mieltä olet esim. nykyhallituksen työllisyyteen kohdistuvista toimista ja koulutusleikkauksista? Entäs vanhuksista?

Käyttäjän ViliLustman kuva
Vili Lustman

"Antatumalla populistisen islamvihan kylvämisen kautta äänensä persuille antaa kyseisen puolueen johdolle myös mandaatin tehdä mielensä mukaan muissakin asioissa."

Fasismia saa vihata.

"Kukaan misään leirissä ei hyväksy ääri-islamistisen ajattelutavan ja radikalisoitumisen hyväksymistä, vaikka näin tahtovat islamia avoimesti vastustavat väittääkin."

Hyväksymistä on myös asiaa ehkäisevien toimien vastusminen ja asian kieltäminen ja vähättely faktojen vastaisesti.

"Mutta sen sijaan, että rajat laitettaisiin kiinni ja otettaisiin absoluuttinen "maassa maan tavalla tai maasta ulos"-ajattelumalli käyttöön..."

Perussuomalaiset eivät kannata rajojen sulkemista, vaan humanitäärisen maahanmuuton rajoittamista, tai mitään "absoluuttista maassa maan tavalla -ajattelumallia", mitä lie se tarkoittaakaan.

"vasemmiston riveistä löytyy enemmänkin kannatus ajatukselle, että pitäisi tehdä pitkäkestoisia toimia tällaisen radikalisoitumisen estämiseksi. Niin kotimaassa kuin myös ulkomaillakin."

Jotka käytännössä johtavat vain radikalisoitumisen ja uskonnollisuuden lisääntymiseen, koska ne lisäävät islamin asemaa ja vaikutusvaltaa yhteiskunnassamme, ja turvaavat radikalismin rahoituksen ja ulkomaisten salafistien/wahhabistien vapaan vaikutusvallan muslimiväestöömme.

"Kuka tahansa (tietyin rajauksin) voi perustaa yksityisen erikoistuneen päivähoitopaikan"

Lasten uskonnollisen aivopesun pitäisikin olla kiellettyä.

"Dialogia ei varmasti edistä yhtään se, että olet liittynyt avoimesti rasistista ja uskontovastaista ainesta ruokkivaan puolueeseen, joka MOT näemmä vetää puoleensa ainoastaan yhden agendan ihmisiä."

Dialogia ei edistä kaltaisesi ad hominem -leimaajat ja "liberaalit" ryhmäajattelijat.

Tommi O. Pälve

Koulutusleikkaukset ja vanhusten palveluihin tehdyt leikkaukset eivät olleet Perussuomalaisten asialistalla, vaan noissa kyseisissä tapauksissa annettiin periksi Kokoomukselle ja Keskustalle.

Toki selkärangattomuus on sitten kostautunut kannatuksen laskuna.

Toimituksen poiminnat