Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Vihdoinkin Suomen suurimmaksi puolueeksi!

  • Vihdoinkin Suomen suurimmaksi puolueeksi!

Perussuomalaisten hallituskausi on suoraan sanottuna ollut aika katastrofaalinen. EU:n liittovaltiokehitys on jatkunut, siirtolaiskriisin ei reagoitu oikeastaan mitenkään, hallintarekisteri meni läpi, jne.
On siinä sivussa jotain järkevääkin tehty, mutta pieneltä tuntuu siihen nähden, kuinka isolla raivolla Kokoomus ja Keskusta ovat dominoineet hallituksessa, mikä tietenkin johtaa juuri tämmöisiin nihkeisiin asioihin, kuten siihen, että tavallisen kansalaisen mahdollisuudet vaikuttaa asioihin äänestämällä kapenee, ja varakkain yksi prosentti saa piilotettua omaisuutensa verottajalta. Eli tätä prkl:n elitismiä, johon kansa alkaa olla kurkkua myöten täynnä. Vielä kun Kokoomus olisi saanut tahtonsa läpi ja Guggenheimia oltaisiin alettu pyörittää verorahalla, niin siinä olisi aika hyvin alleviivattu, kuinka paljon kokoomuslaiset suomalaisia halveksii.

Mutta nyt suunta muuttuu.

Jussi Halla-aho jättää puolueesta kristilliskonsevarvatiivisyyden pois ja Perussuomalaiset alkavat keskittymään kolmeen pääteemaan: työllisyyteen, EU:hun ja maahanmuuttoon.
Tätä on mediassa kutsuttu muuttumiseksi "yhden asian liikkeeksi." Voi sen ilmaista noinkin. Halla-aho on korostanut, että Perussuomalaisten kaltaisella isolla puolueella täytyy olla jokaiseen asiaan kanta, mutta on tärkeää, että on sellaisia asioita, joista ei voi tinkiä. Maahanmuutto varmasti on tällainen asia.

80% Suomen kansasta kannattaa nykylinjaa tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa.
40-50% eurooppalaisista lopettaisi  uusien muslimien päästämisen Eurooppaan kokonaan, ainakin väliaikaisesti. 
25% suomalaisista on valmiita äänestämään "rajat kiinni -puoluetta."
16 - 25 -vuotiaat ovat reippaasti maahanmuuttokriittisempiä kuin 26 - 40 -vuotiaat. Joka päivä haittamaanmuuttoa vastustavia nuoria täyttää 18-vuotta ja saa äänioikeuden.
Lisäksi maahanmuuttajataustaisen väestön määrä on lisääntynyt. Tässä suhteessa se on hyvä asia, koska maahanmuuttajataustaiset ovat keskimäärin maahanmuuttokriittisempiä, kuin mitä kantaväestö. Se on täysin ymmärrettävää. Ruotsissaa esim. syyrialaistaustaisten pakolaisten kotien ja liiketilojen seiniin oltiin spreimaalattu tappouhkauksia ja ISIS-symboleja. 
Tietenkin myös maahanmuuttajataustaisia kiinnostaa, ketä tänne päästetään. Varsinkin kun iso osa maahanmuuttajataustaisista tietää, mitä on itse paennut tai mitä vanhempansa ovat paenneet.

Eli "yhden asian liikkeelle" (= puolueelle, jolla on joka asiaan kanta ja kyky neuvotella kompromisseja, mutta pitää maahanmuuttolinjastaan loppuun asti kiinni) on helvetisti kysyntää.

Nykyinen kehitys, jossa multikulttipolitiikkka joka kuukausi näyttää vain huonommat ja huonommat kasvonsa, on otollista kasvuaikaa maahanmuuttokriittiselle puolueelle. 
Täytyy vain toivoa, että rikoksia tehtaillut Jan Vapaavuori saa taivuteltua Kokoomuksen ja Keskustan potkimaan Perussuomalaiset ulos hallituksesta. Se olisi paras mahdollinen skenaario.

Jos Perussuomalaiset itse lähtevät hallituksesta, se helposti kääntyy niin, että irvaillaan siitä, kuinka ei vastuu maistunut, tai että ei sitten valta kelvannutkaan. Valtaa mielestäni ei ole ollut. Ja vastuu ei tosiaan kelpaa, kun pitää olla koko ajan vastuussa Keskustan ja Kokoomuksen suomalaisvihamielisistä päätöksistä. Vanhuksiltakin veivät leivät ja vähensivät lähihoitajien määrää.

Kävi miten kävi, oltiin oppositiossa tai hallituksessa, Perussuomalaisten tulee alkaa haastamaan Kokoomusta ja Keskustaa kovemmin. Ihan oikeasti vääntää kättä. Tämä nöyristely, jossa Suomen kansa häviää, on loputtava.

Ja jos Perussuomalaiset kykenevät kahden vuoden aikana todistamaan olevansa suoraselkäinen puolue, joka puolustaa suomalaisia, niin ei ole mitenkään absurdi ajatus, että Perussuomalaiset yltäisi 30 prosentin kannatukseen. Jokatapauksessa Jussi Halla-ahon valinnan seurauksena kannatus tulee lähtemään nousuun. Ihan vain jo siitä syystä, että suuri osa kansasta on maahanmuuttopolitiikan suhteen aika pitkälti samoilla linjoilla, kuin Halla-aho. Kun Halla-aho on PJ:nä, hänen on paljon helpompi myydä ideansa kansalle. Hänellä on nyt hallussaan koko Perussuomalaisten viestintäkoneisto.

Eli tästä eteenpäin pelkkä demonisoiminen ei enää auta. Itseasiassa muiden medioiden ja politiikkojen puolelta tuleva demonisoiminen saattaa vain lisätä Halla-ahon (ja täten myös puolueen) kannatusta, kun kansalaiset pitävät Halla-ahon ideoita järkevinä.

Poliittisille vastustajille voisi todeta: Jatkakaa samalla mustamaalauslinjalla. Me haemme shampanjapullot valmiiksi.

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

En ihan heti allekirjoita uskomustasi persuista Suomen suurimpana puolueena.
Sen sijaan voisi olla hyvin mahdollista että pienentyminen kääntyy toiseen suuntaan.

Hallitustaival on ollut persuille raskas reissu enkä pitäisi olleenkaan mahdottomana että Halla-aho vie sakkinsa oppositioon kasvamaan korkoa.

Muikea kuva Halla-ahosta :)

Tommi O. Pälve

Perussuomalaiset potkittiin juuri ulos hallituksesta.

Tämä menee täysin käsikirjoituksen mukaan! :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset