Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Perussuomalaiset jakaantuivat äänestäjille uskollisiin ja rötösherroihin

Perussuomalaisten väitetään jakaantuneen halla-aholaisiin ja soinilaisiin, jossa halla-aholaiset ovat tämä EU- ja maahanmuuttokriittinen siipi ja soinilaiset ovat.. *köh* soinilaisia, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan, kun ottaa huomioon Timo Soinin rakentaneen Perussuomalaisten kannatuksen juurikin EU -kritiikillä, sekä vastustaneen holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa itsekin.
”Missä EU, siellä ongelma,” kuului ennen. Nyt slougan voisi olla vaikka, ”missä audin takapenkki, siellä Soini.”

Kuka oikeasti uskoo Simon Elon itkun siitä, että puolue hajosi arvoihin, kun hän itse on luonut poliittisen uransa juuri EU:n vastustamisen ja humanitaarisen maahanmuuton kritisoimisen avulla. Itsekin aikoinaan äänestin häntä juuri näiden kahden teeman vuoksi. Ja nyt hän sitten menee hallitukseen PJ:nä sillä ehdolla, että pitää maahanmuutosta ja EU:sta turpansa kiinni.

Samoin Sampo Terho on kritisoinut kovaan ääneen EU:ta ja nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa. On turha kuvitella, että ”halla-aholaisten” mielipiteet EU:sta ja maahanmuutosta olisi syy, miksi nämä äänestäjiensä sankarit päättivät loikata puolueesta jatkaakseen hallituksessa Kokoomuksen ja Keskustan politiikan ajamista. Enää ei Perussuomalaisten agenda hallitusohjelman toteutuksessa näy.

Uusi Vaihtoehto eli Uuvatit saavat hallituksessa parempaa palkkaa, kuin Perussuomalaiset oppositiossa, puhumattakaan ministeripalkoista. Tämän lisäksi Soini on kupannut Perussuomalaiset -puolueen rahaa erillisille säätiölle vuosia, ja tulee kahmimaan nämä rahat mennessään.

Tämä oli suuri puhallus, jossa ottaa iskua Perussuomalaiset -puolue. Ja ennen kaikkea Perussuomalaisten kannattajat, joiden äänillä tehdään nyt Kokoomuksen ja Keskustan politiikkaa.
Tämä ei ole demokratiaa. Tämä on petos.

Pyrin keskittämään energiani muuhun kuin katkeruuteen ja eripuraan, mutta Simon Eloa kohtaan tulen luultavasti tuntemaan vielä kauan aikaa puhdasta vastenmielisyyttä. Juuri siitä syystä, että olen häntä itse kannattanut ja äänestänyt. Nyt tiedän kovimman kautta miltä tuntuu olla petetty äänestäjä.

Toivon, että tämä tunne jatkuu rötösherroja paremman tiedon puutteessa äänestäneillä aina seuraaviin eduskuntavaaleihin asti, jotta nuo kähmijät voidaan lopullisesti potkia eläkkeelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Elo on ollut ihan tunnettu kommentoija esim. hommafoorumilla eli sinällään ihmetyttää miehen kommentit yle:n tv-keskustelussa.

Mies on tiennyt Halla-Ahon tuomiosta jo vuosikausia sitten eikä hänellä käsittääkseni ole tätä ennen ollut huomautettavaa siitä..... ja jos on vähänkään seurannut hommafoorumia, niin siellähän on suunniteltu (pienimuotoisesti) Halla-Ahon nousua jo pitkään. Ei erityisen kova noste... ehkä joitain kymmeniä on voinut sitä kautta tulla. En tiedä minkä suuremman salaliiton Elo sitten on saanut selville, josta itsekään en ole ollut tietoinen eivätkä muuten ne hommafoorumin ihmisetkään mitä nyt olen heidän keskustelujaan seurannut :D Hassua pelailua.... ei tuo Elon uraa vie eteenpäin luultavasti.. en oikein ole varma ovatko monetkin edustajat aidosti osin pihalla ja auktoriteetin vietävissä vai mikä mättää. SMP-porukat sun muut waka-wanhat lähtemässä Soinin kelkkaan ymmärsin ja Terho ehkä sitten paremman palkan takia tai jotain.... Lindsröm ja muutama muu olivat vähiten yllätys tai lähinnä selvää kauraa etenkin kun (ministerin)virka ja palkat säilyvät eivätkä olisi koskaan tulleet uudelleenvalituiksi halla-aholaisten joukossa. Kaikki ne twitter/facebook kommentit vain muutamaa päivää aikaisemmin.... :D ja täysin ristiriidassa tekojen kanssa. Ei siinä mitään, minusta oli vaihteeksi piristävää huomata ettei Halla-Ahon suunnitelmat toimineetkaan loppuun asti.... yleensä on homma hänellä pelannut, mutta nyt tuli soinilaisten vastaisku aavistuksen yllättäen ja bonusjäsenillä varustettuna (mm. Elo/Terho/jne.).

No mitä enemmän seuraa niin sitä selvemmältä vaikuttaa.... politiikka on masokisteille ja/tai sadisteille. Tai opportunisteille/sosiopaateille jne.

Itse en ole persujen, nuivien, soinilaisten tai kenenkään tai minkään puolueen kannattaja... Jätin viimein äänestämisenkin viime vaaleissa pois monestakin syystä. Eikä kaduta. En ole varma onko asekauppiaan vai poliitikon virka likaisempi jobi. Nekin jotka menevät hyvin aikomuksin mukaan tuntuvat muuttuvan melko nopeasti seuransa kaltaisiksi.......

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Vaalimainosta pukkaa: ÄLÄ ÄÄNESTÄ VANHOJEN PUOLUEIDEN RÖTÖSHERROJA, SOINI ON UUSI VAIHTOEHTO.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Heh, juuri Soini sanoi ettei koskaan lähtisi puolueestaan (sanoi sen värikkäämmin ja Juudas sun muut olivat kielikuvissa). Elo ja Terho jne. twiittasivat ja laittoivat naamakirjaan onnittelut Halla-Aholle vain muutama päivää sitten.

Ja pari päivää myöhemmin puhuvat naama peruslukemilla miten loikkaaminen on ainut moraalisesti kestävä vaihtoehto sun muuta höpötystä.

Ihan nautittavaa huumoria kun sitä katselee ilman puoluesidonnaisuuksia :D ... voisi ehkä persuna (jompana kumpana ryhmänä) vituttaa jonkin verran on sitten loikkaava taho tai se joka katselee loikkaavien puheita.

Käyttäjän MarttiIssakainen1 kuva
Martti Issakainen

Uusi ja pesunkestävä.Eikä myy sitä.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Tuukka Kurun kommentti Elon fb-seinälle oli osuva. Se meni jotenkin näin:
"Senkin selkärangaton limanuljaska"

Elo tosin siivosi kaiken palautteen pois seinältään vähän myöhemmin.

Edit. Ennen poistamista Kurun kommentilla oli n. 130 tykkäystä.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Jos siellä Jyväskylän puoluekokouksessa ovat natsit käsimerkkejään näytelleet niin onhan selvää etteivät Soini ja kumppanit voineet tuota hyväksyä.

Tuo asia tuli esille A-studion lähetyksessä.

Tommi O. Pälve

Silloin pitäisi yksittäiset uusnatsit potkia ulos. Ei hajoittaa puoluetta.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Se on uuden puoluejohdon tehtävä.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Ei se johonkin käsimerkkeihin kaatunut.

Tuolla on jo katsottu koko homma aikoja sitten:
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3534944/Hallituks...

Ei voi olla sattumaa että tietävät loikkaavien määränkin liki tarkalleen eli vähintään 20.

"Halla-ahon perussuomalaisista irtisanoutuva ryhmä koostuisi ainakin noin 20 kansanedustajasta."

Siis tuo 3.6.2017..... siis joku vuoti, mutteivät "halla-aholaiset" edes huomanneet tai eivät uskoneet/välittäneet. Hämmästyttävää todellakin.

************************************************

"Asia vahvistettiin perjantaina Lännen Medialle useista eri hallituslähteistä."

Eli tuo on ollut yleisesti tiedossa paitsi jostain syystä en itsekään tuota tietoa saanut/löytänyt saati sitten Halla-Ahon kannattajat (joka on jo aika outoa... ehkä saivat mutteivät uskoneet). Ei ihmekään että Huusko täällä pystyi heti laittamaan blogin missä oli "tyrmistynyt"... sisäpiiritietoako on ollut monellakin?

Simon Elo ja Tiina Elovaara tunti sitten väittivät että ei ollut pohdittu aikaisemmin loikkaamista ja päätös syntyi ihan hetkessä vain :D Kuka tuohon aidosti uskoo? Hassusti poliitikot osaavat venyttää puheensa rehellisyyttä tarpeen mukaan..

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Täällä meillä Suomessa on sanan- ja ajatuksenvapaus. Niinpä ei ole kiellettyä olla rasisti tai hakea edustamissaan arvoissa yhtymäkohtia niihin joita ns natsit tai kansallissosialistit edustivat esim ihmisoikeuksiin, tasa-arvoon tai kansalaisyhteiskuntaan liittyen. Yllättävän moni tuntuu loukkaantuvan noista termeistä kun yhtymäkohtia tuntuu löytyvän.

Kannattaisiko lisäksi kiinnittää huomiota niiden (puolueiden) johtohenkilöiden ja mielipidevaikuttajien (tai sellaisena esiintyvien) vastuuseen jos ovat katselleet näiden alkioryhmäänsä kuuluvien, nyt puheenaiheena olevien arvomaailmaa sormiensa läpi. Ilman hyväksyntäänsä se ei olisi ollut mahdollista.

Tosiasiassa juna meni jo eikä menneitä tekoja saa pyyhittyä pois.

Käyttäjän ThsHs kuva
Henrik Ojala

Toistaiseksi Elovaaran väitteille ei ole löytynyt tukea vaikka jotain materiaalia on tiedotusvälineille toimittanut. Odotellaan, mutta väite on niin raskas, että sille pitää pystyä tuomaan faktaa pohjaksi. Ihan yksittäinen vinossa oleva käsi ei sitä ole.

Tom Sundberg

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

"Soini sanoo, että Jyväskylän puoluekokouksessa hävinneiden kohtelu on herättänyt suuttumusta perussuomalaisten kentällä."

Turun Sanomien linkistä löytyi tuokin ja oman tulkinnan mukaan jotain hyvin vakavaa on Jyväskylässä tapahtunut.

Muuten ei ole selitettävissä noinkin suuren joukon lähtö puolueesta. Halla-aholla on edessään aikamoinen työ saada perussuomalaiset ojennukseen.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Epäilemättä vaatimus puolueen hajottamisesta on tullut kentältä. Sitä en tiedä, onko kyse ollut Brysselin vai Berliinin lentokentästä.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Nimenomaan äänestäjille tämä loikkaus oli mielestäni mitä suurin petos. Eihän kukaan ole antanut yhtään ääntä millekään "Uusi vaihtoehto" -ryhmälle.
Soiniahan tämä äänestäjien pettäminen ei ehkä satuta, koska hän on lopettelemassa sitä työtään. Vaan onhan sinne mukaan saatu sellaisiakin, jotka olisivat voineet olla ehdolla vielä useampaankin kertaa. Nämäkin ovat nyt tukemassa Soinin hillotolppaa.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

on erikoista että tv:ssä valitetaan "uuden aamunkoin" ryhmän toimesta että "nuoret tulivat kokoukseen ja vain äänestivät"

Aika moni puolue olisi tyytyväinen että :

* nuoria on aktiivisesti puolueessa
* ne jopa viitsivät käyttää viikonloppuaikaansa kokousissa
* haluavat vaikuttaa ja äänestävät

mutta.....tämä aamunkoin sakki valittelee että nuoret tekivät väärin kun tulivat ja vain äänestivät

v..ttu mitä URPOJA

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

eikös se ole vaikeaa, kun niillä nuorilla on vain se oma yksi ääni.

eikös demokratiassa se yksi ääni ole juuri se oikea?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset