Näin islamilainen terrorismi loppuisi länsimaissa.

Listaan 10 keinoa, joiden toteutuessa islamilainen terrorismi loppuisi käytännössä kokonaan. Ainakin sen epidemialuontoisuus loppuisi.

Tarkkailulistat

Tyypillisin islamilainen terroristi on henkilö, joka on ravannut lähi-idässä terroristiporukoissa ja sitten toteuttanut länsimaissa terroristi-iskun. On myös todella tyypillistä, että kyseinen henkilö on ollut tarkkailulistalla ääri-islamistisen taustansa vuoksi ja hänet on luokiteltu vaaralliseksi. Esimerkiksi Iso-Britannian viimeisimmän terroristi-iskun toteuttanut henkilö oli matkustaessaan lähi-itään todennut lentokentällä virkailijalle, että matkustaa, koska aikoo ryhtyä terroristiksi. ”Lomailunsa” jälkeen hän palasi Iso-Britanniaan ja alkoi listimään ihmisiä.
Ei ole mitenkään hullua väittää, että tuo isku olisi voitu myös estää ennalta.

Itse ehdottaisin, että ottaisimme paljon kovemmat keinot käyttöön. Valtaosa ääri-islamisteista on tullut tänne maahanmuuttajina, joten heidät voidaan myös poistaa. Perusteeksi tulee riittää se, että ajatusmaailma ei ole sovitettavissa länsimaalaiseen kulttuuriin. Sitten he, jotka ovat syntyneet täällä. Mielestäni heidät voitaisiin laittaa suljetulle osastolle ja pitää siellä kunnes radikaalit ajatukset (kuten, että ei-islamin uskoiset ansaitsevat kuolla) on saatu kitkettyä.
Huonoin vaihtoehto on, että meillä on tiedossa ihmisiä, jotka ovat käytännössä aikapommeja, mutta me toimimme vasta kun he ovat jo ratin tai aseen takana.

Muslimivakoojat

Suojelupoliisin on palkattava tavallisia muslimeja ja ex-muslimeja vakoojikseen. Heidän tehtävä olisi soluttautua muslimipiireihin ja raportoida Supolle. Esimerkiksi eräässä lehtihaastattelussa ex-muslimi kertoi ISIS-järjestön whatsapp-ryhmistä ja muista rektyrointikeinoista. Nämä tulisi tiedottaa Supolle mahdollisimman nopeasti. Oikeastaan juuri muslimien avulla olisi kaikista helpointa saada ääri-islamistit kiinni.

 

Kansalaisuus

Sellainen ihminen, joka liittyy vihollishalinnon armeijan riveihin, tulee menettää kansalaisuutensa. Jos esimerkiksi Venäjä uhkaa Suomea ja täältä alkaa porukkaa pomppimaan rajan yli liittyäkseen Venäjän armeijaan, ei meidän tule enää näitä tyyppejä kohdella suomalaisina, vaan maanpettureina ja loikkareina. Sama sääntö tulee koskea myös terroristijärjestöjä kuten ISIS, joka on julistanut sodan länsimaita, kuten Suomea vastaan. Aivan sama mikä henkilön syntyperä on. Jos hän liittyy vieraan vallan sotajoukkoihin, hän saa luvan olla tämän vieraan vallan kansalainen lopun ikäänsä. Suomeen ei ole enää mitään asiaa takaisin.

 

Sotiminen

Suomen tulee olla sitoutumaton. Olisi myös toivottavaa, että kaikki muutkin länsimaat jättäisi lähi-idän ja Afrikan rauhaan. Aina kun sinne on lähdetty sotimaan, tilanne on muuttunut vain pahemmaksi ja pahemmiksi.

Suomen nykytilanne on typerin mahdollinen, että osallistutaan sotaan lähi-idässä ja tehdään ääri-islamisteista meidän vihollisia ja samaan aikaan pidetään tänne rajoja auki, jotta viholliset voivat tulla tänne. ISIS on jakanut Suomessa paljon suomalaisten vastaista propagandaa, jossa kehoitetaan tappamaan ihmisiä. Ja on täällä yksi terroristi-iskun yritys jo ollut. On myös tapahtunut kaksi murhaa, jotka saattavat liittyä ääri-islamismiin. Tästä ei kuitenkaan ole takuita.

 

Integraatio

Integraatiopolitiikka on muutettava täysin. Kaikista kaksoisstandardeista on luovuttava. Ei erillisiä uimahallivuoroja muslimeille ja muille. Ei sovinismiystävällisiä asuntoja muslimeille. Ei lapsia eri uskonto- ja elämänkatsomusluokkiin.

Olisi tärkeää, että lapsia kohdeltaisiin yksilöinä. Tämän lisäksi kouluissa pitäisi olla enemmän avointa keskustelua, jossa opettaja heittäisi ajatuksia ja kysymyksiä korostaen, että vääriä vastauksia ei olisi. Näin voisi käsitellä myös ääri-islamia. Samoin draamakasvatusta olisi lisättävä peruskouluihin, jotta lapset ja nuoret olisivat enemmän aidossa vuorovaikutuksessa keskenään. Tämä vähentäisi radikalisoitumista.
Puhun todella paljon juuri lapsista ja nuorista, koska on tutkittu, että toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajataustaiset muslimit ovat keskimäärin paljon vanhollisempia ja radikaalimpia kuin vanhempansa. Tämä on huonoa kehitystä ja sen suunta on muutettava. Muutoin terrorismi tulee yleistymään länsimaissa moninkertaiseksi.

 

Huostaanotto

Kaikki muslimivanhemmat, jotka kiikuttavat lastaan lähi-itään ”oppimaan kulttuuria”, tulee karkoittaa ja heidän lapsensa ottaa huostaan. Samoin huostaanottoa tulee alkaa käyttämään samoin kriteerein kuin kantaväestönkin lapsiin. Eli jos vanhemmat kasvattaa lapsestaan natsia, niin lapsi huostaan. Jos vanhemmat kasvattavat lapsestaan ääri-islamia, niin lapsi huostaan. Samoin esimerkiksi väkivaltaa kokevia tyttäriä tulisi ottaa tuhat kertaa herkemmin huostaan kuin nykyään. Ja väkivaltaisia vanhempia entistä herkemmin karkoittaa takaisin lähi-itään ja Afrikkaan.

Vihaimaamit

Ne vihaimaamit, jotka ovat saaneet porttikiellon muihin Euroopan valtioihin, ei saisi olla tervetulleita myöskään Suomeen. Me emme tarvitse tänne saarnaajia, jotka yllyttävät muslimeja väkivaltaiseen vallankumoukseen Suomen hallintoa vastaan.

 

Moskeijat ja yhteiskunta

Suurmoskeijaa ei tule rakentaa millään rahalla. Yhteiskunnan ei tule ottaa muslimeja erityisellä tavalla missään erikseen huomioon. Siihen, että henkilö tulee musta kaapu yllä työhaastatteluun tulee suhtautua samalla tavalla oli hakija ateisti tai muslimi. Ja kuka palkkaa lastentarhaan henkilön, joka pukeutuu mustaan kaapuun?
Jumalanpilkkalaista on luovuttava ja islamin kritisoimisen kutsuminen rasismiksi lopetettava.

 

Suhtautuminen islamiin

Monen terroristi-iskun kohde on ollut islam-kritiikkiin liittyvä. Kuten Tanskassa Sananvapausseminaariin tehty isku ja Ranskassa lehden toimitukseen tehty isku.

Tällaisten välttämiseksi meidän tulee arkipäiväistää islamin kritisoiminen ja islamin suoranainen pilkkaaminen. Esimerkiksi kristinuskon pilkkaan törmää lähestulkoon päivittäin ja siitä on tullut normaali asia. Muslimit pystyisivät katsomaan uskontoaan kriittisemmin, jos sitä käsiteltäisiin yhteiskunnassa samoin kriteerein kuin kaikkia muitakin ideologioita.
Tällä hetkellä yksittäiset henkilöt kritisoivat islamia ja ottavat sitten vastaan tappouhkauksia tai pahimmassa tapauksessa heidät tapetaan tai yritetään tappaa. Jos taas islamin pilkka olisi valtavirtaa, ääri-islamistit eivät voisi käydä yksittäisten henkilöiden kimppuun, vaan luovuttaa.

 

Humanitaarinen maahanmuutto

Rajavalvonta pitää palauttaa ja vapaa liikkuvuus -sopimuksesta irtautua. Jokaiselta maahan pyrkivältä on katsottava passi. Turvapaikkajärjestelmä pitää lopettaa kokonaan toimimattomana. Esimerkiksi juuri uutisoitiin, että Suomen vastaanottokeskuksissa majailee kansainvälisiä rikollisia, jotka syö ja nukkuu päivät ja rötöstelee yöt.
Järjestelmää selvästi pystyy käyttämään todella väärin. Se ei palvele tarkoitustaan.
Sen sijaan tulisi antaa enemmän tukea pakolaisleireille, ja jos me haluamme jatkaa humanitaarista maahanmuuttoa, se täytyy kohdentaa sataprosenttisesti kiintiöpakolaisiin. Nämä pakolaiset ovat kansainvälisesti hyväksyttyjen kriteerien mukaisia pakolaisia, eli heistä ei ole meille turvallisuusuhkaa. Kuten taas nykyinen turvapaikkajärjetelmä, joka päästää kaikki tulijat sisään, olivat he millä asialla hyvänsä, on meidän turvallisuudelle uhka. Kuten on nähty.

ISIS-järjestö lupasi pakolaiskriisin alkaessa soluttaa turvapaikanhakijoiden joukkoon terroristejaan. Mielestäni oli täysin järjetöntä, että jo heti tuon ilmoituksen jälkeen ei mennyt jokaisen valtion rajat kiinni.

KreiviOlaf
Perussuomalaiset Vantaa

31-vuotias freelancer tuottaja, fokuksena teatteritaide ja alternativeklubit.
Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu