Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Näin islamilainen terrorismi loppuisi länsimaissa.

Listaan 10 keinoa, joiden toteutuessa islamilainen terrorismi loppuisi käytännössä kokonaan. Ainakin sen epidemialuontoisuus loppuisi.


Tarkkailulistat

Tyypillisin islamilainen terroristi on henkilö, joka on ravannut lähi-idässä terroristiporukoissa ja sitten toteuttanut länsimaissa terroristi-iskun. On myös todella tyypillistä, että kyseinen henkilö on ollut tarkkailulistalla ääri-islamistisen taustansa vuoksi ja hänet on luokiteltu vaaralliseksi. Esimerkiksi Iso-Britannian viimeisimmän terroristi-iskun toteuttanut henkilö oli matkustaessaan lähi-itään todennut lentokentällä virkailijalle, että matkustaa, koska aikoo ryhtyä terroristiksi. ”Lomailunsa” jälkeen hän palasi Iso-Britanniaan ja alkoi listimään ihmisiä.
Ei ole mitenkään hullua väittää, että tuo isku olisi voitu myös estää ennalta.

Itse ehdottaisin, että ottaisimme paljon kovemmat keinot käyttöön. Valtaosa ääri-islamisteista on tullut tänne maahanmuuttajina, joten heidät voidaan myös poistaa. Perusteeksi tulee riittää se, että ajatusmaailma ei ole sovitettavissa länsimaalaiseen kulttuuriin. Sitten he, jotka ovat syntyneet täällä. Mielestäni heidät voitaisiin laittaa suljetulle osastolle ja pitää siellä kunnes radikaalit ajatukset (kuten, että ei-islamin uskoiset ansaitsevat kuolla) on saatu kitkettyä.
Huonoin vaihtoehto on, että meillä on tiedossa ihmisiä, jotka ovat käytännössä aikapommeja, mutta me toimimme vasta kun he ovat jo ratin tai aseen takana.Muslimivakoojat

Suojelupoliisin on palkattava tavallisia muslimeja ja ex-muslimeja vakoojikseen. Heidän tehtävä olisi soluttautua muslimipiireihin ja raportoida Supolle. Esimerkiksi eräässä lehtihaastattelussa ex-muslimi kertoi ISIS-järjestön whatsapp-ryhmistä ja muista rektyrointikeinoista. Nämä tulisi tiedottaa Supolle mahdollisimman nopeasti. Oikeastaan juuri muslimien avulla olisi kaikista helpointa saada ääri-islamistit kiinni.

 

Kansalaisuus

Sellainen ihminen, joka liittyy vihollishalinnon armeijan riveihin, tulee menettää kansalaisuutensa. Jos esimerkiksi Venäjä uhkaa Suomea ja täältä alkaa porukkaa pomppimaan rajan yli liittyäkseen Venäjän armeijaan, ei meidän tule enää näitä tyyppejä kohdella suomalaisina, vaan maanpettureina ja loikkareina. Sama sääntö tulee koskea myös terroristijärjestöjä kuten ISIS, joka on julistanut sodan länsimaita, kuten Suomea vastaan. Aivan sama mikä henkilön syntyperä on. Jos hän liittyy vieraan vallan sotajoukkoihin, hän saa luvan olla tämän vieraan vallan kansalainen lopun ikäänsä. Suomeen ei ole enää mitään asiaa takaisin.

 

Sotiminen

Suomen tulee olla sitoutumaton. Olisi myös toivottavaa, että kaikki muutkin länsimaat jättäisi lähi-idän ja Afrikan rauhaan. Aina kun sinne on lähdetty sotimaan, tilanne on muuttunut vain pahemmaksi ja pahemmiksi.

Suomen nykytilanne on typerin mahdollinen, että osallistutaan sotaan lähi-idässä ja tehdään ääri-islamisteista meidän vihollisia ja samaan aikaan pidetään tänne rajoja auki, jotta viholliset voivat tulla tänne. ISIS on jakanut Suomessa paljon suomalaisten vastaista propagandaa, jossa kehoitetaan tappamaan ihmisiä. Ja on täällä yksi terroristi-iskun yritys jo ollut. On myös tapahtunut kaksi murhaa, jotka saattavat liittyä ääri-islamismiin. Tästä ei kuitenkaan ole takuita.

 

Integraatio

Integraatiopolitiikka on muutettava täysin. Kaikista kaksoisstandardeista on luovuttava. Ei erillisiä uimahallivuoroja muslimeille ja muille. Ei sovinismiystävällisiä asuntoja muslimeille. Ei lapsia eri uskonto- ja elämänkatsomusluokkiin.

Olisi tärkeää, että lapsia kohdeltaisiin yksilöinä. Tämän lisäksi kouluissa pitäisi olla enemmän avointa keskustelua, jossa opettaja heittäisi ajatuksia ja kysymyksiä korostaen, että vääriä vastauksia ei olisi. Näin voisi käsitellä myös ääri-islamia. Samoin draamakasvatusta olisi lisättävä peruskouluihin, jotta lapset ja nuoret olisivat enemmän aidossa vuorovaikutuksessa keskenään. Tämä vähentäisi radikalisoitumista.
Puhun todella paljon juuri lapsista ja nuorista, koska on tutkittu, että toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajataustaiset muslimit ovat keskimäärin paljon vanhollisempia ja radikaalimpia kuin vanhempansa. Tämä on huonoa kehitystä ja sen suunta on muutettava. Muutoin terrorismi tulee yleistymään länsimaissa moninkertaiseksi.

 

Huostaanotto

Kaikki muslimivanhemmat, jotka kiikuttavat lastaan lähi-itään ”oppimaan kulttuuria”, tulee karkoittaa ja heidän lapsensa ottaa huostaan. Samoin huostaanottoa tulee alkaa käyttämään samoin kriteerein kuin kantaväestönkin lapsiin. Eli jos vanhemmat kasvattaa lapsestaan natsia, niin lapsi huostaan. Jos vanhemmat kasvattavat lapsestaan ääri-islamia, niin lapsi huostaan. Samoin esimerkiksi väkivaltaa kokevia tyttäriä tulisi ottaa tuhat kertaa herkemmin huostaan kuin nykyään. Ja väkivaltaisia vanhempia entistä herkemmin karkoittaa takaisin lähi-itään ja Afrikkaan.Vihaimaamit

Ne vihaimaamit, jotka ovat saaneet porttikiellon muihin Euroopan valtioihin, ei saisi olla tervetulleita myöskään Suomeen. Me emme tarvitse tänne saarnaajia, jotka yllyttävät muslimeja väkivaltaiseen vallankumoukseen Suomen hallintoa vastaan.


 

Moskeijat ja yhteiskunta

Suurmoskeijaa ei tule rakentaa millään rahalla. Yhteiskunnan ei tule ottaa muslimeja erityisellä tavalla missään erikseen huomioon. Siihen, että henkilö tulee musta kaapu yllä työhaastatteluun tulee suhtautua samalla tavalla oli hakija ateisti tai muslimi. Ja kuka palkkaa lastentarhaan henkilön, joka pukeutuu mustaan kaapuun?
Jumalanpilkkalaista on luovuttava ja islamin kritisoimisen kutsuminen rasismiksi lopetettava.

 

Suhtautuminen islamiin

Monen terroristi-iskun kohde on ollut islam-kritiikkiin liittyvä. Kuten Tanskassa Sananvapausseminaariin tehty isku ja Ranskassa lehden toimitukseen tehty isku.

Tällaisten välttämiseksi meidän tulee arkipäiväistää islamin kritisoiminen ja islamin suoranainen pilkkaaminen. Esimerkiksi kristinuskon pilkkaan törmää lähestulkoon päivittäin ja siitä on tullut normaali asia. Muslimit pystyisivät katsomaan uskontoaan kriittisemmin, jos sitä käsiteltäisiin yhteiskunnassa samoin kriteerein kuin kaikkia muitakin ideologioita.
Tällä hetkellä yksittäiset henkilöt kritisoivat islamia ja ottavat sitten vastaan tappouhkauksia tai pahimmassa tapauksessa heidät tapetaan tai yritetään tappaa. Jos taas islamin pilkka olisi valtavirtaa, ääri-islamistit eivät voisi käydä yksittäisten henkilöiden kimppuun, vaan luovuttaa.


 

Humanitaarinen maahanmuutto

Rajavalvonta pitää palauttaa ja vapaa liikkuvuus -sopimuksesta irtautua. Jokaiselta maahan pyrkivältä on katsottava passi. Turvapaikkajärjestelmä pitää lopettaa kokonaan toimimattomana. Esimerkiksi juuri uutisoitiin, että Suomen vastaanottokeskuksissa majailee kansainvälisiä rikollisia, jotka syö ja nukkuu päivät ja rötöstelee yöt.
Järjestelmää selvästi pystyy käyttämään todella väärin. Se ei palvele tarkoitustaan.
Sen sijaan tulisi antaa enemmän tukea pakolaisleireille, ja jos me haluamme jatkaa humanitaarista maahanmuuttoa, se täytyy kohdentaa sataprosenttisesti kiintiöpakolaisiin. Nämä pakolaiset ovat kansainvälisesti hyväksyttyjen kriteerien mukaisia pakolaisia, eli heistä ei ole meille turvallisuusuhkaa. Kuten taas nykyinen turvapaikkajärjetelmä, joka päästää kaikki tulijat sisään, olivat he millä asialla hyvänsä, on meidän turvallisuudelle uhka. Kuten on nähty.

ISIS-järjestö lupasi pakolaiskriisin alkaessa soluttaa turvapaikanhakijoiden joukkoon terroristejaan. Mielestäni oli täysin järjetöntä, että jo heti tuon ilmoituksen jälkeen ei mennyt jokaisen valtion rajat kiinni.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (42 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Veisit sitten meiltä erityisryhmiltä mahdollisuuden uimahallissa tapahtuvaan kunnon kohottamiseen?

Marko Parkkola

Olet muslimi joka ei voi uida normaalisti muiden kanssa? En tiennytkään.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Tuolla luki "muilta". Olen invalidi niinkuin sinäkin.

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #12

Ei tarvitse lukea kuin piru raamattua.
Toki erityisryhmille olisi edelleen tutut palvelut.
Eri ideologiaan omaaminen ei kuitenkaan saa tehdä kenestäkään erityisryhmää.
Kuvitteleppa natsit vaatimaan omaa uimahallivuoroa sillä perusteella etteivät halua uida ali-ihmisten kanssa.
Niin.
Ei kuulosta kivalta.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #12

Sori! En ymmärtänytkään, ettet osaa etsiä loogisia yhteyksiä. Pahoittelen.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Mikääm uhraus ei ole liian pieni tai suuri, kun persut haluavat muuttaa avoimen yhteiskuntamme uudeksi DDR:ksi tai nyky-Venäjäksi valvontakoneistoineen ja rajoituksineen.

Vapaa ja avoin länsimainen yhteiskunta nähdään vihollisena, olkoon kyse sitten ääri-islamisteista tai äärioikeistosta.

Käyttäjän AriKuivanen kuva
Ari Kuivanen

Eiköhän tämä monikulttuurisuusislam ole rajoittanut koko eurooppaa aika paljon.Mainitsen muutamia esimerkkejä:betoniporsaat ja rekat suojaamassa tilaisuuksia,yleinen pelon lisääntyminen,naisten ja tyttöjen häiriköinti tietyistä ryhmistä,turismin romahtaminen suurkaupungeissa,konituliaseet viranomaisilla,joka tilaisuuden kulujen lisääntyminen,peruutetut yleisötilaisuudet,rajavalvonnan lisääntynyt tarve ym ym.Yleinen viihtyvyys on siis laskenut ja suuret taloudelliset menetykset ovat tulleet tilalle.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Jos vapaa ja avoin länsimaalainen yhteiskunta ajetaan nurkkaan, tässä tapauksessa islamistien voimin, se helposti ylireagoi siinä vaiheessa kun mitta tulee täyteen. Se ei varmaan olisi Jannenkan etu?

Urbaani legenda kertoo että vihreät ovat DDR:stä kotoisin.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #5

Ei, ylireagoiminen ei ole kenenkään etu.
Tässä oikeastaa tiivistyi se mitä yritin viestittää.

En tiedä mistä vihreät ovat kotoisin mutta tiedän kyllä minne heidät toivottaisin.

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #7

Sitä valvotaan joko maan rajoja tai sitten koko ajan kaikkea.

Itse keskittyisin valvomaan maan rajoja.

Juuri eilen uutisoitiin, että Töölön kirkon eteen tulee pysyvät terroristi-iskun esteet.

Ei tarvita kaltaisiani persuja, että valvonta lisääntyy.

Itse pidän tällaista pelon ilmapiiriä ikävänä, että esim. jokaisen rockfestarin yhteydessä puhutaan terroristi-iskusta.

Olisi paljon kätevämpää, jos jätettäisiin potentiaaliset islamistiterroristit Suomen valtion rajojen ulkopuolelle.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll Vastaus kommenttiin #17

>Juuri eilen uutisoitiin, että Töölön kirkon eteen tulee pysyvät terroristi-iskun esteet.

ooo

Mistähän lienee kyse. Kirkkohan on sellaisten pusikoiden, käytävien ja kallioiden keskellä että sinne pääsy on potkulaudallakin vaikeaa,

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll Vastaus kommenttiin #28

jaahas...... kummasta nyt puhutaan Töölön kirkosta vai Temppeliaukion kirkosta.
Et taida olla Stadin kundeja.

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #30

En ole Helsingissä syntynyt. En muistanut kirkon nimeä. Muistin ainoastaan sijainnin. Olisi pitänyt kirjoittaa "Töölössä sijaitsevan kirkon."

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll Vastaus kommenttiin #31

#31

joo..... eipä tuo suuri rike ole...... meikäläinenkin olisi voinut huomata asian. Temppeliaukion kirkon ympärille kasattin jo aikaisemmin linja- autoja tms rähinöintien varalta, näin ollen se alkaa olla todellinen piruntorjuntabunkkeri.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren Vastaus kommenttiin #5

Vihreät puolue perustettiin 1980 Länsi-Saksassa Karlsruhessa Baden-Wuertenburgissa.

Vihreät ovat tällä hetkellä tämän Saksan vauraimman osavaltion pääpuolue.

Marko Parkkola

Barcelonassa uhrattiin juuri islamin eteen. Riemuinnet.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #9

Se mitä Barcelonassa tapahtui oli järkyttävää ja kusipäistä. Älä Parkkola yhtään kainostele, ottakaa asiasta ilo irti.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/documents/20147/10...

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #10

Mutta asiaan puuttuminen olisi natsismia?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Mitäpä nämä maailmanhalaajat eivät tekisi länsimaisten yhteiskuntien romahduttamiseksi. Ollaan kuulemma rasisteja jos haluamme ylläpitää länsimaisia arvoja.

Marko Parkkola

Meidän tulee uhrata henkemme ja tyttäremme islamin vuoksi. Muuten rasismi.

Mika Sarivaara-Satta

EU- direktiivi, Jolla serkku-ja pikkuserkku-avioliitot kielletään Unionissa. Eurooppaan tp vain perheille, joissa vanhemmat eivät sukua toisilleen, DNA-testaus. Jo Euroopassa asuvilta sukurutsaajilta lapsilisät pois, jos sikiäminen jatkuu. Jos hakee puolison ulkomailta, niin DNA-testaus. Ehkä hidas, mutta toimiva tapa lisätä hevosvoimia paanuppiin rutsaisessa populaatiossa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Aika moni kanta-astuja suomalainen saisi siinä tapauksessa ottaa avioeron.

Mika Sarivaara-Satta

Ei avioeroa, vaan tukien menetys, jos jatkaa lisääntymistä.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Aika suuri osa meistä Pohjois- ja Itä-Suomen ihmisistä onkin jonkinasteisen sukulaisuussiittoisen suhteen hedelmiä. Eihän tuosta ole montaa vuosikymmentä, kun puoliso oli haettava polokutapyörän toimintasäteen kantamalta. Pelekosenniemellä kuulinkin eka kerran vanhemman miehen suusta sanonnan " Mitä serkumpi, sen herkumpi". Meinas lentää kahavit suusta.
Pitäisköhän tuo "puhdistus" aloittaakin meistä kantamölleistä.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Voin lohduttaa lukijoita sillä, että avopuolisoni sukulaisen tekemän sukuselvityksen mukaan ainakaan minä ja avopuolisoni emme ole kirkonkirjojen mukaan mitään sukua toisillemme. Kirkon väestökirjanpitoa riittää Suomessa jopa 1600-luvulle saakka. Vähä-älyisyys ei siis leviä kauttamme.

Tästä kiitos Ruotsin kuninkaille, veronperinnälle sekä armeijan pakko-otoille.

Itä-Suomesta en osaa sanoa muuta kuin että siellähän riittää näitä kaulattomia peräkammarin poikia, joiden habitus ja ulosanti ovat sitä luokkaa, etteivät he pysty lisääntymään, koska naisia ei vain kiinnosta.

Muualla maailmassa vain hallitsijoiden sukulaisuussuhteet voi selvittää luotettavasti yhtä pitkälle kuin Suomessa ehkä Ruotsia lukuun ottamatta.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren Vastaus kommenttiin #20

Vasta testin avulla voit varmistaa,että serkkusi on todella serkkusi.

Mika Sarivaara-Satta

#15, whatabout helmi, mutta minusta tässä on mittakaava ero, sillä puolet muslimien avioliitoista solmitaan verisukulaisten kesken. Avioliitoista joka kolmas serkkujen kesken, ja tapaa on harjoitettu jopa 1400-vuotta.
http://www.webcitation.org/query?url=http://www.re...
http://www.nature.com/gim/journal/v13/n9/fig_tab/g...
https://reproductive-health-journal.biomedcentral....

Sukurutsan vaikutusta paanuppiin on myös tutkittu: ÄO laskee keskimäärin 10-15 pistettä.
http://blogs.discovermagazine.com/gnxp/2012/07/cou...

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Pitkä tie viellä uskontojen pilaamalla planeetalla kaikkien yhteiseen harmoniaan. Voi hyvin olla että uskontovirus on jo syönyt aivomme liian tohjoksi, ja harmonia jää haaveeksi. Hullu planeetta ja sen asukkaat ;-•
Tämä jaksaa aina naurattaa. Kun jenkkilässä järjestettiin kerran maahanmuuttovasyainen mielenosoitus, tapahtui jotain, yllättävää ;D > https://www.youtube.com/watch?v=WEiCbalBy2w

Marko Parkkola

Jotta Barcelona ei toistuisi Suomessa, Finnish Defence Leaguella on huomenna mielenosoitus suurmoskeijaa vastaan Helsingin Senaatintorilla klo 14-17.

https://www.facebook.com/events/1567972173501626/

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Enpä ole huomannut, että media olisi nostanut FDL:n mielenosoitusta minkäänlaiseksi uutisaiheeksi. Miksiköhän?

Marko Parkkola

Kyllä ne sitten uutisoi, jos antifantit tulevat tapansa mukaan riehumaan paikalle. Meillä on tosin poliisi mukana turvaamassa mielenosoitusta, ettei yksikään antifantti pääse ainakaan meidän kimppuun.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Toivottomia esityksiä kaikki.

Todella tehokasta näitä kuorma-autolla tai pakettiautolla tehtäviä iskuja vastaan olisi ajokielto muslimeille. He eivät saisi ajaa autoa tai mitään muutakaan kulkuneuvoa polkupyörää lukuun ottamatta. Kaikki iskut jäis tekemättä.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Kaksi ihmistä on kuollutkin muutamia vuosia sitten pyöräilijän törmättyä jalankulkijaan."

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/polku...

Tommi O. Pälve

En usko, että ajokielto estäisi yhtä ainutta iskua. Terroristi tuskin kielloista välittää.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Kaikki ehdottamasi toimenpiteet keskittyvät oireisiin, eikä syyhyn.

Itse syistä ja siitä miten niitä kannattaisi hoitaa kannattaa kysellä entisiltä tai maalistuneilta muslimeilta, jotka ovat olleet tai ovat edelleen lähempänä ongelmaa kuin yksikään meistä. Esim. Majiid Nawazzilla on hyviä ideoita siitä mitä kannattaisi tehdä.

https://www.ted.com/talks/maajid_nawaz_a_global_cu...

Tommi O. Pälve

Omasta mielestäni kirjoituksessani keskityttiin aika monen rivin verran syihin. Kun täällä syntynyt musliminuori kokee olevansa vieraassa maassa, on paljon suurempi riski radikalisoitua.
Integraatiopolitiikassa tulisi ottaa huomioon ennen kaikkea lapset ja nuoret.

Olen tutustunut usean ex-muslimin teksteihin ja youtubevideoihin. En minä ihan hatusta näitä juttujani revi.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Ongelmat ovat Suomen ulkopuolella. Vaikka Suomesta tehtäisiin miten hyvä paikka tahansa, niin ongelmat eivät lopu sillä. Paremmalla sisäpolitiikalla saadaan hoidettua vain oireita.

Käyttäjän ViliLustman kuva
Vili Lustman

Hyviä pointteja. Euroopassa islamilainen terrorismi halutaan nähdä jonain ulkopuolisena hyökkäyksenä "avointa yhteiskuntaa vastaan", vaikka oikeasti teot ja motiivit tulevat Euroopan sisältä. Kaikki islamin myötäily, muslimilasten eristäminen muista lapsista, islam-kritiikin vaientaminen loukkaavuudella perustellen jne. mahdollistaa ääri-islamilaisten rinnakkaisyhteiskuntien kukoistuksen.

Tommi O. Pälve

Juurikin näin.
Islamilaiset päiväkodit ovat tästä malliesimerkki.

Käyttäjän JussiLaine kuva
Jussi Laine

Erinomaisia ehdotuksia. Mutta suurin osa suomalaisista on niin tyhmiä etteivät ymmärrä islamismin riskejä. Suurin osa haluaa ymmärtää asian tahalleen väärin. Puhe oli islamilaisen terrorismin kitkemisestä, niin ensimmäinen kommentti koskee uimista;)

Tommi O. Pälve

Jep. Kun kirjoitan "muut", niin sen voi lukea "muut kuin muslimit" tai sen voi lukea, "muut ihmisryhmät joita varten on omia uimavuoroja, uimaratoja ja altaita."
Ja tottakai kun haluaa tulkita mahdolisimman pahantahtoisesti, niin sitten muka tarkoitan sitä, että uiminen pitäisi kieltää lapsilta, invalideilta, näkörajoitteisilta ja muilta ihmisryhmiltä.

Ei tuossa selvästikään ollut tarkoitus pyrkiä juttelemaan itse aiheesta, vaan tuo oli tuommoista turhaa vääntämistä ja länkyttämistä, mikä tappaa kaiken rakentavan keskustelun.

Toimituksen poiminnat