Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Jos ISIS-järjestön tilalla olisikin Venäjä

  • Jos ISIS-järjestön tilalla olisikin Venäjä

Aluksi voisi verrata ylipäänsä suomalaisten suhtautumista venäläisiin ja muslimeihin.
Kun muslimeja tulee tänne Ruotsista turvapaikanhakijoiksi ja saa kielteisiä turvapaikkapäätöksiä, kaiken maailman sankarit alkavat "hyvyyttään" piilottelemaan näitä muslimeja, jotta heitä ei voitaisi poistaa maasta.

Jos vaihdetaan tilanne seuraavanlaiseksi:
Venäläisiä miehiä rynnii 30 000 rajan yli, koska Venäjällä ei ole paljoa töitä, ei kovin hyvä liksa, ei sosiaalitukea, ja preidenttikin on sotaisa homofoobikko. (Perusteet ei hirveänä eroa esim. Marokkosta tänne muuttaneiden muslimien kohdalla.)

Kuinka moni ns. suvaitsevainen alkaisi piilottelemaan näitä venäläisiä asunnoissaan? Kuinka moni kirkko piillottelisi näitä venäläisiä? Millaiset mielenosoitukset siitä seuraisi, kun näitä venäläisiä palautettaisiin takaisin kotimaahansa? Vai seuraisiko lainkaan?

 

Toinen esimerkki. ISIS, eli islamilainen valtio, on epävirallinen valtio, mutta omasta mielestään täysvaltainen valtio. ISIS on julistanut sodan useita eri länsimaita kohtaan. Suomi on yksi näistä valtioista. ISIS jakaa suomenkielistä propagandaa, jossa käsketään tappamaan suomalaisia jalankulkijoita.
ISIS myös julkaisi netissä vääräuskoisten teloitusvideoita värvätäkseen muista maista muslimeja sotimaan heidän riveihinsä. Useita lähti. Suomesta muslimiväestön määrään nähden kaikkein eniten. ISIS-taistelijoiden kontolla on esimerkiksi pikkutyttöjen alistaminen seksiorjiksi, kristittyjen lasten elävältä hautaaminen ja homojen katolta pudottaminen.

Kun moni Suomen kansalainen on ensin käynyt Irakissa ja Syyriassa ampumassa ja räjäyttämässä vääräuskoisia (heidän vinkkelistä esim. shiiamuslimit ovat vääräuskoisia,) niin palatessaan heitä odottaa isot kuntoutusrahat ja kaikki parhaat palvelut. On pohdittu jopa, että ISIS-terroristi menisi sosiaalipalvelujonossa tavallisten suomalaisten ohi, eli esimerkiksi saisi vuokra-asunnon helpommin kuin muut Suomen kansalaiset.

 

Vaihdetaanpa taas Venäjään.

 

Kuvitellaan, että Venäjä julistaisi Suomea vastaan sodan. No okei. Ei välttämättä vielä julistaisi sotaa, mutta ilmoittaisi, ettei rauhansopimus enää päde. Venäjä irtisanoutuisi kaikista muistakin Suomen välisistä sopimuksistaan ja alkaisi levittämään kansalaisilleen suomivihamielistä propagandaa, jonka selvä tarkoitus olisi nostattaa venäläisten haluja hyökätä Suomeen.

 

Sitten useat kymmenet suomalaiset miehet keskisormet pystyssä loikkaisi rajan yli liittyäkseen Venäjän armeijaan. He pääsisivät armeijaan ja kouluttautuisivat tappamaan suomalaisia.

 

Elikkäs.. Kun nämä "Suomen kansalaiset" sitten palaisi Venäjältä takaisin Suomeen, niin kuinka moni ehdottaisi, että heille pitäisi antaa erityisoikeuksia, kuten mahdollisuus ohittaa asuntojonossa muut suomalaiset. Kuinka moni ylipäänsä ajattelisi, että hyysääminen olisi tässä vaiheessa ratkaisu mihinkään?

 

Olenko aivan hullu, kun väitän, ettei heihin enää juuri suhtauduttaisi Suomen kansalaisina, vaan Venäjän kätyreinä?

Olenko ainut, joka olettaa näin?

Eli olen?

Okei. Ei sitten mitään. Jatkakaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Kyllä! Olen itsekin miettinyt samaa scenariota!! Veikkaan että rajat menisivät hyvin tiukasti kiinni!

Voisi ajatella niin että tässä ei olisi Valtio Venäjä vastassa vaan Venäläisistä koostuva ryhmä.. Joita on ympäri Venäjää satojatuhansia.. Miten Suomi käyttäytyisi? Entäs muut maat?

Ei olisi Venäläisillä asiaa eurooppaa, mihinkään urheilukisoihin tai mihinkään!

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Neuvostoliiton aikana Suomihan lähetti Venäjälle takas kaikki loikkarit. Sen sijaan Ruotsi, Länsi-Euroopan valtiot ja Yhdysvallat antoivat turvapaikan ilman muuta.

Suomalainen porvari oli tyytyväinen, että maahanmuuttoviraston johdossa oli kommunisti ja Stasin agentti Eila Kännö, vaikka väittivät olevansa kylmässä Sodanssa USA:n Vapaan maailman puolella ja diggasivat Renny Harlinin elokuvasta Jäätävä polte.

Kertoo aika paljon suomalaisesta porvareista 1980-luvulla, ja Harlinkin luo nykyään uraa kommunistisessa Kiinassa...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Venäjän kansalainen on eri asia kuin Venäjän hallinto.
Venäjällä ihmisoikeustilanne on mennyt jo siihen suuntaan että esim homoseksuaaleilla alkaa olla tiukat paikat siellä. Muutama onkin jo hakenut turvapaikkaa Suomesta. Toivotan heidät tervetulleeksi.

https://yle.fi/uutiset/3-7326713

http://www.image.fi/image-lehti/venalaisissa-satee...

http://ranneliike.net/teema/kanada-myontaa-turvapa...

Tommi O. Pälve

Jep. Vainotut homoseksuaalit venäläiset ovat enemmän turvapaikan tarpeessa, kuin esimerkiksi keskiverto marokkolainen.

Tässä ajatusleikissäni ei Venäjältä pakene muutama seksuaalivähemmistön jäsen, vaan sieltä rynnii 30 000 miestä oli seksuaalisuus mikä hyvänsä.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Itse asiassa Venäjältä on tullut suomeen enemmänkin homoja ja transsukupuolisia pakoon. Mutta eivät välttämättä tule turvapaikanhakijan statuksella, koska sen saanti on Suomen viranomaisten ansiosta epävarmaa.

Tommi Hakala

Pakinasi oli hyvä, mutta näitä sotaan lähteneitä suomalaisia pidettäisiin ehkä isänmaan puolustajina. Muttase että toiselta puolelta maailmaa aivan muissa sodissa sotineita tulisi tänne "veteraaneina" on täysin absurdi.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

No onhan Venäjälläkin paljon muslimivoittoisia alueita ja itsehallintoja... myös siellä on muita humanitaarista suojelua tarvitsevia jotka ovat saaneet kasteen muslimiksi...

Toimituksen poiminnat