Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Mitä jos transihmiset eivät tekisikään itsestään friikkejä?

Yhä useammin on Suomessa havaittavissa, että sukupuolivähemmistöt ovat alkaneet hyppäämään SJW-tyyppien (suomi-versio: puolestaloukkaantujat) kelkkaan, ja täten tehden itsestään kaikesta loukkaantuvia kitisijöitä, joiden kanssa kukaan ei halua olla missään tekemisissä.

Kuvahaun tulos haulle triggered

Friikiksi ei siis tee itse sukupuolivähemmistöön kuuluminen, vaan sen, että kaikki ympärillä olevat ihmiset joutuvat varomaan puheitaan ja pelkäämään, etteivät loukkaa tätä transihmistä.

Tämä on kuin hengaisi jonkun konservatiivisen uskonnon omaavan henkiön kanssa, jonka uskonnosta ei tietäisi mitään, mutta tämä uskovainen kokisi koko ajan kaiken jumalanpilkkana.

Sitä moni helpommin jättää tämän friikin mielummin yksin, kuin alkaa opettelemaan uuden uskonnon sääntöjä.

Lidlin maitopurkkikohu oli aivan uskomaton show. Lidli siis teki mainoksia, joissa pyrittiin normalisoimaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluminen. Toisessa mainoksessa maitopurkki oli hommannut uudet kuoret ja sanoi, ”koin olevani oikea maito väärässä purkissa,” ja toisessa mainoksessa oli maitopurkki, joka sanoi, ”uskalsin tulla ulos maitokaapista.”

Nämä olivat tällaisia pikkuhauskoja mainoksia, joilla oli tarkoitus iskeä silmää sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen suuntaan.

No pieleen meni.

 

Kommenttiosioissa useat homoseksuaalit ja muutamat transihmiset puolustivat mainoksia. Kysyin myös mielipidettä muutamalta tuntemaltani sukupuolensa korjanneelta henkilöltä ja muutamalta homoseksuaalilta. Mainoksiin suhtauduttiin ihan hyvin.
Mutta Lidlin facebookin kommenttiosio oli täynnä feministejä ja ihmisoikeusaktivisteja ja jotain seta-aktiiveja, jotka pitivät mainoksia kauhena satanismina, joka johtaa homojen uunituksiin.

Kärjistäen keskustelu meni näin:
”Tämä loukkaa homoja!” t. Feministit.
”Ei me kyllä olla loukkaannuttu.” t. Homot.

Mutta oli siellä myös seta-aktiiveja ja muuta. Eli kyllä tuosta saattoi kiehahtaa myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Setan asiantuntija antoi medialle lausunnon, että Lidlin maitopurkkimainokset olivat kauheita ja sortavia ja vihamielisiä. Että okei sitten.

Eräällä hevifoorumilla journalisti linkitti tekemänsä artikkelin Tuska-festareiden suvaitsevaisesta hengestä. Hän oli parrakkaana miehenä pukeutunut mekkoon ja meikannut todella naisellisesti ja talsinut korkokengissä Tuska-festareille ihan vain tutkimaan, miten festarikansa häneen suhtautuu. Mitään erityistä suhtautumista ei tapahtunut, eli kukaan ei erityisemmin kiinnittänyt siihen huomiota, että hän on mies mekossa, vaan kaikki juttelivat hänelle normaalisti ja niin edespäin.

Mutta tämä sai silti yhden transihmisen vetämään tästä herneen nenään.
Journalisti oli nimittäin otsikoinut artikkelinsa näin: ”Miten hevikansa suhtautuu seksuaalivähemmistöihin? – transuna Tuskassa!”

Näin tällä foorumilla keskustelu meni vain tappeluksi siitä, miksi sana ”transu” on loukkaava. Tämä foorumilla ollut transihminen oli termistä niin verisesti loukkaantunut, ettei kiinnittänyt siihen mitään huomiota, että journalistin tarkoitusperät olivat hyvät ja artikkeli oli tehty hyvässä hengessä, ja siinä artikkelissa esim. mainostettiin Pride -tapahtumaa ja Setan toimintaa.

Mutta ei. Tämä transihminen vaan ränkytti ja länkytti.
Tuli vähän omituinen ajatus mieleen: Olisi helpompi puolustaa transihmisten oikeuksia, jos transihmiset eivät olisi tiellä.

Siis tiedättekö tämän saman, että olisi helpompi puolustaa turvapaikanhakijoiden oikeuksia, jos niin useat turvapaikanhakijat eivät tekisi rikoksia.

Tuo foorumilla herneitä nenään kiskonut transihminen oli niin ärsyttävä, että en ihmettele, jos tämän kyseisen yksilön oikeudet ei paljoa jaksa ihmisiä kiinnostaa.

 

Sukupuolensa korjannut youtubettaja Blaire White on puhunut tästä aiheesta jo pitkän aikaa.

Kun transihmiset aletaan yhdistämään politiikkaan (kuten miesten ja naisten vessojen kieltäminen) ja SJW-kulttuuriin (eli kaikesta koko ajan loukkaantumiseen), niin se pikku hiljaa nostaa inhoa myös transihmisiä kohtaan.

Se, että on syntynyt väärään sukupuoleen, ei tarkoita sitä, että henkilö on automaattisesti (kolmannen aallon) feministi, vasemmistolainen tai (aivan naurettavan) helposti loukkaantuva ihminen. Siksi olisi tärkeää, ettei Setalle annettaisi mediassa monopoliasemaa puhua näistä asioista. Seta pitää yllä valheellista käsitystä, että kaikki transihmiset ovat joka ikisestä asiasta loukkaantuvia kitisijöitä, eli friikkejä.

 

Suomi tarvitsee Blaire Whiten kaltaisia youtubettajia, jotka tuovat julkisuudessa esille, että transihmisiäkin on monenlaisia, ja moneen eri lähtöön.

 

Kuvahaun tulos haulle blair white

Muutenkin voisin yleisesti ottaen todeta, että älkää sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ihmiset antako jonkun Setan päättää teidän puolestanne millaisia ihmisiä olette.

 

PS. Trump -retoriikan ystävänä laitoin suorastaan vihamielisen raflaavan otsikon tälle kirjoitukselleni. Toivottavasti onnistuit siitä huolimatta lukemaan viestini oikein.

Varmuuden vuoksi lisään kannattavani tasa-arvoista avioliittolakia ja sitä, että valtio kustantaa sukupuolenkorjausleikkaukset. Ihan vaan, ettei tarvi kommenttiosiossa keskustella siitä, kuinka minä ”kannatan sukupuoli -ja seksuaalivähemmistöjä sortavaa politiikkaa”, koska en kannata.

Kannatan tasa-arvoa ja ihmisten oikeutta olla sellaisia kuin he ovat.

Vähän kuten minä haluan olla sirkustirehtööri, vaikken omista sirkusta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Mika Sarivaara-Satta

Muuten OK, mutta kukin mällätköön vain omilla rahoilla. Terveet kehot leikellään omalla kustannuksella.

Tommi O. Pälve

Vertaan tilannetta siihen, kun jollain olisi esim. kasvot tuhoutunut tulipalossa.
En pidä "terveenä kehona" silloin, kun keho on eri sukupuolta kuin mieli.
Tulee yhteiskunnalle halvemmaksi kustantaa nuo hoidot, kuin kustantaa syrjäytyneen ihmisen koko elämä.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Hyvin sanottu. Turku Priden yhteydessä esitettiin muuten hieno teos Eino - henkilökohtainen sukupuolihistoria. Loppupuolella oli jotenkin "miten kummallinen ei tunnu enää kummalliselta". Niinhän se on, kun katsoo ja kuuntelee itseään tai toista tarkemmin.

http://mikalamminp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241973...

Mika Sarivaara-Satta

Jos todellisuus ei vastaa mielikuvitusta, niin vastuu siirtyy veronmaksajille.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #4

Minäkin olen veronmaksaja. On hyvä että veroja käytetään myös ihmisten auttamiseen eikä pelkästään ympäristölle haitallisiin yritystukiin.

Pekka Pylkkönen

Tämä on oikeastaan se ajatuskulku joka on saanut itseni kannattamaan ainakin maltillisesti myös lääketieteellisiä interventioita julkisessa terveydenhuollossa. Tosin prioriteetissa sen kyllä pitäisi olla todella häntäpäässä.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Olen pitkään suunnitellut kirjoittavani Social Justice Warrioreista. SJW on aika hyvä sateenvarjotermi, joka pitää sisällä mm. anarkistit, feministit ja viherpiipertäjät.

Yhteistä SJW-henkilöille on se, että heidän kanssaan on aivan *tun ärsyttävä yrittää keskustella. Esimerkki parin päivän takaa:

Minä TPS-aiheisessa kommenttiketjussa:
- "Mitä mieltä olisit, jos TPS julistautuisi feministiseksi urheilujoukkueeksi?"

Eräs vastaus tuohon:
- "mitä sulla on ihmisten yhdenvertaisuuden ja tasa-arvoisen kohtelun kannattamista vastaan?"

Huoh...

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Itse veikkaan että sjw:t kärsivät jonkin tasoisesta Munchhausenin oireyhtymästä, mutta sairauden tilalla on tunteiden loukkaaminen.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

MItä tästä opimme?

No, ainakin sen verran, että länkyttäminen näköjään kannattaa :

http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/551272-miss-...

Tommi O. Pälve

En tiennyt, että siitä nousi myrskyä muuallakin. Tämä alleviivaa vain blogini pointin. Kirjoittaja, joka käyttää itsestään termiä "transuna" haukutaan fasistiksi ja paskapääksi. Ja tämä oikeutetaan sillä, että "jos koko ajan kutsut jotain henkilöä transuksi ja hän pyytää sinua lopettamaan, ja sinä et lopeta vaan transuttelet häntä vaan, niin silloin sinä haukut sitä. Ihan samaan tapaan kuin jos koko ajan sanoisit jotain naista huoraksi."

Aplodeja. Nyt on kyllä psykoosit tulilla.

Artikkelin kirjoittanut ei haukkunut ketään transuksi. Joten kaikki nuo argumentit termin käytöstä joutaa roskiin.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Joo. Artikkelin kirjoittanut journalisti itse tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin tutustuttuaan saamaansa palautteeseen...

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #16

Mikä vertaantuu siihen, että Johnny Depp pyysi anteeksi sitä, että oli kuvaillut kokevansa tulevan raiskatuksi, kun hänestä otetaan valokuvia ilman lupaa. Naisasiajärjestöt vaati anteeksipyyntöä ja lopulta sai sen.

Kun Deppin tarkoitus ei ollut vähätellä raiskausta tai aiheuttaa mielipahaa naisille, hän koki helpommaksi pyytää vain anteeksi.

Sitä ei voi tietää kokiko Depp oikeasti tehneensä väärin käyttäessään tuollaista ilmaisua.

Jokatapauksessa aina kun pyydellään anteeksi jotain tuollaista, luodaan poliittisen korrektiuden kulttuuria ja alennetaan rimaa "somekohun" nostamiseen sen vuoksi, että joku ilmaisee itseään tökerösti.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Minusta alkaa tuntumaam,että transihmisten kohdelle voi sijoittaa oikeastaan minkä tahansa kohderyhmän.

Tässä nyt useamman vuoden kehitystä seuranneena on vain korostunut se individualismia joka sidotaankin ryhmävahvistautumiseen,koska yksin ei pärjännytkään niin hyvin. Tämäkin kehitys koskee kaikkia ryhmiä ihan "ääriliberaaleista" lähtien.

Marko Parkkola

"Olisi helpompi puolustaa transihmisten oikeuksia"

Jokainen puolustakoon omia oikeuksiaan.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Ei sinulla ole mitään omia oikeuksia vaan toisten sinulle suomat oikeudet ja jos päädyt tilanteeseen missä vain sinä puolustat sinulle toisten suomia oikeuksia,niin sinulla ei hyvin pian ole niitä.

Pekka Pylkkönen

Juu. Transuissa ei ole mitään ongelmaa, femakoissa, joita voi käytännössä pitää synonyyminä SJW:lle, sen sijaan on. Aivan liikaa.

Koko viikko on pilalla kun femakko avaa suunsa.

Käyttäjän ViliLustman kuva
Vili Lustman

Tunnen trans-henkilön, joka on sitä mieltä, että hän haluaisi vain voida olla sitä mitä on, ilman, että media ja valtavirtakulttuuri yrittävät vääntää häntä johonkin yliseksualisoituun muottiin. Sama ongelma on seksuaalivähemmistöihin kuuluvilla, et voi olla avoimesti mitä olet, jos et halua, että sinut nähdään VAIN seksin kautta, koska media tuputtaa tietynlaista muottia.

Tommi O. Pälve

On kuitenkin havaittavissa hyvää kehitystä.

Yhdysvaltalaisissa tv-sarjoissa on nykyään homoja ilman, että asiasta tehdään se isompaa numeroa. Eli heitä ei kohdella mitenkään uhreina tai syrjittynä tai outoina tai mitään. Vaan heidän seksuaalisuuteen ei kiinnitetä mitään huomiota, vaan heidät käsittellään ihan samanlaisina hahmoina kuin muutkin.

Että ehkä 10 vuoden päästä ei enää ole Pride -kulkueita satenkaaridildoineen, vaan homous on niin arkipäiväistä, ettei siitä tarvitse tehdä mitään numeroa.

Käyttäjän ViliLustman kuva
Vili Lustman

Ja media myöskin tuputtaa valtavirrasta poikkeaville, että vihervasemmistolaiset piirit ovat ainoita, jotka eivät vihaa heitä. Siksi he harhautuvat kannattamaan noita puolueita. Mielestäni myös muiden pitäisi äänekkäästi ottaa kantaa sen puolesta, että meillä on täysi oikeus olla erilaisia, kunhan emme loukkaa muiden oikeuksia. Erilaisuuden pitäisi olla täysin hyväksyttyä ilman biologisten faktojen vääristelyä, propagandaa 10 000 eri sukupuolesta, tai "sukupuolitietoista (huom., ei -neutraalia!) propagandakasvatusta kouluissa.

Toimituksen poiminnat