Mikä ihmeen islamisaatio?

Islamisaatio on äärioikeiston keksimä termi (lähde: HS), jolla pyritään kuvaamaan kehitystä, josta muun muassa useat imaamit ovat puhuneet aivan innoissaan. Esimerkiksi muslimisaarnaaja Anjem Chourdary kutsuttiin muslimien toimesta puhumaan suomalaiseen moskeijaan, jossa tämä saarnaaja yllytti kuulijoita kapinaan ja julisti islamin lippujen vielä liehuvan eduskuntatalon yllä.

Kun imaamit ja muslimisaarnaajat puhuvat tämmöistä, se on kivapuhetta.
Kun tavallinen Euroopan kansalainen puhuu huolestuneena tästä, se on vihapuhetta.
(Lähde: Rasmus-ryhmä.)

YLE:n dokumentissa Sharia-laki Tanskassa salakuvattiin imaamia hänen toimistossaan, jossa hän puhui uusille tuttavuuksilleen ihan arkipäiväisenä asiana, että muslimit tulevat joku päivä valtamaan Euroopan. Hän puhui asiasta kuin säästä ilman mitään kiihkoa. Hän puhui asiasta ihan vain ohimennen samaan tapaan kuin vaikka pyydetään sokeria kahviin. Hänelle oli päivänselvä asia, että joku päivä Eurooppa olisi muslimien vallan alla. Osa äärioikeistolaisista/uusnatseista/populisteista/miksi ikinä haluat heitä haukkuakaan myös pitävät tätä todennäköisenä, jos kehityksen annetaan jatkua tällaisena.

Ovatko nämä imaamit ja äupm-tyypit vähän hölmöjä? Yhtäkkiä vaan muslimit ottaisi aseet esiin ja alistaisi Euroopan valtansa alle? Miten tuo muka tapahtuisi? Naurettavaa.

Tai sitten islamisaatio ei tarkoita salamana kirkkaalta taivaalta tapahtuvaa muslimien hyökkäystä, vaan yhteiskunnan hidasta islamisoitumista, jota edesauttaa sekä muslimit, että osa muusta väestöstä.

Tällaisia seikkoja voisi olla esimerkiksi erilliset uimahallivuorot muslimeille ja muun uskoisille, islamilaiset päiväkodit imaamisaarnaajineen, terroristijärjestön värvääjä peruskoulussa islamin opettajana, sovinismiystävälliset asunnot muslimeille, muslimiväestön eriytyminen omille asuinalueilleen, ulkomaarahoitteisen suurmoskeijan rakennuttaminen pääkaupunkiin, Allahin pilkasta sakkotuomioiden antaminen, rituaaliteurastetun lihan tuleminen kauppoihin, lasten sukupuolielinten silppomisen laillistaminen, lapsiavioliittojen laillistaminen muslimeille jne.

Kuulostaako tutulta? Kyseessä on Suomessa tapahtuneita asioita, sekä Suomessa suunniteltuja asioita. Esimerkiksi suurmoskeijaa ei olla vielä rakennettu, mutta terroristijärjestön värvääjä on ollut peruskoulussa islamin opettajana.

Näitä samoja ja samankaltaisia asioita tapahtuu ja etenee jatkuvasti pitkin Eurooppaa. Monissa valtioissa kehitys on paljon pidemmällä kuin Suomessa ja puhutaankin jo muslimien omista alueista, eli rinnakkaisyhteiskunnista yhteiskuntien sisällä. Näissä yhteiskunnissa esimerkiksi sharia-poliisit varmistavat, ettei alueella juoda alkoholia tai pukeuduta epäsiveellisesti.

Olemme helposti sellaisen illuusion vankeja, että kuvittelemme asioiden menevän koko ajan vain parempaan ja parempaan suuntaan. Mutta tämä on vain harha.
Euroopassa asuvat muslimit ovat polvelta toiselle aina vain entistä konservatiivisempia ja fundamentalistisempia kuin vanhempansa. Samoin jos mietitään kokonaisia valtioita, niin islamisaatio on tapahtunut Sudanissa, Pakistanissa, Iranissa Malesiassa, Algeriassa, ja seuraava potilas näyttäisi olevan Turkki. 

Islamisaatio saattaa edetä Euroopassa, tai saattaa olla etenemättä. Mutta varmasti sen mahdollista  etenemistä edesauttaa se, että koko käsite teilataan suoralta kädeltä äärioikeiston huuhaana, eikä asiasta edes käydä analyyttista keskustelua.

 

KreiviOlaf
Perussuomalaiset Vantaa

31-vuotias freelancer tuottaja, fokuksena teatteritaide ja alternativeklubit.
Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu