Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Mikä ihmeen islamisaatio?

Islamisaatio on äärioikeiston keksimä termi (lähde: HS), jolla pyritään kuvaamaan kehitystä, josta muun muassa useat imaamit ovat puhuneet aivan innoissaan. Esimerkiksi muslimisaarnaaja Anjem Chourdary kutsuttiin muslimien toimesta puhumaan suomalaiseen moskeijaan, jossa tämä saarnaaja yllytti kuulijoita kapinaan ja julisti islamin lippujen vielä liehuvan eduskuntatalon yllä.

Kun imaamit ja muslimisaarnaajat puhuvat tämmöistä, se on kivapuhetta.
Kun tavallinen Euroopan kansalainen puhuu huolestuneena tästä, se on vihapuhetta.
(Lähde: Rasmus-ryhmä.)

YLE:n dokumentissa Sharia-laki Tanskassa salakuvattiin imaamia hänen toimistossaan, jossa hän puhui uusille tuttavuuksilleen ihan arkipäiväisenä asiana, että muslimit tulevat joku päivä valtamaan Euroopan. Hän puhui asiasta kuin säästä ilman mitään kiihkoa. Hän puhui asiasta ihan vain ohimennen samaan tapaan kuin vaikka pyydetään sokeria kahviin. Hänelle oli päivänselvä asia, että joku päivä Eurooppa olisi muslimien vallan alla. Osa äärioikeistolaisista/uusnatseista/populisteista/miksi ikinä haluat heitä haukkuakaan myös pitävät tätä todennäköisenä, jos kehityksen annetaan jatkua tällaisena.

Ovatko nämä imaamit ja äupm-tyypit vähän hölmöjä? Yhtäkkiä vaan muslimit ottaisi aseet esiin ja alistaisi Euroopan valtansa alle? Miten tuo muka tapahtuisi? Naurettavaa.

Tai sitten islamisaatio ei tarkoita salamana kirkkaalta taivaalta tapahtuvaa muslimien hyökkäystä, vaan yhteiskunnan hidasta islamisoitumista, jota edesauttaa sekä muslimit, että osa muusta väestöstä.

Tällaisia seikkoja voisi olla esimerkiksi erilliset uimahallivuorot muslimeille ja muun uskoisille, islamilaiset päiväkodit imaamisaarnaajineen, terroristijärjestön värvääjä peruskoulussa islamin opettajana, sovinismiystävälliset asunnot muslimeille, muslimiväestön eriytyminen omille asuinalueilleen, ulkomaarahoitteisen suurmoskeijan rakennuttaminen pääkaupunkiin, Allahin pilkasta sakkotuomioiden antaminen, rituaaliteurastetun lihan tuleminen kauppoihin, lasten sukupuolielinten silppomisen laillistaminen, lapsiavioliittojen laillistaminen muslimeille jne.

Kuulostaako tutulta? Kyseessä on Suomessa tapahtuneita asioita, sekä Suomessa suunniteltuja asioita. Esimerkiksi suurmoskeijaa ei olla vielä rakennettu, mutta terroristijärjestön värvääjä on ollut peruskoulussa islamin opettajana.

Näitä samoja ja samankaltaisia asioita tapahtuu ja etenee jatkuvasti pitkin Eurooppaa. Monissa valtioissa kehitys on paljon pidemmällä kuin Suomessa ja puhutaankin jo muslimien omista alueista, eli rinnakkaisyhteiskunnista yhteiskuntien sisällä. Näissä yhteiskunnissa esimerkiksi sharia-poliisit varmistavat, ettei alueella juoda alkoholia tai pukeuduta epäsiveellisesti.

Olemme helposti sellaisen illuusion vankeja, että kuvittelemme asioiden menevän koko ajan vain parempaan ja parempaan suuntaan. Mutta tämä on vain harha.
Euroopassa asuvat muslimit ovat polvelta toiselle aina vain entistä konservatiivisempia ja fundamentalistisempia kuin vanhempansa. Samoin jos mietitään kokonaisia valtioita, niin islamisaatio on tapahtunut Sudanissa, Pakistanissa, Iranissa Malesiassa, Algeriassa, ja seuraava potilas näyttäisi olevan Turkki. 

Islamisaatio saattaa edetä Euroopassa, tai saattaa olla etenemättä. Mutta varmasti sen mahdollista  etenemistä edesauttaa se, että koko käsite teilataan suoralta kädeltä äärioikeiston huuhaana, eikä asiasta edes käydä analyyttista keskustelua.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän SeppoKoski kuva
Seppo Koski

""Järkyttävää", "epämiellyttävää puhetta", "vaarallista" – puoluejohtajat kommentoivat perussuomalaisten Huhtasaaren islamisaatiopuheita""

https://yle.fi/uutiset/3-9823551

Ehkäpä osuit naulan kantaan kirjoituksellasi, siksi hiljaista kommentointi näyttää olevan!

Lukijoita on ollut ilmeisen runsaasti, koska näytti olevan nyt suosittujen joukossa ;)

Taitaa totuus tehdä kipeää?

Tämä on myös tärkeä huomio:

"Islamisaatio saattaa edetä Euroopassa, tai saattaa olla etenemättä. Mutta varmasti sen mahdollista etenemistä edesauttaa se, että koko käsite teilataan suoralta kädeltä äärioikeiston huuhaana, eikä asiasta edes käydä analyyttista keskustelua."

Tommi O. Pälve

Älytön tuo tapa miten Lauran puheisiin on suhtauduttu.

Käyttäjän ViliLustman kuva
Vili Lustman

Wikipedia antaa islamisaatiosta esimerkkeinä Iranin vallankumouksen, Pakistanin, Gazan, Sudanin, Iranin, Malesian ja Algerian. Islamisaatio on todellinen, historijoitsijoiden ja tutkijoiden käyttämä termi, eikä mikään viittaa, että "äärioikeisto" olisi keksinyt sen. Sanat "muslimisaatio" ja "arabisaatio" ovat olleet käytössä jo ennen vuotta 1940.

https://en.wikipedia.org/wiki/Islamization

Toimittaja VALEHTELEE.

Tommi O. Pälve

Kuten sanotaan; Hesari on hyysäri.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

saapi nähdä mikä on tilanne vaikka esim. 200 vuoden päästä. onko toinen kotimainen arabia?

Tommi O. Pälve

Tällä tahdilla paljon nopeammin.

Mika Sarivaara-Satta

Islam on vain uskonto, aivan kuin burkha on vain vaatekappale.

Marko Parkkola

Lebensraum - aivan naurettavaa. Miten saksalaista elämäntapaa nyt noin vain lähdeettäisiin naapurivaltioihin levittämään. Vihapuhetta kaikki tuollainen!

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Mikä ominaisuus islamissa on sellainen, että se ehkäisisi islamia maltistumasta samanlaiseksi materialistiseksi tapauskovaisuudeksi kuin tämän päivän tapaluterilaisuus Pohjoismaissa tai tapakatolilaisuus Ranskassa? Mitä ulottuvuuksia eri uskonnoissa ja niiden alasektioissa tulisi analysoida?

Tommi O. Pälve

Ominaisuus on kykenemättömyys sulautua joukkoon. Tämä esiintyy muissakin uskonnoissa ja lahkoissa.

Jos pohtii vaikka lestadiolaisuutta.
Televisiokielto estää lestadiolaislasta puhumasta muiden lasten kanssa ajankohtaisasioista. Tämä myös poistaa heidät luokasta, kun on televisio-opetusta. Eristäminen tapahtuu myös kun on tanssitunnit. Se luo "me ja he" -ilmapiiriä. Samoin lestadiolaiset eivät käy koulun discossa, ja vanhemmat saattavat kannustaa leikkimään vain muiden lestadiolaisten kanssa.

Islamissa on sama homma.
Mutta paljon suuremmalla volyymilla.

Mika Sarivaara-Satta

#9, käsitys koraanin virheettömyydestä ja Muhammedin täydellisyydestä yhdistävät kaikkia muslimeja ja tekevät mahdottomaksi uudistaa islamia millään tavalla.
Lisämausteen antaa myös muslimien massiivinen sukurutsa, joka tutkitusti heikentää myös kognitiivisia kykyjä jälkelaisissa.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Siksi olisi mahtavaa jos joku saisi vietyä läpi sen, että jumalanpilkasta ei enää saisi sakkoja ja se poistettaisiin rikoslaista.
Tätähän ei tietenkään haluta tehdä kuin tarkoittamaan tiettyjä jumalia, monella varmaan menisi kuppi nurin mikäli kristittyjen jumalaa saisi pilkata yhtä vapaasti kuin vaikka allahia - vaikka ovat tietysti täysin yksi ja sama mielikuvitusolento.

Samaa paskaa eri paketissa.

Tommi O. Pälve

Milloin viimeksi kristittyjen Jumalan pilkkaamisesta on joku saanut sakot?
Allahin pilkasta on annettu sakot tänä vuonna.

(Tarkkennus: Joo. Kyse on Suomesta.)

Ymmärrä, että vaikka sinulla on erilaisia näkemyksiä ja vahvoja mielipiteitä, ympäröivä todellisuus ei muutu.

Toimituksen poiminnat