Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Miten oikeisto- ja vasemmistojohtajien tulisi toimia

  • Miten oikeisto- ja vasemmistojohtajien tulisi toimia

Koetan miettiä asiaa siltä kantilta, jos olisin itse oikeistojohtaja tai vasemmistojohtaja.

Oikeistolle ideaalia on, että yritykset voivat palkata paljon ihmisiä ja halvalla. Samoin oikeistolle on kannattavaa, että julkisella sektorilla, kuten sairaaloissa, on mahdollisimman pienet palkat, ja jotta sosiaalietuudet ja muut tuet olisivat mahdollisimman pienet. Näin hyvätuloisin prosentti saa maksimaalisen hyödyn yhteiskunnasta.

Miten tähän päästäisiin?

Itse suosittelen humanitaarisen maahanmuuton räjähdysmäistä lisäämistä. Tämä tuo kolmansista maista paljon kouluttamattomia ihmisiä, joiden työllistäminen on vaikeaa. Se johtaa siihen, että erilaiset asiantuntijat alkavat hyvää hyvyyttään ehdottamaan mahdollisuutta palkata maahanmuuttajia pienemmillä palkoilla. Tämä luo aluksi kahdet työmarkkinat, eli kantaväestölle maksetaan normaalia palkkaa ja maahanmuuttajille pilkkapalkkaa. Kahdet työmarkkinat eivät kuitenkaan loppuun asti pidä työttömyystilastoja tarpeeksi matalalla, koska uusia kouluttamattomia tulijoita saapuu jatkuvasti lisää. Tämä luo painetta pudottaa sosiaalitukia, koska yksinkertaisesti ei ole enää varaa maksaa. Tämä nostaa kilpailua kaikista duuneista, ja lopulta kantaväestökin alkaa vaatimaan mahdollisuutta tehdä töitä pilkkahintaan, jotta saavat edes voita leivänpäälle. Tämä maksimoi yritysten voitot ja saa hyväveliverkosto kukoistamaan. Eliitillä riittää kaviaaria.

Vasemmistolle ideaalina on, että kansa on mahdollisimman köyhää, jotta sosialisteille riittää äänestäjiä. Kaikkein eniten niitä tahoja, jotka haluavat parempiosaisten taskuista repiä rahaa köyhemmille, äänestää juurikin köyhät. Täten vasemmiston ideaali on, että köyhiä riittää.

Miten tähän päästäisiin?

Ihan samalla taktiilla kuin oikeistokin pääsee tavoitteisiinsa: Lisäämällä humanitaarista maahanmuuttoa räjähdysmäisesti. Tämä johtaa kansan köyhtymiseen ja tuo sosialisteille paljon uhrimentaliteettimaista kampanjointimateriaalia vaaleihin. Vaalivoiton jälkeen vasemmistolaiset saavat sitten ministeripaikkoja ja sitä kautta hyväveliverkostojen suojatyöpaikkoja ja kuninkaallisia eläkkeitä. Tietenkin kaikki nuo rahat otetaan työväenluokan taskuista verotuksen muodossa, mutta sehän onkin kommunismin idea saada eliitille kaviaaria pöytään.

Mutta jos en olisikaan oikeistojohtaja tai vasemmistojohtaja, vaan johtaja tämän jaottelun ulkopuolelta, enkä kannattaisi humanitaarisen maahanmuutoin räjähdysmäistä lisäämistä?

Sitten minua varmaan paremmissa piireissä haukuttaisiin ihmisvastaiseksi, rotutohtoriksi, rasistiksi ja natsiksi.
Mutta kyllä varmaan itse olisin mielummin vaikka "natsi", kuin oman maan kansalaisia vihaava omaneduntavoittelija.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Et nyt oikein bonjaa.

Politiikassa oikeisto ja vasemmisto eivät ole mitään ohjenuoria vaan käsitteitä, joiden avulla voi tarkastella tai jäsennellä puolueiden ja poliitiikkojen toimintaa tai ideologiaa. Ne ovat siis abstraktioita, joihin sinänsä kukaan ei edes pyri. Mutta myöskään tämän jaottelun ulkopuolelle ei voi päästä sikäli kun kyseisellä matriisilla tarkastellaan maailman menoa.

Ongelmaa vielä lisää se, ettei ole yksimielisyyttä siitä, mitä oikeistolaisuus tai vasemmistolaisuus edes tarkoittavat.

Tommi O. Pälve

Tästä huolimatta eduskuntasalissa politiikot istuvat järjestyksessä vasemmalta oikealle. Vasemmalla laidalla istuu Vasemmistoliiton kansanedustajat ja oikealla laidalla Kokoomuksen kansanedustajat.

Siinä olet oikeassa, ettei nykymaailmassa tämä jaottelu ole enää kovin relevantti, kun sekä vasemmisto, että oikeisto ajaa täysin samaa asiaa.

Parempi jako on monikulturistit ja federalistit vs kansallismieliset.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Entä jos sanoo olevansa suomalaiskansallisen yhtenäiskulttuurin kannattaja, mutta ajaa politiikkaa, joka välillisesti pirstaloi Suomen mahdollisuutta pakottaa ihmiset yhtenäiskulttuuriin.

Tarkoitan siis kysymystä veroasteesta tai kysymystä siitä, että pitiskö Suomessa sallia muitakin radio- tai TV-kanavia kuin Yleisradion pääkanava ja sen rinnakkaiskanava?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

On kyllä niin oman päättelykyvyn mukaiset käsitykset oikeistosta ja vasemmistosta ettei oikein kannata varmaan lähteä sen enempää kommentoimaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset