Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Politiikot ja poliisit pelaavat äärioikeiston pussiin.

Äärioikeiston narratiiviin kuuluu toimintaan kykenemätön poliisi ja kansansa hylänneet politiikot. Tarvitaan Odinit kaduille, koska poliisi ei turvaa kansalaisia. Tarvitaan valtaan epädemokraattisesti pyrkiviä järjestöjä, koska demokratia ei enää toimi.

Näin siis äärioikeistossa ajatellaan ja tuollaista viestiä pyritään antamaan.

On totta, että viha lisää vihaa ja rasismi heikentää muslimien integroitumista, mikä lisää muslimien riskiä radikalisoitua. Mutta. Kun politiikkojen ja poliisin huoli on jatkuvasti vain vihapuheessa, vaikka ääri-islamistisia terroristi-iskuja alkaa olemaan Euroopassa päivittäin, ei voi välttyä mielikuvalta, ettei poliisit ja politiikot ole ajan tasalla, tai että heitä ei niin hirveänä oman maan kansalaisten turvallisuus kiinnosta.

Tämä jatkuva vihapuheen tuomitseminen sen sijaan, että suhtauduttaisiin vakavasti islamilaiseen terrorismiin, pelaa täysin äärioikeiston pussiin.

Eipä ole kansallissosialistisella Pohjoismaiden vastarintaliikkeellä ja Odineilla helppoa rektyroida uusia jäseniä väittäen, ettei kukaan muu taho suomalaisia ole auttamassa, kun politiikkojen ja poliisin puheista saa sellaisen mielikuvan, että kansallissosialistit ja Odinit puhuvat ihan totta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Eli tässäkin vasemmisto voittaa tekipä poliisi ja politikot mitenpäin tahansa tai siis sosialismia se kansallissosialismikin on ja äärioikeisto on oikeasti äärivasemmistolaisuutta. Porvarillinen vapaa ja avoin yhteiskunta on tuomittu häviämään?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Eipä ole kansallissosialistisella Pohjoismaiden vastarintaliikkeellä ja Odineilla helppoa rektyroida uusia jäseniä ..."

Tarkoitatko "helppoa" vai "vaikeata"?

Tommi O. Pälve
Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Sitä ajattelinkin. (Eli tuo "helppoa" pitäisi korvata sanalla "vaikeata" tai sitten "eipä ole" pitäisi korvata sanalla "onpa".)

Tuo "madhatter" habituksesi yhdistettynä melko fiksuihin kirjoituksiin poikkeaa jotenkin peruspersusta, joka ei juurikaan äärioikeistoa ala blogissaan parjaamaan. Oletko varma, että puoluevalintasi on lopullinen ja harkittu?

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #5

"Eipä" -sanaa käytetään monesti ilmaisemaan sarkasmia.

Kaikki muut puolueet ajavat islamin ylivaltaa joko tietoisesti tai tietämättään.

Puoluevalintani pitää.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #6

Täytynee toisille lukijoille selittää, että nyt tämä tyyppi ei ilmeisesti ole sarkastinen sanoessaan:

"Kaikki muut puolueet ajavat islamin ylivaltaa joko tietoisesti tai tietämättään."

Odotamme, että tohtori Halla-aho kirjoittaa perussuomen kieliopin. Jonkinlainen suomalais-ugrilainen kieli se varmaan on.

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #7

Ei ole sarkasmia. Eikä sillä ole lopputuleman kanssa oikein mitään merkitystä tehdäänkö itsetuhoista politiikkaa tarkoituksella vai vahingossa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #8

Mitkä puolueet Suomessa ajavat tietoisesti islamin ylivaltaa?

Eikös tuollainen kuulosta vähän samanlaiselta retoriikalta kuin Natsi-Saksan syytös juutalaisten ylivallasta ja heidän kätyreistään? Kansallissosialistinen puolue nimenomaan korosti sitä, että se on ainoa puolue, joka ei aja juutalaisten asiaa.

Nykymaailmassa tuota juutalaiskeissiä pidetään lähinnä Hitlerin vainoharhana.

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #9

Vertaisin muslimeja enemmin natseihin kuin juutalaisiin.

Islam joka tapauksessa nostaa asemaansa joka vuosi Euroopassa. Joko se perustuu politiikkojen hajoita ja hallitse -taktikointiin tai sitten puhtaaseen typeryyteen.

Juhani Piri

Eikä kenenkään integroitumista tai hyväksyntää auta yhtään se että eräät tahot opettavat turvapaikanhakijoita osoittamaan mieltään joka asiasta, vaatimaan jo saatujen etujen päälle lisää ja lisäksi kehottavat olla noudattamatta virkavallan päätöksiä tai toimeenpanemia päätöksiä.

Alkaa rauhallisemmallakin miehellä hampaita kiristelemään tämän valtiovallan totalitaarinen idiotismi kun politikot medioita myöten lähtevät samaan hyysäysmenttaliteettiin ja voivotteluun mukaan.

Kaiken typeryyden huipuksi poliisi jahtaa suomalaisten vihapuhetta kiihkon vallassa ja kyseiseen yksikköön lapataan lisää rahaa koska vihapuhe....

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Minusta poliisi pitäisi siirtää kokonaisuudessaan oikeusministeriön alaisuuteen, niinkuin se on muissakin pohjoismaissa, se kuuluu siihen yhteyteen. Poliisiala ei minusta pitäisi kuulua sisäministeriölle.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Ruotsissa ei ole erillistä sisäministeriötä, mutta sisäministeri toimii oikeusministeriössä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Pelaako Puolustusvoimat myös äärioikeiston pussiin kehottamalla varusmiehiä olemaan käyttämättä sotilaspukua "pimeällä"?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Nykyinen puolustusministeri on todennut: "Kun kuulen sanan parlamentarismi, poistan varmistimen". --> on islamisti tai ainakin stalinisti.

Toimituksen poiminnat