Haluan Vihreistä pääministeripuolueen

Olen tässä vuorokauden miettinyt Vihreiden turvapaikkapoliittista linjapaperia. Etenkin tätä kohtaa:

"Suomen tulee ottaa käyttöön humanitaarinen viisumi, joka mahdollistaa hakijan tulon Suomeen turvallisesti hakemaan turvapaikkaa. Viisumi haetaan Suomen suurlähetystöstä pakolaisen oleskelumaassa, ja sen avulla voi matkustaa turvallisesti Suomeen. Humanitaarisen viisumin käyttöönotolle ei nykyisellään ole esteitä."

Tämä on vähän samankaltainen ajatus, mitä eri asiantuntijat ja esimerkiksi Jussi Halla-aho on ehdottanut, mutta sillä erotuksella, että turvapaikkahakemus käsiteltäisiin Euroopan ulkopuolella, eikä tätä turvapaikanhakijaa kuljetettaisi Suomeen odottamaan päätöstä. Että siinä missä asiantuntijat pyrkivät mimimoimaan turhan edestakaisin matkustelun tai paperittomaksi päätymisen länsimaihin, Vihreiden ehdotus pyrkii maksimoimaan sen.

Turvapaikanhakuoikeus on kellä tahansa, joka turvapaikkaa keksii hakea. Tämä on nähty esimerkiksi siinä, että kansainvälisiä murtovarkaita on alkanut majoittumaan vastaanottokeskukseen. Jokainen turvapaikkahakemus täytyy käsitellä. Mietitäänpä siis, että tuollaisia viisumeita voisi käydä hakemassa jostain punaisen ristin keskuksista ympäri lähi-itää ja Afrikkaa, ja jokaiselle, joka hakisi tuon viisumin, maksettaisiin suomalaisten veronmaksajien piikkiin lentolippu Suomeen. Osa turvapaikanhakijoista saisi myönteisen turvapaikkapäätöksen, osa ei. Osaa, jotka eivät saisi myönteistä päätöstä, ei voitaisi palauttaa (esim. Irak ei ota vastaan heitä, jotka eivät itse halua tulla takaisin), ja osaa taas ei voitaisi palauttaa, koska he katoaisivat maan alle.

Myönteisen turvapaikkapäätöksen saaneet pitäisi elättää veronmaksajien piikkiin, ja samoin kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet pitäisi elättää veronmaksajien piikkiin. Kielteisen päätöksen saaneet eivät saisi laillisesti tehtä täällä töitä, eli he eivät ikinä tulisi maksamaan yhtä ainutta euroa veroa tähän yhteiskuntaan. Myönteisen päätöksen saaneiden ennuste työllistyä taas on hyvin huono johtuen kielimuurista ja muusta. Jokainen maahan jäänyt maksaisi yhteiskunnalle isoja summia joko ensimmäiset oleskeluvuodet tai parhaassa tapauksessa tulijan loppuelämän ajan.

Afrikassa esimerkiksi asuu sen miljardi ihmistä. Jos edes miljoona heistä keksisi napata tuollaisen viisumin ja tulla tänne elätettäväksi, Suomen olisi rahoittaakseen heidän matkat ja elämisen karsittava kaikista omista sosiaalietuuksista ja palveluista niin rankalla kädellä, että menisi mummoilta katto pään päältä ja lapsilta koulutus puhumattakaan jostain työttömyystuista ja vastaavista etuuksista. 
Ja vaikka kuinka koitettaisiin leikata ja verottaa, ei Suomella ikinä olisi varaa elättää miljoonaa aikuista äijää täällä, minkä vuoksi valtio alkaisi lähestymään konkurssia.

Sitten viimeistään voitaisiin sanoa, että Unelma ei toimi.

Haluaisin nähdä, mitä tälle valtiolle tapahtuisi, jos nämä hörhöt saisi vapaat kädet kaiken tuhoamiseen.

Tai hetkinen.

En sittenkään. Ehkä minä vain haluan, että ihmiset miettivät kaksi kertaa aikooko käyttää vaaleissa päätään vai aikooko kaivaa itselleen hautaa.

KreiviOlaf
Perussuomalaiset Vantaa

31-vuotias freelancer tuottaja, fokuksena teatteritaide ja alternativeklubit.
Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu