Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Hyväntekijät kotouttamaan rikoksiin syyllistyneet tp-hakijat yhteiskuntaan

Hyväntekijät auttamaan rikoksiin syyllistyneitä turvapaikanhakijoita kotoutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Nykyään, jos turvapaikanhakija syyllistyy vakavaan rikokseen, hänet suljetaan vankilaan, eikä rikos vaikuta heidän turvapaikkapäätökseen. On siis monien rikoksia tehneiden turvapaikanhakijoiden kohdalla aivan mahdollista, että vankilareissun jälkeen tulee myönteinen turvapaikkapäätös, ja tämä on siinä mielessä huono asia, että vankilassa turvapaikanhakija on voinut vieraantua suomalaisesta yhteiskunnasta ja pahimmassa tapauksessa radikalisoitua.


Ehdotan, että vankilatuomiot korvataan kotoutustoiminnalla, josta vastaavat nykyistä turvapaikkajärjestelmää kannattavat siviilit. Rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat majoitettaisiin näin ollen tavallisten monikulturismia kannattavien ihmisten koteihin asumaan. Hyväntekijät voisivat opastaa turvapaikanhakijat suomalaiseen yhteiskuntaan, sekä pyrkiä opettamaan suomenkielen alkeet.

Tällä keinolla turvapaikanhakijoiden rikosten uusimisprosentti saataisiin laskuun ja monikulturistit saisivat kotinsa rikastettua.

Tämä olisi siis win – win -tilanne.

angry-muslims

Tätä voitaisiin myös kehittää niin pitkälle, että tehtäisiin koko kansalle kysely kannattaako tuntemattomien miesten päästämistä maahan siviiliemme joukkoon, ja kannattaako vielä päälle sitä, että näille tuntemattomille miehille maksetaan täällä eläminen. Kyselyjen perusteella valikoitaisiin keiden asuntoihin rikoksiin syyllistyneitä turvapaikanhakijoita majoitettaisiin. Jos vastaa, ettei kannata nykyistä rajat auki -järjestelmää, ei tarvitse majoittaa. Jos vastaa kannattavansa tätä järjestelmää, sitoutuu majoittamaan.

Tämä on moraalisesti kestävä ratkaisu, koska kaikki ovat tietoisia nykyisen järjestelmän lisäävän raiskauksia ja muuta rikollisuutta. Nykyjärjestelmää kannattavat tietävät riskit, mutta toivovat, ettei nalli osu omalle tai omien läheistensä kohdalle.
Tämä minun järjestelyni varmistaisi, että turvapaikkapolitiikka osuisi etenkin niiden nilkkaan, jotka tätä järjestelmää kannattavat.

Nykyäänhän kyseessä on aivan arpapeli. Ei turkulaiset lapsetkaan voineet päättää siitä, että heidän kouluunsa sijoitettiin terroristi opiskelemaan.

Täytyy muistaa, että Juha Sipilä ei reagoinut raiskausten lisääntyessä oikein mitenkään, kunnes vasta sitten aloitti varotoimijärjestelyt, kun hänen oman läheisensä tytär päätyi raiskatuksi.

Voisi yleistää, että nykyjärjestelmää kannattavat ovat siinä mielessä vähän empatiakyvyttömiä, että heitä ei haittaa joka päivä lukea uutislehdistä raiskauksista, niin kauan, kun ei vaan osu omalle kohdalle.

Tämä on juuri se syy, miksi näiden ihmisten koteihin pitäisi pakkomajoittaa kaikki ulkomaalaiset raiskaajat.

Tietenkin mahdolliset suvakkien lapset voitaisiin ottaa turvapaikanhakijan kotoutustoiminnan ajaksi lapsikotiin asumaan, koska pitää olla joku raja silläkin, kuinka paljon lapset joutuvat vanhempiensa typeryyden takia kärsimään.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän JoonasViitanen kuva
Joonas Viitanen

Ehdotan että vankilatuomiot korvataan palautuslennoilla. Kukaan oikea turvapaikan hakija ei tule rikoksia tänne tekemään.

Käyttäjän KreiviOlaf kuva
Tommi O. Pälve

Turvapaikanhakija tarkoittaa yksinkertaisesti henkilöä, joka hakee turvapaikkaa. Jokaikisellä ihmisellä on oikeus hakea turvapaikkaa. Tästä syystä esimerkiksi kansainväliset omaisuusrikolliset ovat alkaneet majoittumaan vastaanottokeskuksiin:

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005324645.html

Käyttäjän KreiviOlaf kuva
Tommi O. Pälve

Jos taas oikealla tarkoitit vainottua ihmistä, joka on turvapaikan tarpeessa, niin ei ole Suomeen sellaisia kovin montaa tullut. Nykyjärjestelmä suosii ihmisiä, joilla on varaa ostaa salakuljetusmatka ja realistisen kuuloinen hauska taustatarina. Sitten vaan paperit kaivoon ja vola. Ei muuta kuin Eurooppaan turvapaikkaa hakemaan.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Onko Tommi hyvän- vai pahantekijä ite?

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Täällä hiukan laittomasta maahantulosta: https://fi.wikipedia.org/wiki/Laiton_siirtolaisuus

Ehkä tämä auttaa kirjoittajaa hahmottamaan asiaa uudesta näkökulmasta.

Käyttäjän KreiviOlaf kuva
Tommi O. Pälve

Kerro vaan suoraan artikkelin yhteys kolumniini. En ole mikään Sherlock, joten saa käyttää rautalankaa.

Käyttäjän JoonasViitanen kuva
Joonas Viitanen

Niin oikealla turvapaikanhakijalla tarkoitan sellaista joka tarvitsee turvapaikan. Mutta jos joku tänne tulee turvaa hakemaan ja osoittautuukin rikolliseksi, niin mikä se sellainen turvapaikanhakija on? Rikollinen joka on tekeytynyt turvapaikanhakijaksi! Ihmettelen vain suuresti, miksi rikollisia pitäisi alkaa kotouttamaan? Tai ylipäätänsä.. koko kotoutus on aika huvittava..kyllä sen pitäisi olla niin että ne jotka haluavat tulla osaksi yhteiskuntaa, ottavat kotoutumisen omille harteilleen, eikä päin vastoin. Näistä jotka ottavat vastuukseen oman kotoutumisensa, sellaiset varmastikin kotoutuu ja heistä on hyötyä varmasti tulevaisuudessa. Kotouttamalla uusavuttomiksi ei tule edesauttamaan lopulta ketään.

Käyttäjän KreiviOlaf kuva
Tommi O. Pälve

Niin. Eihän Suomessa kotouteta Aasiasta (Kiina, Vietnam yms.) tänne muuttaneita. Heille tarjotaan kielen opetusta ja se riittää. Aasialaiset menevät kouluihin ja töihin ja heidän lapsensa puhuvat täydellisesti suomea. Mitään ongelmia ei ole.

Vain muslimien kotouttamiseen poltetaan miljoonia.

Marko Parkkola

Ja samalla väitetään, että ihmisiä kohdellaan samalla tavoin riippumatta rodusta, etnisyysdestä tai uskonnosta. Kyllä tämä kotoutustoiminta vaatii rankan profiloinnin ja segregaation toimiakseen.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Sanoisitko, että nykypersu on "yhden asian liike"?

Käyttäjän KreiviOlaf kuva
Tommi O. Pälve

Sanoisin, että suhtautumisemme humanitaariseen maahanmuuttoon erottaa meidät kaikista selkeimmin muista puolueista.

Marko Parkkola

Rupesin pohtimaan, että kun puhutaan humanitaarisesta maahanmuutosta, niin onko epähumanitaarista maahanmuuttoakin.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

On surullista, mutta ne toimet joihin väkijoukot syyllistyvät vähemmän sivistyneissä maissa tuovat nopeiten ratkaisun ongelmiin. Euroopassa oli vielä 1900-luvun alussakin normaalia antaa kollektiivisia rangaistuksia. Jos jossain kaupungissa jonkun ryhmän edustajat sikailivat, niin kaikki samaan ryhmään kuuluvat häädettiin kaupungista. Tämä sama, primitiivinen ongelman ratkaisu toimii edelleen maailmalla hyvin tuloksin. Jos väkijoukko kävisi antamassa sakin hivutusta VOKin pihassa raiskaavalle huijaripakolaiselle, niin voin sanoa, että seuraavalla palautuslennolla olisi kone täynnä ja hiljaista.

Marko Parkkola

Kannatan ehdotus vain, jos sekä rikollinen, että hänen kotouttajansa eristetään yhteiskunnasta. Ajattele kun paatunut rikollinen ja empatiakyvytön suvakki laitetaan yhteen, mitkä ovat sen seuraukset. Kaksi sosiopaattia!

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

empatiakyvytön suvakki
......

Millä tavalla suvaitsevaiset ovat empatiakyvyttömiä?

Marko Parkkola

En ole väittänyt kaikkia suvakkeja empatiakyvyttömiksi.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #15
Karri Aronen

Even if you win you lose tilanne.

Onnistuessaan ählämit kotoutuisivat samnlaisiksi ikisyöttiläiksi kuin sossulla elävä halusinaatiovasemmisto.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat majoitettaisiin näin ollen tavallisten monikulturismia kannattavien ihmisten koteihin asumaan."

Näinhän se turvapaikkabisnes toimii. Asuntosijoittajat majoittaa turvapaikan hakijoita, raha tulee Kelalta ja jos turvapaikan hakija jotain tuhoaa niin Migri maksaa kaikki vahingot.

Se nyt ei aukea miksi rikollisia pitäisi päästää vapaasti kuljeskelemaan. Se ei ole yhdenvertaisuuslain mukaista.

"Tätä voitaisiin myös kehittää niin pitkälle, että tehtäisiin koko kansalle kysely kannattaako tuntemattomien miesten päästämistä maahan siviiliemme joukkoon"

Miksi tarvitsee kun sitä ei halua oikeastaan kukaan? Turvapaikanhakijat ovat siksi kun ihmiset ovat äänestäneet kuulumisesta länsivaltoihin. Tästä tehtiin kansanäänestys 90-luvulla.

"Tämä minun järjestelyni varmistaisi, että turvapaikkapolitiikka osuisi etenkin niiden nilkkaan, jotka tätä järjestelmää kannattavat."

Ehdotat suoraan tulonsiirtoa valtiolta ihmisille entistä helpommin jotka haluavat kannattaa turvapaikkapolitiikkaa?

Joo, tuolla tavalla minäkin voin kannattaa. Valtion rahoista minulle sijoitusasuntoon lainatakaus ja turvapaikanhakija sinne valtion maksaessa kaiken takaisin, kyllä se minulle käy.

"Tämä on juuri se syy, miksi näiden ihmisten koteihin pitäisi pakkomajoittaa kaikki ulkomaalaiset raiskaajat."

Ei siinä mitään "pakkoa" ole. Kela ja Migri maksaa ja asuntosijoittaja rikastuu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset