Eurooppalaisia hirtetään Irakissa. Se on oikein.

Verkkouutisten mukaan Irakissa on ainakin sata eurooppalaista, joita uhkaa hirttotuomio ISIS-järjestön riveissä toimimisesta. Aiemmin aihe oli esillä, kun Helsingin Sanomat uutisoi saksalaisesta nuoresta naisesta, joka itki haluavansa kotiin  Irakista, kun oli jäänyt Irakin viranomaisille kiinni. Hänestä uutisoitiin ISIS-morsiammena, joka oli vähän höhlästi teininä tehnyt huonoja ratkaisuja. Jännästi unohtui mainita, että hän toimi tarkka-ampujana ja mestasi viattomia siviilejä allahu akbaria huudellen. Toivon, ettei hän pääse palaamaan kotiin, vaan joutuu jäämään Irakiin hirtettäväksi.

Siihen, miksi toivon jokaikisen eurooppalaisen ISIS-terroristin jäävän Irakiin hirtettäväksi, löytyy kaksi syytä.

 

1. Euroopassa on aivan aivovammainen suhtautuminen koko asiaan. Esimerkiksi Ruotsi tarjoaa palaaville ISIS-taistelijoille asunnot, ajokortit ja kuntoutustukea. Samanlaisia metodeja ollaan mietitty Suomessakin. Asuntojonon ohituskaista taisi jäädä vain ajatuksen tasolle, muttta kuntoutustuki joka on parhaimmillaan tuhansia euroja, saattaa edelleen toteutua. Ruotsi ja Suomi siis palkitsevat siitä, että fundamentalistit ovat käyneet tappamassa viattomia siviilejä Syyriassa ja Irakissa. Ja vaikka Suomessa joku terroristi laitettaisiin oikeuteen, niin siinä luultavasti kävisi niin, ettei näyttö tuomiolle riittäisi ja valtio joutuisi maksamaan terroristille korvauksia vankeusajasta, tai sitten tulisi tuomio, joka olisi aivan hemmetin liian lepsu. Asun itse Korsossa ja tässä ihan kotini vieressä joku känniläinen kävi vastaantulijan kimppuun, kaatoi maahan ja potki hengiltä. Hän selvisi ehdonalaisella. En oikeasti halua lukea lehdestä, kuinka "vääräuskoisia" massamurhannut fundamentalisti selviää rikoksistaan jollain sakoilla.

 

2. ISIS-järjestön rektyrointipropaganda on pääasiassa teloitusvideoita ja seksiorjia. Olemme saaneet lukea lehdistä kuinka ISIS-terroristit ovat alistaneet teinityttöjä seksiorjiksi, heittäneet homoja katolta ja haudanneet lapsia elävältä. Tästä propagandasta ja näistä uutisista huolimatta (oikeasti juuri näiden takia) sadat eurooppalaiset muslimit ovat matkustaneet Irakiin ja Syyriaan taistelemaan ISIS-järjestön riveihin. 
Se on ollut täysin tietoinen valinta lähteä yhden historian sairaimman järjestön riveihin tappamaan viattomia ihmisiä. Sitä ei tule antaa anteeksi.

Lisäksi palaavat ISIS-terroristit ovat turvallisuusriski. Usea Euroopassa  tehty terroristi-isku on toteuttu sellaisten henkilöiden toimesta, jotka ovat taistelleet ISIS-järjestön riveissä. On typerää leikkiä tulella ja päästää ISIS-taistelijoita palaamaan Eurooppaan. Kannatankin sitä, että ISIS-terroristeilta poistetaan kansalaisuus, jotta heitä ei tarvitse ottaa tänne takaisin. Näin toimiikin jo usea valtio. Suomen olisi liityttävä näiden fiksujen maiden joukkoon.

Mutta niin. Tällä hetkellä Irakissa on satoja terroristeja odottamassa hirttotuomiota. Tuleekohan hirttäjäisistä jotain livestreamia? Voisi ostaa popkornia.

KreiviOlaf
Perussuomalaiset Vantaa

31-vuotias freelancer tuottaja, fokuksena teatteritaide ja alternativeklubit.
Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu