Kristinusko on tuhottava

Kristinuskon ansiosta meillä on 2010 -luvulla ehdotettu kreationismia peruskouluihin (Mika Niikko), on taas kilahdettu jostain maalauksesta, ja jopa presidenttivaalien yhteydessä puhutaan tieteenvastaista tuubaa. Voin myös karkeasti arvioida, että homofobia ja sovinismi korreloi uskonnollisuuden kanssa. Kristityt ovat kapeakatseisempia, kovempia tuomitsemaan ja ilkeämpiä kuin muut ihmiset. On myös tutkittu, että uskovaisuus korreloi väkivaltarikollisuuden kanssa. Ne Yhdysvaltojen osavaltiot, joissa on paljon väkivaltarikollisuutta, ovat myös kaikkein uskonnollisimmat, ja kääntäen ateisteisimmat osavaltiot ovat kaikkein rauhallisimmat. Samoin kuin maailman ateistein maa Islanti on maailman rauhallisin maa, ja sitten kun katsoo korkeasti uskonnollisia valtioita Afrikassa ja lähi-idässä niin huomaa, että uskonto pilaa kaiken.

Aina monesti saa kuulla, että ongelma on vain islam ja islam ja islam, eikä nähdä tikkua omassa silmässä. Kristinusko on fasistinen ideologia, jolla on oikeutettu homojen mestaamiset, "noitien" polttamiset roviolla, tiedemiesten kiduttamiset ja muut järkyttävät toimet, jotka saa Hitlerin toiminnan  näyttämään ihan pliisulta.

Kaikille lapsille pitäisi olla samat uskontovapaat päiväkodit.  Uskonnolliset päiväkodit pitäisi jättää ilman tukea, eli toimiakseen niiden täytyisi olla maksullisia. Vanhemmat voisi sitten itse päättää maksaako erikseen aivopesusta vai laittaako lapsen järkevään päiväkotiin, jossa lapsesta ei Raamatulla päähän hakkaamalla kasvateta seksuaalivähemmistöjä vihaavaa, sovinistista runkkaria.

Uskonontunnit ja elämänkatsomustunnit pitäisi yhdistää yhdeksi aateopiksi, jossa käytäisiin läpi kaikki pääuskonnot ja suurimmat ideologiat. Lisäksi näillä tunneilla pitäisi keskustella filosofisesti eri asioita ilman, että mihinkään annettaisiin lopullista vastausta. Eli opettaja esimerkiksi heittelisi kysymyksiä vaikka burkhan käytöstä ja laittaisi oppilaat keskenään pohtimaan asiaa. Samoin opettaja voisi heittää kysymyksiä siitä, voiko uskontoa hyödyntää vallankäytössä. Esimerkiksi yksi kysymys voisi olla, "miltä tuntuu, kun Paavi istuu kultaisessa valtaistuimessaan saarnaten siitä, kuinka kristittyjen olisi oltava nöyriä ja oman etunsa sijaan ajaa yhteistä etua. Tähän päälle Paavi siteeraa Jeesusta sanoen, että helpommin menee kameli neulansilmästä läpi kuin rikas Taivaaseen. Millaiselta nuo puheet Paavin suusta kuulostaa?"
Aateoppitunneilla pitäisi myös opettaa lapsille, ettei ole yhtä ainutta todistetta sen puolesta, että mitään jumalia olisi olemassa. Juhlapäivistä kerrottaisiin niiden pidempi historia, eli esimerkiksi pääsiäisestä puhuttaessa mainittaisiin myös Dionysos ja Horus, ja Joulusta puhuttaessa kerrottaisiin, että Suomessa juhlittiin Joulua jo ennen kuin täällä oli kristinusko, sillä Joulu perustuu auringon kiertoon, eikä niinkään mihinkään yhteen tiettyyn tarinaan.

Lapset on ennen kaikkea opetettava pohtimaan asioita ja kyseenalaistamaan asioita.

 

Sitten kaikki kirkon erityisoikeudet pitäisi ottaa pois, eli ainakin kirkon oikeus verottaa yrityksiä täytyisi lakkauttaa. Samoin kaikki Jumanlan nimeen vannomiset oikeuslaitoksissa ja muulla täytyisi lopettaa. Hautajaispalvelut pitäisi siirtää uskontovapaaseen valtion toimintaan. Kaikki kirkon jäsenet tulisi erottaa kirkosta ja kaikille tulisi kirje, jossa olisi ohjeet, miten internetin kautta tai postin kautta voi liittyä kätevästi takaisin. Uskon, että iso osa ei jaksaisi nähdä edes sitä pientä vaivaa, että kävisi netissä klikkaamassa itsensä uudelleen kirkon jäseneksi. Veikkaan, että kristityt ovat oikeasti paljon marginaalisempi ilmiö. Täällä vaan kuulutaan kirkkoon, koska on aina kuuluttu, vaikka ei uskota Jumalaan tai ainakaan Raamatun Jumalaan. Ei näistä tapakristityistä ole mihinkään. Ei edes tappamaan sunnuntaisin työskenteleviä, vaikka Raamattu näin määrää.

 

Suomen tulisi olla edelläkävijä siinä, kuinka pieni rooli uskonnolla on yhteiskunnassa. Ja yhteiskunnan tulisi ottaa tavoitteeksi saavuttaa 90% ateistisuus vaikka vuoteen 2100 mentäessä. Tämä vähentäisi tieteenvastaisuutta, homofobiaa, sovinismia, sekä kusipäisyyttä. 

 

Mitä enemmän ateisteja, sitä parempi yhteiskunta.
Sano ei keskiajalle ja sano kyllä vapaudelle.

KreiviOlaf
Perussuomalaiset Vantaa

31-vuotias freelancer tuottaja, fokuksena teatteritaide ja alternativeklubit.
Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu