Veronika Honkasalo vei sinun rahasi

Veronika Honkasalo tuli tutuksi uutisista, joissa kerrottiin hänen kilahtaneen uimahallissa. 
Romanit olivat pesseet uimahallissa ilman lupaa pyykkejään ja heille oli tullut työntekijät sanomaan asiasta, että uimahallissa ei saa pestä pyykkejä. Romanit väittivät lopettavansa pyykkien pesemisen, mutta kun työntekijät olivat tulleet takaisin paikalle, romanit olivat yhä pesemässä pyykkejään. Tästä hyvästä työntekijät käskivät romaneita poistumaan uimahallista. Paikalla ollut Veronika Honkasalo sai sätkyn ja veti asiasta kohtauksen. "RASISMIA, RASISMIA!" Hän kiljui sylki lentäen. Romanit koitti selittää, että "no tuota.. Me kyllä toistuvasti rikottiin uimahallin sääntöjä, että niin.. Me kyllä ymmärretään, miksi meille näytetään ovea."
"TE OLETTE UHREJA TÄSSÄ!" Veronika rääkyi silmät kiiluen päässä. Veronika otti puhelimen ja soitti poliisit paikalle. "TEEN TÄSTÄ ILMOITUKSEN POLIISILLE, PAIKALLISLEHTEEN, SEKÄ FACEBOOKKIIN," Veronika lupasi. 
Uimahallin työntekijät koittivat selittää, että uimahallista poistaminen ei johtunut henkilöiden etnisestä taustasta, vaan heidän käytöksestään, mutta Veronika oli jo ehtinyt vajota psykoosiin, eikä hänelle enää voinut puhua järkeä.

 

Nyt tämä samainen Veronika Honkasalo on saanut Helsingin valtuustossa läpi aloitteensa, joka mahdollistaa sen, että kuka vain joka Suomeen saapuu ilman papereita Ruotsin kautta, on oikeutettu toimeentulotukeen, mielenterveyspalveluihin, hammaslääkäripalveluihin ja muihin palveluihin. Enää ei tarvitse siis edes hakea turvapaikkaa, vaan millään humanitaariseen maahanmuuttoon liittyvillä päätöselimillä, byrokratialla tai säännöillä ei ole enää mitään merkitystä, joten ilmainen raha ja ilmainen asuminen kuuluu nykyään kelle tahansa, joka sitä kehtaa Suomesta tulla pyytämään. Paperiton on laittomasti maassa oleskeleva, joten hän ei voi laillisesti tehdä täällä töitä, eikä opiskella, joten kaikki raha, mitä paperittomaan laitetaan, ei tule ikinä takaisin. Kyseessä ei ole sijoitus, vaan konkreettisesti rahan polttamisesta, kun rahaa poltetaan henkilöihin, jotka pitäisi saada poistettua maasta.

Tätä Veronika Honkasalon läpiajamaa uutta järjestelmää aiotaan myös mainostaa internetissä useilla eri kielillä, kuten somaliaksi, romaniaksi, bulgariaksi ja arabiaksi, jotta mahdollisimman usea ihminen tulisi ja käyttäisi tätä järjestelmää hyväkseen. On sanomattakin selvää, että tämä järjestelmä tulee olemaan hemmetin kallis, kun Ruotsin kautta alkaa tulemaan tuhansittain (pahimmissa skenaarioissa miljoonittain) ihmisiä ilmaisen leivän äärelle. Mitään muuta ei tarvitse tehdä, kuin heittää henkilöpaperit kaivoon, niin on ilmaiseksi eläminen tarjottu.

 

Ja koska tämä järjestelmä on aivan tolkuttoman kallis, ette joudu ihmettelemään, että tulevaisuudessa on pakko leikata sitten oman kansan palveluista ja tuista, sekä mahdollisesti nostettava veroja. Eli jos olet duunari, jonka verotus nousee, tai opiskelija, eläkeläinen tai työtön, jonka tuista leikataan, ja ihmettelet minne kuukausituloistasi katosi rahaa, niin ainoa matemaattisesti validi vastaus tähän on:
Veronika Honkasalo vei sinun rahasi.
 

EDIT.

Oikaisu: Aloite ei ole vielä mennyt läpi. Aloitetta kuitenkin kannattaa usea valtuutettu rkp:sta, vasemmistoliitosta, sdp:sta ja vihreistä.

 

EDIT 2. (30.11.2017)

Meni läpi.

Kommenttiosiossa puolet ajasta meni siihen, että väännettiin siitä, kuinka "ei tämä VIELÄ ole mennyt läpi."

Tässä vaiheessa kiinnostaisi aika monen kommentoijan mietteet asiaan.

KreiviOlaf
Perussuomalaiset Vantaa

31-vuotias freelancer tuottaja, fokuksena teatteritaide ja alternativeklubit.
Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu