Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Kokoomus on kuin Tuska-festari

Kokoomus nimitti uudeksi sisäministeriksi Astrid Thorsin, Petteri Orpon ja Paula Risikon jalanjäljissä kulkevan Kai Mykkäsen. Suomi jatkanee tuttuun tapaan länsimaiden kaikkein löysintä maahanmuuttopolitiikkaa.

Henkilön Thompson O. Aaltona kuva.

Asia ei olisi minulle niin suuri ongelma, jos tätä itsetuhoista maahanmuuttopolitiikkaa harjoitettaisiin kansan enemmistön tuella, mutta emme elä suorassa demokratiassa, vaan edustuksellisessa demokratiassa, eikä Kokoomus ole suosituin puolue rajat auki -politiikkansa vuoksi, vaan pikemminkin rajat auki -politiikastaan huolimatta.

En tiedä ainuttakaan Kokoomuksen äänestäjää, joka kannattaisi kokoomuslaista maahanmuuttopolitiikkaa. Sen sijaan tiedän muutaman vasemmistolaisen, jotka äänestävät Kokoomusta, jotta Suomesta saataisiin monikulttuurisempi.

 

Kokoomuksen kannattajilta kun koittaa kysellä asiasta, saa pääsääntöisesti aivan typeriä vastauksia, kuten, että ”vaikka en kannatakkaan Kokoomuksen harjoittamaa maahanmuuttopolitiikkaa, äänestän silti Kokoomusta, koska...” A) ”se on minulle perinne.” B) ”Kokoomus saattaa tulevaisuudessa muuttua paremmaksi puolueeksi.”

Näiden vastausten vuoksi olen tullut siihen tulokseen, että Kokoomus on kuin Tuska-festivaali.


Tuska-festivaali on jokavuotinen tapahtuma, joka oli aikoinaan 2000 -luvun alussa aina kesän kohokohta, kun eturivin hevibändit matkusti Helsinkiin esiintymään. Helsingin Kaisaniemessä oli aina hevimusiikin kärki vetämässä ikimuistoisia hittejään ja yleisö nautti.

Vuosia meni ja festarit muodostuivat isolle yleisölle jokavuotiseksi pakolliseksi perinteeksi. Kansa rupesi käymään Tuskassa oli siellä mitä bändejä hyvänsä. Pian järjestäjät huomasivat tämän ja alkoivat buugata lavoille pienempiä ja halvempia bändejä. Hevikansaa tason laskeminen ei haitannut, vaan liput myytiin vuodesta toiseen loppuun. Tämä taas mahdollisti Tuskan järjestäjien laskevan tasoa entisestään ja täten säästävän pitkän pennin artistibudjetista. 

 

Kun Tuskan vakiokävijöiltä koittaa kysellä, että miksi he vuodesta toiseen käyvät Tuskassa, vaikka taso laskee vuosi vuodelta, niin aina saa ihan samat selitykset, kuinka Tuska on perinne ja Tuska saattaa joku vuosi muuttua paremmaksi.
Sitten kysyn jälleen: ”miksi Tuska ikinä vaihtaisi linjaansa, jos te jokatapauksessa ostatte liput vuodesta toiseen? Millä ihmeen logiikalla Tuskan järjestäjät alkaisivat tekemään festareista paremmat, kun kerta tällä nykymenolla tienaa rahaa?”

 

Ja näitä samoja kysymyksiä pitäisi Kokoomuksen äänestäjien osata kysyä itseltään.


Henkilön Thompson O. Aaltona kuva.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Ensinnäkin hevi on paskimmillaankin parasta. Toiseksi Kokoomuksen ja Tuskan vertailussa on kyllä jotain kieroa, mutta ymmärrän kyllä pointtisi. Tuskaahan se toki aiheuttaa, mutta ei hevimusiikkia.

Taidankin Kokoomuksen innoittamana laittaa soimaan Serj Tankianin Unthinking majority -biisin. ;-)

Juha Hämäläinen

Ehkä Tuskaisimmatkin huomaa tulleensa petetyksi, kun festareilla on pääesiintyjänä nahkaan puettu Keekki, joka vetää tukka hulmuten Matin ja Tepon (joskus myös Sepon) ikivihreitä.......

Tuosta saa vääntää KOKkari version ne joilla mielikuvitus riittää. Omani pidän vielä vakan alla (Hämiö)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Olen ihan tyytyväinen Kokoomuksen maahanmuuttopolitiikkaan. Ilmeisesti suuri osa Perussuomalaisista ei ole. Valitettava asia sinällänsä.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ruotsissa Moderaatit ovat ottaneet selvästi aiempaa tiukemman linjan. Vaalit siis tulossa.
Ulf Kristesson haluaa kiristää ilma turvapaikkaa jääneiden hakijoiden etuuksia. Ei hoitoa, ei tukia. Lisää resursseja poliiseile jne.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/m-manga-fler-ma...

Tanskan sossut tekevät aika napakkaa politiikkaa

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/danska-s-vill-s...

Samaan aikaan Suomessa ?

Tommi O. Pälve

Tanskassa demarit kalastelee oikeistolta ääniä lupaamalla rajat kiinni.
Suomessa Kokoomus kalastaa vasemmistolta äänet potkimalla rajat auki.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Tulee provinssi mieleen...

Volbeat (DEN), Prophets of Rage (USA), The Offspring (USA), Antti Tuisku, French Montana (USA), Arch Enemy (SWE) jne...

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Mitä, twerkkaava Antti TUSKA???

Toimituksen poiminnat