Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

"Muuten natsit voittavat!"

Natsismi on kauhea aate, jonka nimissä on sorrettu ja teloitettu useita eri vähemmistöjä. Aatteen nimissä on myös sodittu ja pidetty totalitaristista yhteiskuntaa yllä. Natsien valta on jotain sellaista, mitä kukaan ei ikinä halua takaisin.

Saksassa eletään eriskummallisia aikoja. Juutalaisviha on rajussa kasvussa ja homofobiset hyökkäykset lisääntyvät vuosi vuodelta. Tämä on siksi eriskummallista, että näyttäisi siltä, että kaikki sortoa vastustavat äänestäjät ja politiikot ovat saaneet nykytilan aikaan. Kuten linkkaamistani uutisartikkeleista voi nähdä, antisemitismi ja homoviha lisääntyy lähinnä vain nykyisen maahanmuuttopolitiikan ansiosta.

Omaa maataan suojelevat isänmaalliset ihmiset on leimattu pahoiksi natseiksi, koska eivät halua päästää rajojen yli tulemaan aivan ketä tahansa. Nämä "pahat natsit" on sitten vaaleista toiseen äänestetty kumoon ja/tai hallitukset on muodostettu siten, että kaikki isänmaalliset politiikot on saatu työnnettyä oppositioon.

Esimerkiksi Ruotsissa on jo etukäteen päätetty, että kaikki muut puolueet tulevat liittoutumaan Ruotsidemokraatteja vastaan, jotta Ruotsidemokraatit eivät voi mennä hallitukseen ilman yli 50% kannatusta.
Ollaan siis valmiita mihin tahansa demokratian halveksuntaan, koska "muutoin natsit voittavat."

Ensin menee juutalaiset, sitten seksuaalivähemmistöt ja seuraavaksi joku muu ihmisryhmä. Mutta pääasia on, ettei "natsit" vaan voita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (54 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Se on katsos demokratiaa myös, että ne puolueet, jotka halauavat tehdä yhteistyötä, sitä myös tekevät, vai pitäisikö puolueet pakottaa tekemän yhteistyötä sellaisten kanssa joiden kanssa sitä ei haluta tehdä?

Kuulostaa taas kerran ihan normaalilta persupuheelta ja uhriutumiselta.

Demokratian haveksuntaa, sitä sanaa persut mielellään käyttävät, mutta itse tekin olette sinne nurkkaan itsenne ajaneet.

Nauttikaa nyt vaan olostanne siellä nurkassa, sillä muualle ei ole asiaa.

Tommi O. Pälve

Nykyisen gallupin mukaan Perussuomalaisilla ei ole semmoista kannatusta, että sillä hallitukseen olisi minkään puolueen järkevää mennä, joten siksi puhun tässä Ruotsidemokraateista.

Mutta niin. Toki kirjoittajaprofiilissani lukee, että olen perussuomalainen. On silti mielenkiintoista, että tartut vain puoluetaustaani ja suorastaan näytät ilakoivan sitä, ettei meillä ole kannatusta.

Olet klassinen tapaus tämmöisestä "hyvästä ihmisestä", jolle on yksi hailee kuinka monta naista puukotetaan Turun torilla, kunhan vaan "natsit" eivät pääse valtaan.

Minun kirjoitteluni ei tule ikinä sinua toisenlaiseksi ihmiseksi muuttamaan, joten jatka vain valitsemallasi linjalla.
Toivottavasti ei kaduta kuolinvuoteella.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persutko sen puukotuksen olisi estäneet, kas kunnette vielä kävele vetten päällä :)

Edelleenkään valtaosa persuista ei ymmärrä, mitä on maahanmuuttokritiikki, teille se kritiikki on puheenjohtajaa myöten sellaista, että kunhan ei kylän raitilla tule vääränvärisiä vastaan, niin kaikki on hyvin.

Ette ymmärrä sanaa kritiikki, ettekä ymmärrä sanaa vihapuhe.

Matokin oppii, mutta persu ei. :)

Minä jatkankin aina valitsemallani linjalla, koska se on hyvä linja.

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #7

Minimaalisinkin tiukennus maaahanmuuttopolitiikkaan olisi estänyt Turun terroristi-iskun.

Tekijä on
1. Turvallisesta maasta. Ei oikea pakolainen.
2. Maahantullessa ei taustoja tutkittu. Oli siis taparikollinen. Rystöjä, huumekauppaa, väkivaltarikoksia.
3. Väärillä henkkareilla sisään. Eli jos olisi passitarkastukset ei olisi päässyt.
4. Kielteinen turvapaikkapäätös. Henkilö olisi joko voitu laittaa säilöön odottamaan karkoitusta tai karkoittaa heti.
5. Oli vastaanottokeskusksessa agressiivinen. Huutava tarve laittaa säilöön.
6. Julisti kannattavansa ISIS-järjestöä ja kuolemaa vääräuskoisille. Huutava tave karkoittaa.

Mikä tahansa hallitus, jossa päättäjillä on mitään ymmärrystä mistään, olisi voinut estää tuon terroristi-iskun.

Näin yksinkertaisesta asiasta on kyse.

Käyttäjän JoonasTaipaleenmki kuva
Joonas Taipaleenmäki Vastaus kommenttiin #8

Ritalan kanssa keskusteleminen perussuomalaisista on vähän sama kuin seinälle puhuisi. Toki seinät ovat yleensä vähemmän ärsyttäviä. ;)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #8

Jauhakaa te tuosta maahanmuutosta, se on äänestäjälle erittäin hyvä asia, ette ette sekaannu niihin asioihin, jotka oikeasti äänestäjää kiinnostaa.

Tämä puheenvuoro on hyvä paikka saada niitä asioita esille, vaikutuskin on melkein hyttysen pierun kokoinen tsunami :)

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #11

Maahanmuutto on tärkeä asia. Turvallisuus lisääntyy, kun laitetaan rajatarkastukset ja matkustusasiakirjat oltava mukana.
Meidän on tiedettävä ketä tänne tulee. Muistetaan ongelmat maahanmuuttajaenemmistöisissä lähiöissä Ruotsissa.

Maahanmuuttopolitiikan terävöittämisellä voimme siirtää miljardit vanhusten hoitoon, sairaanhoitoon, koulutukseen ja homekouluille.
Asuntoja vapautuu asunnottomille, kun tiukennetaan maahanmuuttopolitiikkaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #15

Tuo on niin vanha vitsi tuo rahojen siirtäminen toisesta paikasta toiseen, eikä koskaan mitään tilastoja, mutupuhetta aina.

Yritystuistakin on voitunsiirtää kymmeniä vuosia rahaa toisaalle ja verotuksella taas toisaalle ja toisaalle.

Sitä samaa populistista höpötystä, jolle ei löydy minkään valtakunnan pohjaa.

Ja kun persut ei sitä hallitusta muodosta, ja kun siellä tehdään aina kompromisseja, mikä ei tietenkään persuille käy.

Perdut ovat lapsellisia, jotka eivät politiikasta ymmärrä mitään, suuria puheita, eikä yhtään villoja.

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #18

Itseasiassa pitäisi lähinnä Perussuomalaisten äänestäjiä kismittää, ettei puolue ole saanut mitään merkittävää aikaiseksi. Ei sen pitäisi kismittää juuri muita. Yllättävän paljon sinua näyttää nyppivän puolue, joka ei ole ikinä käyttänyt kovinkaan suuresti valtaa. Mitkään isot muutokset Suomessa ei liity Perussuomalaisiin millään tavalla.

Eikä "kompromissi" ole sitä, että ajetaan kolmestaan kahden puolueen asioita ja yksi potkitaan vittuun sen jälkeen kun tämä alkaa vaatimaan, että nämä kaksi muuta pitäisi kiinni lupauksestaan saattaa myös tämän yhden asioita eteenpäin.

Eikä kompromissi ole sitäkään, että Sipilä, Soini ja Stubb lupaa ennen vaaleja ettei koulutuksesta leikata, ja heti vaalien jälkeen leikkaavat koulutuksesta, ja sitten jokainen selittää päätöstään lauseella, "politiikassa pitää tehdä kompromisseja."

Voi olla, etten kaikkea tiedä politiikasta. Mutta tällaiselle maalikkolle jutut politiikasta on lähinnä vaan tarinaa ihmisten itsekyydestä ja kusipäisyydestä ja valehtelusta.

Mutta joo. Onneksi olkoon. Sait vietyä keskustelun sivuraiteelle.
Et kykene myöntämään, että sinusta on nastaa kuinka juutalaisia ja homoja hakataan, mutta et yhtä aikaan kykene myöskään myöntämään, että asialle olisi tehtävä jotain tai sille olisi pitänyt etukäteen tehdä jotain, joten sinulla sitten rasahtaa päässä ja on pakko päästä hölöttämään mistä tahansa muusta, kuin siitä asiasta, jota blogi käsittelee.
Onnistuit.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #19

Kivasti osaat laittaa sanoja toisen suuhun, sekin kai on sitä uutta normaalia. Mutta tuo homoista ja juutalaisista kirjoittamasi kertoo enemmän sinusta kuin minusta.

Yksi heitetään pois hiekkalaatikosta, sekin kuuluu demokratiaan, et tunnu millään käsittävän, että jo jonkun arvomaailma ei nappaa, niin silloin sen kanssa ei ole pakko tehdä työtä.

Luulisi yksinkertaisemmankin ymmärtävän, että samat arvot ja asiat saavat hallituspuolueet yhteen, ei sinne perkele ketään säälistä oteta.

Tämä asia tuntuu olevan edelleen persuille kipeä paikka, eikä pipi parane.

Politiikka on kovaa, eikä siellä vellihousut pärjää, ja jos arvot ovat täysin perseestä, niinkuin Halla-aholla on, niin silloin saa yksin hiekkalaatikolla leikkiä ja nyyhkyttää.

Paljon parempaa maahanmuuttopolitiikkaa pystytään tekemään ilman persuja, sillä silloin tehdään niinkuin kuuluu, eikä silmät kiiluen vaadita rajoja kiinni.

Olit oikeassa, että politiikka ei taida olla paras taitosi. :)

Tommi O. Pälve Vastaus kommenttiin #20

Et ymmärtänyt loppuosiotani kirjoituksestani, en esimerkiksi laittanut sanoja sinun suuhusi, joten kokeillaan uudelleen.

Joko on ok, että juutalaiset ja homot kokevat vuosittain enemmän väkivaltaa.
Tai sitten asialle on tehtävä jotakin, tai sille olisi joskus pitänyt tehdä jotakin.

Ja "tehdä jotakin" tarkoittaa vähän erilaista maahanmuuttopolitiikkaa, kuin tämä nykyinen, ettei edes tulijoiden taustoja tsekata kun jo päästetään kaduille meidän siviilien joukkoon.

Veikkaan, että tähän blogiini kohdistunut ärripurrisi johtuu siitä, että et kykene valitsemaan noiden kahden väliltä.

Sitten kun tuo känkkäränkkä on päällä, hölötät vaikka ummet ja lammet, jottet joutuisi vastaamaan tuohon kysymykseen, joka kalvaa sinua.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #21

Ei mua mikään kalvaa, mä olen ravintoketjun huipulla :)

Juutalaisten ja homojen asema ei parane perussuomalaisella politiikalla, siitä asiasta olen varma.

Sinullakin on se lapsen usko, että persujen politiikka on ratkaisu maahanmuuttopolitiikkaan, kunhan hieman vanhenet opit näkemään tuon sumuverhon läpi.

Jos puheenjohtajanne käyttää kieltä, jossa hän toteaa, että maahanmuuttajat ovat esteettisiä haittoja kylän raitilla, ja useita puoleenne jäseniä on tuomittu oikeudessa tähän liittyvistä asioista, niin siinä on se persujen politiikan pohja.

Usko omiisi, ja usko puolueeseesi, mutta todellisuus näkyy puheissa ja kirjoituksissa.

Persut ei tee politiikkaa, vaan peleottelemalla ja öyhäämällä koettavat perustella toimiaan

Ei jatkoon.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #22

#22. Juutalaisten ja homojen asiat ovat hyvässä jamassa. Mistä mahdat Ritala taas sauhuta. Arvoista ja demokratiasta. Sinäkö niitä toimillasi edistät.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #24

Persujen arvoista, ja persujen linjasta ja persujen puheenjohtajan arvoista ja Hakkaraisen arvoista jne.

Ne kertovat sen totuuden tämän puolueen arvoista.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #24

Teoriassa kyllä, mutta takapajuisuus ja suojaamaton yhteiskunta on uhka.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #22

Tässä oli nyt kyse Saksan tilanteesta ja miten siellä tilanne on huonontunut näiden vähemmistöjen kohdalla: juutalaiset ja seksuaalivähemmistöt, koska maahanmuuttajat aiheuttaneet vainonneet ja konflikteja syntynyt.
Tässä on maahanmuuttajat aiheuttaneet ongelmat. Mikä on sinun ratkaisusi? Kantaako suvaitsevainen huolta muista kuin maahanamuuttajista?
Tämä on perussuomalaisille varoittava esimerkki, että holtiton maahanmuutto aiheuttaa tämmöistä ja maahanmuuttoa pitää rajoittaa.

Ruotsista löytää myös esimerkkejä, maahanmuuttajaenemmistöiset lähiöt. Näissä rikollisuus rehottaa ryöstöt, ampumiset jopa käsikranaatit lentää.
Haluatko sekasortoa Suomeen? Turun Varissuolla on jo miltei 50 % asukkaista maahanmuuttajia.
Mikä on sinun ratkaisusi? Miten korjaisit tilannetta?
Tämä on perussuomalaisille varoittava esimerkki, että holtiton maahanmuutto aiheuttaa tämmöistä ja maahanmuuttoa pitää rajoittaa.
Rajatarkastukset takaisin ja matkustusasikirjat oltava mukana.

Millään alueella ei saa olla maahanmuuttajia enemmistönä, silloin ollut holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa ja siitä ei hyvä seuraa.

Kerrotko sinun ratkaisusi?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #26

Mä haluaisin nähdä ku Kilpinen lähtee sotaa pakoon, ja sitten siltä kysytään rajalla, että missä sun matkustusasiakirjat on :)

Persupopulismia jota ei onneksi koskaan enää Suomessa tarvitse nähdä, muutakuin täällä somessa, ja tänne mahtuu mölinää.

Ootko Kilpinen asunu varissuolla, minä olen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/20180727220109963...

Mikäs Kilpistä niin kauheasti pelottaa maahanmuuttajissa? ei ne pure, vaikka ne onkin teille esteettisesti vääränlaisia. :)

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #33

Vieläkään et kertonut aiheeseen mitään:
Tässä oli nyt kyse Saksan tilanteesta ja miten siellä tilanne on huonontunut näiden vähemmistöjen kohdalla: juutalaiset ja seksuaalivähemmistöt, koska maahanmuuttajat aiheuttaneet vainonneet ja konflikteja syntynyt.
Tässä on maahanmuuttajat aiheuttaneet ongelmat. Mikä on sinun ratkaisusi? Kantaako suvaitsevainen huolta muista kuin maahanamuuttajista?
Tämä on perussuomalaisille varoittava esimerkki, että holtiton maahanmuutto aiheuttaa tämmöistä ja maahanmuuttoa pitää rajoittaa.

On aivan perustavaa laatua oleva tarve tietää ketä tänne tulee, jos päästetään. Kaikki ymmärtää, että pitää tietää ketkä liikkuu maassamme.
Asiakirjat hukattu tarkoituksella, että voi sepustaa mitä tahansa, kuten todistettiin Turun terrori-iskun yhteydessä.
Ulkomaalaisten tekemä rikollisuus on kasvanut, raiskauksia ja jopa terrori-isku Turussa.

Me emme ole populisteja vaan huolissamme Suomesta ja suomalaisista ja haluamme laittaa miljardit oman kansan hyväksi ja vähentää rikollisuutta mikä kasvussa. Ruotsissa on jo päässyt ongelma todella pahaksi. Haluatko samanlaista Suomeen kun Ruotsin maahanmuuttajaenemmistöisissä lähiöissä?

Rikollisuuden kasvu huolettaa todellakin ja turvallisuus vaje.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #19

Perussuomalaisilla on oikeasti... ongelma. Hönkää semmoinen islam fobia ja maahanmuuttovastainen agenda mutta samanaikaisesti ollaan kykenemättömiä sisäisesti ratkaisemaan miten asia pitäisi hoitaa.

Asian pitäisi tapahtua:

1. Perustuslain mukaisesti
2. Suomen tekemien sopimusten mukaisesti
3. Huomioiden vastuun jakaminen muiden maiden kanssa joihin on vahvat siteet
4. Olla selkeä käsitys MIKÄ on se ongelma mitä vastustetaan

Tällä hetken tilanne on lähempänä tätä: "Rajat kiinni öliöli islam öliöli EU huono koska maahanmuuttaja öliöli terroristi"

Minun nähdäkseni perussuomalaiset edustajat ja äänestäjät eivät saa edes keskenään käsitystä tästä. Maahanmuutto ei ole ongelma. Suomessa valtava määrä yrityksiä kärsii työvoimapulasta ja tarvitsee väkeä muualta. Uskonto ei ole koska perustuslaki.

Varmasti kukaan ei vastusta sitä, että korjataan jotain typeryyksiä mutta perussuomalainen tapa käsitellä asioita estää sen tehokkaasti.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto Vastaus kommenttiin #11

#11 Ritala käyttää käsitettä ”hyvä” tarkoittamaan jonkin asian arvoa, jolloin ”hyvä” vie meidät hakoteille. Hyvää ei pysty määrittelemään millään tavalla. Sana ”hyvä” vastustaa kaikkea analyysia, eli sitä ei pystytä jakamaan osiinsa, joten hyvän käsitettä ei kyetä määrittelemään. Mikäli sitä käytetään Ritalan tavalla, päädytään vääjäämättä avoimen kysymyksen argumentin kautta naturalistiseen virhepäätelmään. Eli arvoista ei voi vetää johtopäätöstä, siitä miten asioiden tulisi olla.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #8

Jotain tämmöistä. Passitarkastus tosin ongelmallinen johtuen siitä hädässä olevista orjuutetuista ihmisistä joilta ihmiskauppias tietysti vienyt passit.

Yksi olennainen, henkilökohtainen asia minkä mukaan hankala käännyttää, mutta ymmärrettävä riskitekijä: "7. Milloin sai viimeeksi pesää?"

On tuo riehuminen kuitenkin vahvasti semmoista nuorten naisettomien miesten puuhaa mitkä tulee väkivaltaisesta kasvuympäristöstä ja voi olla muuten ankeata kuten työttömyyttä ja tulevaisuuden toivottomuutta.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #7

Ritala: puukotus, hihi :) :) :)

Tulee mieleen se a-studio missä imaami sanoi että rangaistus homoudesta on kuolema, ja vieressä istuneet suvakkinaiset vain hihitteli keskenään, hihi kuolema :D

Mut joo, saksan poliisillakin on defaulttina aina kirjata juutalaisiin kohdistuneet viharikokset äärioikeistolle, jos ei selviä kuka on tehnyt. Saadan vähän valkonaamojakin sinne joukkoon. Mamuthan ne niitä siel nykyään puuhastelee lähinnä.
Yhdessä Hesarin otsikossakin oli joku aika sitten sieltä että:
"Viharikoksen takaa paljastuikin maahanmuuttajia eikä äärioikeistoa!!1!"
Ihan niinkuin kukaan olisi luullutkaan että äärioikeisto olisi sitä tehnyt :D Paitti suvakeimmat retardit ritalat..

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #10

Sä oot oppinu uusia sanoja suvakin jatkoksi, täytyy nostaa hattua, mutta käytä varovasti viisaita lausahduksia, ettei kulu puhki. :)

Maahanmuuttoasiat onkin hyvä käsitellä somessa, äänestäjä sitten äänestää niitä oikeita puolueita, niinkuin gallupeista näkyy, persujen hörhöporukka saa sen vajaa 10% sillä sitä sitten voikin taas puheenvuorossa päteä.

Pääasia, että persut pysyy poissa hallituksesta ja paikoista, joissa Suomen asioista päätetään.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #12

"Kuulostaa taas kerran ihan normaalilta persupuheelta ja uhriutumiselta."

Kerros vajakki missä kohtaa menee se raja että ei oo enää uhriutumista? Jos joku sinun kannattama laiton iraki puukottaa persua kaulaan ja persuu kertoo siitä, onko sekin vielä uhriutumista?

"persujen hörhöporukka" Tolla naamalla ja noilla jutuilla kehtaat kirjoitella hörhöporukasta :D Mitää muuta et täälläkään kirjoittele kun vammasta persuvihapuheita, että älkää uhriutuko, te kaikki ootte mv-uskovaisia jnejne.
Ite uskot valtamediasta reikä päästä jokaikisen jutun ja sit kun tulee huomauttaa että ei todellakaan mennyt noin ni ihan ihmeissään :D

Jätkäl tollanen avoimen aivovammainen lähestymistapa Perussuomalaisiin, samaa paskaa hokemista, ja aina joku suvakkikaveri peukuttaa..

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #13

Ja lisää mainioita kommentteja, älä silti hyvä mies hermostu, kannattaa otta rauhallisesti, sillä helle voi sekoittaa pään.

Uhriutumisen käsite on sinulle näemmä vieras, kannattaa lukea enemmän, niin sekin kohta voi aueta.

Kyllä se siitä :)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #7

Talvisin vesi jäätyy ja jäällä voi kävellä puoluekannasta riippumatta.

Juha Hämäläinen

#2. Ritalan kanssa on mahdotonta päästä järkevään keskusteluun. Vähän kuin yrittäisi puhua asiaa pahimmassa murrosiässä olevan teinin kanssa. Sama mitä sanot, aina olet tyhmä ja väärässä. Ihan vaan periaatteessa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #23

Sellasta se on siellä puheenvuoron kuplassa. :)

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo Vastaus kommenttiin #23

Salaliitto, ritala on piilopersu, sopinut varmaan Putkosen kanssa: armotonta, alamielistä vittuilua sataa suoraan Persujen laariin kuten viime vaaleissa Härköset&kumppanit vittuilivat Tossavaiselle. Putkonen lienee luvannut tyhjentää Ritralan antikvariaatin hyllyt puoleen hintaan.

Mielenkiintoista on seurata Ritalqan kommentteja peukuttajien joukkoa, saahan siitä viitteitä joidenkin kapasiteetista yleensä kommentoida what ever?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Hyödylliset idiootit menee median luoman valtavirran mukana koska heillä ei riitä kykyä omaehtoiseen ajatteluun. Sama propagandailmiö on tapahtunut Saksassa, Neuvostoliitossa, Kiinassa ja muutamassa muussa epäonnistuneessa valtiossa.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

"Esimerkiksi Ruotsissa on jo etukäteen päätetty, että kaikki muut puolueet tulevat liittoutumaan Ruotsidemokraatteja vastaan, jotta Ruotsidemokraatit eivät voi mennä hallitukseen ilman yli 50% kannatusta."

Näinhän se ei käytännössä mene. Kas kun on muitakin poliittisia kysymyksiä kuin maahanmuutto. Kun kannatus tulee kasvamaan riittävän suureksi, muiden puolueiden on pakko harkita asiaa uudelleen, koska hallituksen muodostaminen ilman kyseistä puoluetta muuttuu mahdottomaksi. Ja vaikka se jotenkin onnistuisikin, riskinä saattaisi olla jo yhteiskuntarauhan menettäminen. Eikä muiden puolueiden kannattajistakaan kaikki halua ehdoin tahdoin olla pudottamassa kyseistä puoluetta hallituksesta, joten suuttumusta saattaa alkaa tulla omiltakin.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Eiköhän tämä ole ihan vanha taktiikka: paha peikko oikeuttaa moneen sellaiseen toimeen, joita ei muuten tehtäisi. Jos peikko olisi olematon, silti sen voittamista voisi juhlia, äänten keräämiseksi hyväntekijäsankareille.

Käyttäjän jarmokanerva kuva
Jarmo Kanerva

Euroopassa on tarpeetonta sekasortoa ja väkivaltaa. Eikä erityisesti naiset uskalla enää mennä yksin normaalisti ulos lenkille tai asemille ja keskustaan. Takana on ne ajat ja jolloin EUn pääkaupungin keskustat oli oli sivistyksen ja rakkauden kaupunkeja, jonne lomalaiset unelmoivat. Pariisi, Rooma, Lontoo, Tukholma...

Metsät ja autot palaa. Satoja ihmisiä palaa tai tapetaan hengiltä pahemmin kuin polttouuneissa tai inkvisiitiossa. Ihan oppien ja kehotusten mukaan. Ja on todettu, että useat on tahallaan aiheutettuja, osaa ei pysty osoittamaan. Samalla on aivosairausepidemia ja ihmisiä pimahtelee ja alkaa alkaa alistamaan muita, pahoinpitelemään, ryöstelemään tai sarjamurhaamaan tuntemattomia ihmisiä järjestelmällisesti, usein valiten helpot uhrit. Olisi edes kuukausi ilman tällaisia yllätyksiä. Jokainen yksittäistapaus on liikaa. Uhka on ilmassa ja ihmisen perustarve turvallisuus on tuhottu. Monet oireilevat.

Mutta pääasia on, että ongelmia ei ratkaista, pitkitetään ongelmia ja pidetään tälle kriittiset poissa päättämästä. Ja media samaan aikaan messuaa eripuraa ihmisten keskuuteen. Jakainen ongelma on mahdollisuus virkamiehelle ja politiikolle netota. Ja monelle muulle. Ja jokainen draama tuo klikkejä medialle.

Varma tapa aiheuttaa riitoja on rakentaa kaksoistandardeja. Suosia toisia ja dissata toisia. Kieltää edes puhumasta järjevästi asiasta. Kieltää puolustautuminen ja oma ihmisoikeus. Ihan kouluesimerkki. "Huonot lait ja säädökset ovat pahinta tyranniaa". Kahle on taottu ensimmäisestä lenkistä.

Hajota ja hallitse. Riko yhteisöllisyys ja myy valtiot. Siinä on Heidän Tarinansa ja Unelmansa. Kukaan ei kysy kuka kirjoitti tarinan ja kenen intressejä se ajaa. Ajattelminen sattuu.

Tarinat ja unelmat eivät ota vastuuta enempää kuin harhat, eikä niitä voi syödä. Pyysikö kukaan edes anteeksi - vielä?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Takana on ne ajat ja jolloin EUn pääkaupungin keskustat oli oli sivistyksen ja rakkauden kaupunkeja, jonne lomalaiset unelmoivat. Pariisi, Rooma, Lontoo, Tukholma..."

Mainitsemasi kaupungit ovat suuremmassa suosiossa kuin koskaan kaupunkilomalaisten keskuudessa. Eritoten Rooma on noussut suomalaisten suosioon viime vuosien aikana.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Metsät ja autot palaa. Satoja ihmisiä palaa tai tapetaan hengiltä pahemmin kuin polttouuneissa tai inkvisiitiossa. Ihan oppien ja kehotusten mukaan."

Meillä on peräti kaksi raaamattupuoluetta, kristillisdemokraatit ja perussuomalaiset ja nämä eivät halua ajaa uskontovastaista toimia johtuen edustajien ja äänestäjien lahkoista, suomen 75% enemmistön kuuluessa Lähi-idän aavikkouskontoon.

Hassusti molemmat puolueet tuntuvat olevan kovin maahanmuuttovastaisia mutta näillä ei paukut riitä tekemään asialle mitään johtuen omista raamattukytköksistä.

"Varma tapa aiheuttaa riitoja on rakentaa kaksoistandardeja."

Kyllä! Islam paha mutta luterilainen lasten kidutus peukaloruuveilla hyvä. Ohhoh, miksi TAAS ei saatu mitään aikaiseksi?

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

muuten natsit voittavat,,-pääasia onkin ettei kommarit voita !

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Demokratia on sellainen asia että jos suurinn osa ihmisistä päättää äänestää natseja, niin siitähän on tietenkin seurauksena se että natsit tulevat valtaan. Sille ei kertakaikkiaan voi mitään.

Se ei tarkoita sitä etteikö natseja saa siitä huolimatta vastustaa, sekin on demokratiaa.

Natseja tulee vastustaa ennenkuin ne pääsevät valtaan ja vielä sen jälkeenkin kun ne ryökäleet ovat saaneet parlamentaarisen enemmistön, jos se on sitten enää mahdollista. Natsit tavallisesti kieltävät opposition ja ryhtyvät vainoamaan sen edustajia.

Demokratia ei merkitse sitä että pitää tunnustaa demokraattisesti valittu natsihallinto.

Demokratia merkitsee sitä että natseja voi vastustaa myös oppositiosta käsin.

Tosin siinä vaiheessa kun natsit on vallassa, demokratiasta on vain muisto jäljellä, samoin sananvapaudesta.

Siitä on osoituksena sekin miten Donald Trump joka päivä hyökkää vapaan lehdistön kimppuun yrittäen estää sen vapaan toiminnan.

Trump on ilmiselvä natsi, vaikka itse muuta väittäisi.

Se että Trump tuli kyseenalaisin keinoin, Putinin avustamana, valituksi presidentiksi, ei pitäisi merkitä sitä että häntä ei enää saisi nyt krisikoida.
Trump on täysiverinen natsi.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Tuo on kunnianloukkaus jos haukut natsiksi jotain.

Mihin on unohtunut UKK:n sanoma:
Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muu edellä.

Perussuomalaiset ei ole natseja. Perussuomalaiset ajavat suomalaisten etua kuten jo UKK aikoinaan.

Demokratiassa valtaan nousee ketkä saavat eniten ääniä
Oppositiossa olevat puolueet tietenkin kertovat omia mielipiteitä.
Sananvapautta on tämän hallituksen aikana kavennettu. Hmm Mitäköhän se meinaa?

Lehdistö ei nyt niin vapaata ole vaan sillä on omistajat ja nykyään lehdistö ajaa omistajien etuja. Vapaata lehdistöä ei ole kuin harhakuvitelmissa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Meinaatko että Trump haastaa oikeuteen, kun häntä kutsutaan rasistiksi tai natsiksi :)

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #30

Hänellä olisi siihen oikeus.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #30

#30. Trump on toiminut ihan oikein rajoittaessaan kanien tapaan lisääntyvien latinoiden rikollista tunkeutumista USAhan. USA ei ole enää maa, johon vaan kävellään.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #35

"kanien tapaan lisääntyvien"

Miten määrittelet "kanien tapaan lisääntymisen"?

Liittyykö se latnalaisuuteen, vai lisääntymiseen.

Onko monilapsinen jenkkiperhe kanien lailla lisäänryvä?

Onko yksilapsinen latinoperhe kanien lailla lisääntyvä?

Pitäisikö kanien lailla lisäntyvät jenkit karkoittaa USA:sta ja voiko sellaiset latinot hyväksyä siirtolaisina jotka eivät täytä kanien lailla lisääntyvän määritelmää?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Tuo on kunnianloukkaus jos haukut natsiksi jotain."

Riippuu.

Jos julkisuudessa on kansanedustajana natsi tai vaikka perussuomalainen natsi niin tämän sanominen ei ole enää kunnianloukkaus.

"Perussuomalaiset ei ole natseja."

Totta. Se on argumentaatiovirhe. Dicto simpliciter.

Mutta, kyllä perussuomalaisissa on väkeä jotka myös kuuluvat natsiyhdistykseen nimeltään Suomen sisu ry. Ei tietenkään kaikki, joitakin.

Perussuomalaisen julkisuudessa olevan kansanedustaja natsin sanominen natsiksi, ei ole kunnianloukkaus. Voit tarkistaa tämän vaikka Finlexistä.

Tommi O. Pälve

Trumpiahaukutaan jenkkimediassa joka päivä vaikka millä nimillä, eikä Trumpin määräyksestä olla yhtään mediayritystä suljettu.

Se, että Trump on teille kaamea natsi, kuulostaa omaan korvaani siltä, että sana natsi on kärsinyt järkyttävän inflaation.

Sinä saat toki vastustaa "natseja" vaikka koko lopppuelämäsi. Mutta haittaako sinua se, että "natsien" häviö todennäköisesti johtaa totalitaristiseen yhteiskuntaan, jossa vähemmistöjä sorretaan? Juhlitko silloin voittoasi?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"haittaako sinua se, että "natsien" häviö todennäköisesti johtaa totalitaristiseen yhteiskuntaan, jossa vähemmistöjä sorretaan? Juhlitko silloin voittoasi?"

Ei natsit mihinkään häviä.

Toisen maailmansodan jälkeen tosin yritettiin kovasti hävittää natseja, mutta ainakaan se yritys ei silloin johtanut totalitaristiseen yhteiskuntaan. Natsit eivät myöskään hävinneet, muttuivat vain hiljaisiksi natseiksi ja katosivat kaappeihin ja maan alle-

Nyt natsit ovat tulleet kaapeistaan ulos ja ovat täällä keskuudessamme, vaikka jostain syystä he kieltävät olvansa natseja, ehkä he pelkäävät että heidät yritetään tuhota jos he myöntävät olevansa natseja.

Kenenkään tarkoitus ei kuitenkaan liene tuhota natseja, vaan käännyttää heidät ja tehdä heistä tavallisia kansalaisia, kokoomuslaisia, keskustalaisia, demareita, tai nukkuvienpuoluelaisia.

Mutta eivät ne natsit mihinkään häviä vaikka niitä yritetäänkin käännyttää. Tavallisiksi ihmisiksi käännytettyjen natsien tilalle tulee aina uusia natseja.

Natsit harrastavat itsekin kovin ahkerasti käännytystyötä ja manipuloivat ihmisiä kääntymään natsimielisiksi. Jos natsit tässä käännytystyössään onnistuvat kovin hyvin, niin silloin yhteiskunta muuttuu totalitaristiseksi.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #42

"Nyt natsit ovat tulleet kaapeistaan ulos ja ovat täällä keskuudessamme, vaikka jostain syystä he kieltävät olvansa natseja, ehkä he pelkäävät että heidät yritetään tuhota jos he myöntävät olevansa natseja."
***

Tai sitten vain kieltävät, koska eivät ole natseja.
Yksi pulmasi vain on että lavennat natseiksi lähes kaikki, jotka eivät jaa kantojasi. Ihan aitojakin natseja kun olisi esim. Pohjoismainen Vastarintaliike, joka kiellettiin, taitaa olla sellainen ja esim. jenkeissä ja Euroopassa marssitaan eri natsisymbolien kanssa ajoittain. Ymmärrän kyllä että haluat boxata ison joukon muitakin inhoamiasi ihmisjoukkoja natseiksi, mutta koko sana menettää merkityksensä tuollaisessa tulkinnassa.

Ei tuo täysin tuntematon ilmiö ole tuollainen sanojen uudelleenmäärittely. Olen netin puolella nähnyt joidenkin väittävän koko Suomen eduskunnan olevan esim. kommareita - en jostain kumman syystä ollut siitäkään samaa mieltä. Yksinkertaistat aivan liikaa, kun kaikki "vihulaisesi" lokeroit natseiksi. No ainakin maailmankuva pysyy sopivan helppona. Oletatko ihan tosissasi esim. valtaosan perussuomalaisista olevan natseja eli esim. blogin Tommin ja monen muun? Kun noista vihjailuistasi ei oikein aina saa selvää, niin pitänee suoraan kysyä. Mikä lieneekään se oma natsin määritelmäsi, koska perinteinen se ei ainakaan ole.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #43

"Yksinkertaistat aivan liikaa, kun kaikki "vihulaisesi" lokeroit natseiksi."

Yksinkertaistaminen on joskus hyvä keino oman mielipiteensä esiin tuomiseksi kun maailma on vähän liian monimutkainen paikka jotta sen voisi ihan sellaisenaan kokonaan hahmottaa.

Esimerkiksi, jos joku väittää että koko Suomen eduskunta on kommareita, hän ilmaisee sillä tavalla että kaikki puolueet ovat hänen mielestään vasemmistolaisia ja hän itse ajattelee vielä oikeistolaisemmin kuin persut tai kokoomus.

Tuollainen yleistys voi ilmaista asian lyhyesti ja nasevasti. Oikein käytettynä se edesauttaa ymmärtämistä, joka on jokatapauksessa aina hankalaa.

------------------------

Sellaisesta yleistämisestä en toki ollenkaan pidä miten esimerkiksi Halla-aho kuvaa pakolaisia. Siinä on aivan liikaa sitä natsi- vaikutusta.

Toki minä ymmärrän sen että natseja on monenlaisia, vaikka laajennankin sen käsitteen yleisnimityksenä merkitsemään monia nykypäivänkin ilmiöitä.

------------------------------

"Oletatko ihan tosissasi esim. valtaosan perussuomalaisista olevan natseja eli esim. blogin Tommin ja monen muun? Kun noista vihjailuistasi ei oikein aina saa selvää, niin pitänee suoraan kysyä. Mikä lieneekään se oma natsin määritelmäsi, koska perinteinen se ei ainakaan ole."

Persuissa, kuten kaikissa puolueissa, on mukana paljon sellaista väkeä jotka eivät oikein edes tajua missä ovat mukana.

Toki on niin etteivät siitä ole ihan tarkkaan perillä edes puolueen ideoijat missä ovat mukana. Esimerkiksi suurin osa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä huomasivat Jyväskylän puoluekokouksessa että he ovat mukana jossain sellaisessa mikä ei vastaa heidän ajatusmaailmaansa. Puolueen johto oli vaihtunut sellaiseksi etteivät he enää tunteneet puoluetta omakseen. On heille kunniaksi että ymmärsivät ottaa hatkat.

Kyllä persuissa on vieläkin mukana paljon ihan sellaista normaalia hyvää perussusuomalaista ainesta, mitä nyt trollit on panneet vähän heidän päätään sekaisin. Eivät he varmasti ymmärrä missä oikein ovat mukana.

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Nämä ritalat tulevat vielä kaikessa yksinkertaisuudessaan yllättymään siitä poliittisesta myllerryksestä, mitä koko Eurooppa tulee kokemaan, ritaloiden suureksi harmiksi, tulevina vuosina.

On hauska nähdä, miten nämä ritalat selittelevät sen, että perussuomalaisten linjaus haittamaahanmuuton suhteen onkin yhtäkkiä yleisesti hyväksytty ja vallitseva näkemys Euroopassa.

Tommi O. Pälve

Eiköhän se selity jollain magialla, että länsimaalaiset ovat yhtäkkiä muuttuneet tyhmiksi ja pahoiksi ja siksi äänestävät pahoja politiikkoja.

Mitään tekemistä äänestyskäyttäytymisellä ei ole sen kanssa, että kansalaiset esim. joutuvat ajessaan katsomaan kuinka muslimit kiskoo juutalaisia ja homoja turpaan.
Ei arjen kokemukset vaikuta yhtään siihen, millaista politiikkaa ihmiset kannattavat.

Ihmisten äänestyskäyttäytyminen perustuu vain siihen kuinka hyvä tai paha ihminen on. Jos ihminen kannattaa avoimia rajoja, hän on hyvä. Jos ihminen kannattaa mitään muuta kuin sokeaa (= tulijoiden taustoja ei tiedetä) maahanmuuttopolitiikkkaa, hän on paha Luciferin palvoja, joka varmaan viikonloppuisin syöä vauvoja.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Eiköhän se selity jollain magialla, että länsimaalaiset ovat yhtäkkiä muuttuneet tyhmiksi ja pahoiksi ja siksi äänestävät pahoja politiikkoja."

Minä ajattelen ihan tieteellisiin tosiasioihin perustuen, että ihmiset eivät ole mitään jumalan kuvia vaan apinan kuvia ja ollaan ihan tyhmiä valmiiksi.

Ns. "sivistyneissä länsimaissa" tätä sivistystä on kestänyt muutama kymmenen vuotta koulutetumman väen parissa ja sen rakentaminen kestänyt noin tuhat vuotta. Siihen on tarvittu käsitettä perustuslaista, vallan kolmijaon opista, tieteellistä vallankumousta, uskontojen ajamista vähitellen valtiovallan alle, lasten rääkkäämisen ja sotimisen lopettamista, koulutusta ja tasa-arvo käsitystä.

Työ on edelleen kesken, isoimmat jarrut löytyy konservatiivisista aineksista.

Tommi O. Pälve

Oli niin monta typerää komenttia tullut, että meni lukiessa kaikki mehut.

Kimmo Hämäläinen

Johtuiskohan juutalaias vastustus lisääntyneestä muslimiväestöstä?

Mika Jussi

Jos oma maa olisi niin kuin oma koti niin kodin seinät olisi rajat niin kuin maalla on rajat. Kuinka moni olisi valmis liittoutumaan naapurikotien kanssa niin, että kun Tuntematon liftari pääsee yhteen asuma-alueen kotiin vieraaksi niin kaikki perheet suostuisivat päästämään liftari sisään ilman ovella tapahtuvaa henkilö tarkastusta... kenet tahansa kotiovesta sisään mihin vuorokauden aikaan tahansa. Itse katson aina kun Aukaisen oven, että kuka sieltä on sisälle tulossa.

Passintarkastukset, kuinka ennen pystyttiinkään matkustamaan kun oli Passintarkastukset?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset