Huutavan Ääni Dystopiassa Kaikki kulttuurit on tuhottava

Vihreiden vaalimenestys estettävä sosiaalisen median sääntelyllä

Ihmiset eivät kykene itsenäiseen ajatteluun, vaan he ottavat kaiken lukemansa totuutena samaan tapaan kuin koira rakastaa isäntäänsä. 
Tästä syystä on tärkeää, ettei julkisuudessa näy paljoa vääriä poliittisia mielipiteitä. 
Esimerkiksi Vihreiden äänestäminen on johtanut aina yhteiskunnassa huonoihin asioihin. Tämä ei ole subjektiivinen mielipide, vaan kylmä tosiasia, koska minä ajattelen tällä tavalla. En ole egoistinen narsisti, ole hiljaa.
Vihreitä äänestämällä esimerkiksi Tuija Braxista tuli oikeusministeri ja tämä ministerinä toimiessaan laillisti näpistelyn. Isoimpien ruokaketjujen johdot ovat myöntäneet, että näpistelyt ovat korottaneet elintarvikkeiden hintoja tuntuvasti siitä lähtien, kun näpistely on ollut käytännössä laillista.
Vihreiden äänestäminen on siis johtanut siihen, että kaikki Suomessa asuvat ja olevat ihmiset ovat joutuneet maksamaan ruuasta korkeampaa hintaa. 
On vaikea nähdä millä mittarilla tämä olisi hyvä asia.
Siksi olisi tärkeää, että aina kun joku kirjoittaa Vihreistä positiivisesti internettiin, tämä kirjoitus sensuroidaan. Oli kyseessä facebook, twitteri tai joku muu sosiaalisen median kanava, blogialusta tai nettisivu. 
Sensuuri estäisi sen, ettei ihmiset aivopeseydy pahalle puolelle ja äänestä Vihreitä. 
Jos joku kirjoittaisi toistuvasti positiivisia juttuja Vihreistä, tulisi hänelle antaa sakot, ja tarvittaessa myös vankeutta. En myöskään sulkisi ulos fyysisiä rangaistuksia, kuten ruoskaniskuja.

Kaikki tämä olisi toteuttava demokratian turvaamiseksi.

Aiheeseen liittyvä kuva

Sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa, poliittisen keskustelun tuhoaminen totalitarismilla turvaa demokratian. Musta on valkoista ja valkoinen on mustaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Pekka Pylkkönen

Aina jos bussissa kuulen jonkun puhuvan myönteiseen sävyyn vihreistä, laitan jalan oven väliin jotten bussi pysty jatkamaan matkaa ennenkuin terroristi on poistettu välineestä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ihan näin hulluja eivät sentään suomalaiset ole, meillä on vielä piiiitkä matka amerikkalaiseen tyhmyyteen.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005780232.html

Käyttäjän HenrikVlimki kuva
Henrik Välimäki

Hämmentävää, mutta ehkä kuitenkin mahdolista?

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

On jo ohje videoita,kuinka estät palauttamisen. Tästäkö se Aino ideansa sai?

https://youtu.be/Azo8D8h_FqU

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Tämän kirjoituksen innoittajana lienee ollut se Hiilamon mielipiteenilmaus, jonka mukaan sote on pantava täysremonttiin ja väärät mielipiteet on karsittava soten sääntelyllä, koska hänen poliittiset vastustajansa ovat voineet saada lisää kannatusta ilmaisuvapauden ansiosta. Ei voida ainakaan sanoa, etteikö tiedettäisi mitä on tarjolla, jos Hiilamon aatetoverit pääsevät asioista päättämään.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Vihreiden leipomat kakut ovat päältä somia, mutta sisältä pelkkää silkkoa.

Ei jatkoon.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

https://www.verkkouutiset.fi/heikki-hiilamo-populi...
Heikki Hiilamo:
"Hän vaatii some-kulttuurille täysremonttia.

”Vihdoin eri puolilla maailmaa – viimeksi Isossa-Britanniassa – on herätty siihen, että sosiaalista mediaa on säänneltävä. Sääntely lienee välttämätön, muttei riittävä ratkaisu demokratian pelastamiseksi.”"

***************************************************

Miten me tai lapsemme pärjäisimmekään jatkossa ilman tuonkaltaista vihreää fasismia ja ajatuspoliisia?

Tuota "sääntelyä" vastaan tapellaan vahvasti eri länsimaissa - ja hyvistä syistä. Kuinka lähelle Pohjois-Korean, Kiinan ja samankaltaisten maiden "sääntelyjä" haluammekaan päästä... En halua päästä lähellekään heidän ajatuskontrolliaan. Tuollaista ajavat eivät säädä sananvapautta alemmas ihmisten omaksi hyväksi, vaan omien puolueidensa kannatuksen takia. He saavat paljon hyväuskoisia mukaan toki. Useat maat haluavat jatkossa rajoittaa sananvapauttamme yhä enemmän. On paras pysyä valppaina ja toimittava vastavoimana.

Normaalit jo olemassa olevat lait kunnianloukkauksia ja uhkailuja vastaan riittävät lähes kaikissa tapauksissa myös somen "uhkia" vastaan - ellei uhkiksi katsota sitä että ihmisten tiedonsaanti ja vuorovaikutus monipuolistuu ja monet vanhemmat puolueet eivät aina tunnu pysyvän menossa mukana.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

"Sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa, poliittisen keskustelun tuhoaminen totalitarismilla turvaa demokratian."

Ja minä kun luulin että tuossa oli Vasemmistoliiton vaalislogan. No jaa, Vihreät ja Vasemmistolaiset ovat niin lähellä toisiaan, että kai se sama sopii yhtä hyvin molemmille.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Vihreät tulevat vihdoin ulos kaapista. Lait koskevat vain väärää mieltä olevia, oikeusvaltioperiaate on muita varten, todellista sananvapautta on vain oikeiden mielipiteiden sanominen, jne. Eipä tämä sinänsä yllätä. Vihreiden juuret ovat DDR:ssä ja puolueen veteraanit ovat vanhoja stalinisteja.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Ironia on vaikea laji.

Niin vaikea, ettei se usein edes näy.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Ironia on vaikea laji."

Pelkkää ironiaako puhe sananvapauden rajoittamisesta on?

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Se on kyllä ihan keskusta-kokoomus joka sensuuria kannattaa.eu on vaatinut sensuurin jokaiseen alusmaahansa ja siksi mm.facebook ja google ynm.estävät tiedon saantia ja jopa omien viestien levittämistä ja kytätään ihmisten nettiä jne.Alkuunpanijoita ihan sdp-keskusta-ja kumpp.kokoomus.Ettei vaan hallituksessa istunut perussuomalaisetkin tovin aikaa...

YLE joka ottaa käskynsä kokoomukselta ja muu ns.valtamedia jonka "tutkimukset"eli gallupit,eli aivopesukampanjat tilataan juuri näiden omistamista firmoista YLE tilaa tutkimuksiaan kokoomuksen eero lehden firmalta eli taloustutkimukselta ja samaiset tyypiti istuvat ylen hallituksessa.

Nämä verorahoilla korkeaan hintaan maksettavat tilaustyöt ovat pahempaa sensuuria kuin mikään jota ei muka huomaa.Siellä ovat katar ynm.eli nämä hallituksen omat pikku aivopesukampanjoiden laatijat joilta tilataan aina vaalien alla sopivia "tutkimuksia"eli keskusta-kokoomushallituksen mainostamista veorahoilla.Ei hallitus turhan takia veronmaksajilta alkanut perimään yle pakkoveroa.Siitäkin menee 40 miljoonaa suoraan veroparatiiseihin ja koska sipilä ja kokoomuskaverinsa(joka on saanutkin vuosia ihka oman ohjelmansa kuten ne muutkin kamut sisäpiireistä) päättivät jakaa sitä rahaa myös YKSITYISTEN kanavien taskuihin on aivopesu laajennettu koskemaan jokaista valtamedian ulostuskanavaa. Se oli keskusta ja kokoomus jotka toimittajia potkivat pellolle kun mielipiteet eivät sopineet heidän suunnitelmiinsa.

Samaan kuin tehtiin presidentti verorahoilla YLE ja muut kanavat jotka mielipidekyselyjään suolsivat vaalien alla joiden mukan media oli jo presidentin valinnut.YLE ja YKSITYISET kanavat kustannetaan veronmaksajien rahoista ja ihan sipilän ja kokoomuksen ansiosta.Se että vihreät ja muut ovat saaneet julkisen sanan neuvostossa tilaa ei tarkoita että he päättävät sensuurista tai sananvapaudesta ,sen työn tekevät keskusta-kokoomus jotka omistavat tai oikeammin heidän valtansa on hallituksissa tiedotusvälineissä.

Keskustan pikku "toimittajat"ent.ministerin leikkkikaverit ja kokoomuksen lehdistöstä ministerin pallille nostetut kaverit voi,voi,muuta avuja ei olekkaan tarvittu.Keskustan kansanedustajat joiden "toimittajan"duuni tv:n hömppäohjelmista ja radiosta avaa ovet arkadianmäelle kuten kokoomuksenkin sisäpiiriläisten ovet.Siellä sitä istutaan ministerin palleilla ja kansanedustajina koska "toimittaja"Suomessa naidaan poliitikoiden ja lehdistön edustajien kesken oikein urakalla ,koskee ihan sitä eliitin ylintä kastia..

Vihreiden ja muiden pienten puolueiden osa on ollut hyväksikäytettävien kun keskusta-kokoomus antoi heille "vihapuhe-rasismipolitiikan "ja itse saivat ILMAISEKSI sitä kautta sensuurin jonka varjolla eu vaientaa soraäänet omassa demokratiassaan.EU on se sensuurin ja sananvapauden rajoittaja eivät suomen vihreät tai muut pienet puolueet.Ei se ole vihreiden tai amuidenkaan pikku puolueiden käsissä ollut vaientaa keskusteluja ja kommentointeja suomessa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset