Pedofiileille kaikki mahdollinen tuki, sillä pedofilia on sairaus.

Pedofilia on seksuaalinen suuntaus, jossa aikuinen kiihottuu ainoastaan lapsista. Lapset eivät kuitenkaan pidä seksistä, joten suuntautumisen toteuttamisen edelletys on valmius raiskaamiseen, mikä johtaa siihen, että pedofiileilla on raiskausfantasioita. Osa jättää raiskaamatta ja vetää vain käteen, osa taas ryhtyy haaveista tekoihin ja kohtelee pikkulapsia kaltoin.

Mitä pienempi kynnys pedofiileilla on hakea terapiasta apua ongelmiinsa, sen parempi. Pedofiliaa tulisi tarkastella ensisijaisesti sairautena. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että erilaiset lapsiseksinuket ja 3D-animaationa tuotetut lapsipornoelokuvat vähentävät lastenraiskauksia. On paljon terveempää, että pedofiileille on saatavilla sellaisia keinoja tyydyttää tarpeensa, jossa lapsia ei käytetä hyväksi. (Esim pakoteta riisuuntumaan kameran edessä.)

Lgbt-piireissä kuitenkin on nykyään alettu julistamaan, ettei pedofilia ole sairaus, eikä pedofiliassa ole mitään väärää. Tämä on haitallista monella tavalla. Ensinäkin pedofiileille ei tule viestittää tuollaista, vaan pedofiileja pitäisi houkutella hakemaan hoitoa. Toiseksi pedofilian laillistaminen oli vielä jokin aika sitten konservatiivien typerä olkinukke, joka perustui kaltevaan pintaan. On lgbt-väeltä todella typerää antaa konservatiiveille suora syöttö lapaan ja paljastaa, että konservatiivit olivat oikeassa. Tämä tekee homojen oikeuksien puolustamisesta hankalaa, kun vastapuoli voi aina vedota siihen, että ei huvita ajaa lgbt-väen asioita, kun se johtaa pitkällä aikavälillä pedofilian laillistamiseen. Kolmanneksi tämä aiheuttaa homovastaisuutta, että sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen nimissä ajetaan pedofiliaa lailliseksi. Luo typerän mielikuvan, että homot yms. ovat jotenkin pedofiliamyönteisiä. Jo pelkästään se, että näiden vähemmistöjen nimissä ajetaan peruskouluihin joitain sukupuolineutraaleja vessoja, on aiheuttanut närää. Jos harjoittaa politiikkaa jonkun vähemmistön nimissä, tämä vähemmistö saa siitä syyt niskaansa. Valtaosa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen edustajista ei kannata mitään sukupuolineutraaleja vessoja, joten on aivan sairasta valjastaa heidät tuon mannekiiniksi. Vielä sairaampaa on tämä nykymeininki, jossa viestitetään, että pedofilia pitää laillistaa, koska homot ja transut sitä vaatii. Ei tuolla aiheuteta kuin vain vihaa syyttömiä kohtaan.

Lgbt-väki. Olkaa joskus edes yksi vuosi turpa kiinni. Te ette tee mitään hyvää.

(Lgbt-väellä tarkoitetaan aktivisteja. Kuten vaikka Setan aktiiveja.)

KreiviOlaf
Perussuomalaiset Vantaa

31-vuotias freelancer tuottaja, fokuksena teatteritaide ja alternativeklubit.
Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu