Oikeistolta vinkit rotujen sekoittamiseen ja valkoisen miehen tuhoamiseen

Näitä ihmisiä, joille on itsetarkoitus saada rodut sekoitettua erinäisistä syistä kuten sen perusteella, että näin ihmiskunnan vastustustkyky erilaisille bakteereille ja viruksille kasvaa, on aika vähän. Siitä huolimatta heitä on sen verran usea, että heidätkin kannattaa julkisessa keskustelussa ottaa huomioon.

Tällaiset ihmiset perinteisesti ajattelevat todella vasemmistolaisesti, että maahanmuutto on saatava maksimoitua ihan millä keinolla hyvänsä ja ihan millaisella maahanmuutolla hyvänsä. Hurraa huudot ovat yhtä kovat tuli tänne aasiasta matemaatikkoja tai lähi-idästä lasten raiskaajia. Molempi parempi.

Mutta jos tarkoitus on saada päämäärä aikaan ja sekoittaa länsimaissa kaikki rodut, niin kannattaako heidän ajatella noin  vasemmistolaisesti? 
Mielestäni ei kannata. Perustelen seuraavaksi väitteeni:

Kun maahanmuuttoa ei yhtään säännöstele tai tulijoita ei lainkaan valikoida, kuten Suomessa tehdään, tulee auttamatta vastaan tilanne, että maahan alkaa muuttamaan pahoja ihmisiä ainoana tarkoituksenaan käyttää valtion hyväntahtoisuutta hyväkseen.

Oulussa esimerkiksi turvapaikanhakijat ovat pyöritelleet lastenraiskausrinkejä. 

Oulun poliisi juuri tiedotti, että _kaikenlaisiin_ maahanmuuttajataustaistaisiin ihmisiin on alettu suhtautumaan pelokkaasti ja vihamielisesti. Oulun poliisi toivoo oululaisilta rauhallisuutta ja luottoa siihen, että oikeat syylliset kyllä joutuvat tuomiollle.

Saksassa on käynyt oikeasti pahoja asioita viimeisen parin vuoden aikana. Näistä osa on ymmärtääkseni fake news, mutta elän nyt oletuksella, että siellä on jotain käynyt, eikä näitä uutisia synny aivan tyhjästä. On siis poltettu pitserioita, hakattu "väärän värisiä" vastaantulijoita ja poltettu vastaanottokeskuksia.
Nämä isoimmat tempaukset ovat yleensä tapahtuneet jonkun tunteita herättävän tragedian kuten terroristi-iskun tai uusivuosiraiskausten jälkeen.

Varmaan sielläkin poliisi on tiedottanut, että älkää olko peloissanne ja vihamielisiä, vaan rauhoittukaa. Mutta kuinka kauan tuollainen rauhoittelu voi toimia?

Varsinkin jos poliisi joutuu rehellisyyden nimissä myös tiedottamaan, että pelättävää oikeasti myös on, kuten Oulussa on jouduttu tekemään. "Välttäkää ulkomaalaisen näköisiä miehiä." 

Koeta miettiä tilannetta sellaisen maahanmuuttajan kannalta, joka ei ole raiskannut ketään tai ylipäänsä tehnyt mitään pahaa. Kuinka kivaa hänestä on, että hänen näköistensä kaverien annetaan sikailla aivan vapaasti ja osa raiskaajista ja murhaajista vielä palkitaan turvapaikalla ja oleskeluluvalla, koska Suomen lain mukaan rikollisuus ei saa vaikuttaa turvapaikkaprososessiin, jos rikokset ovat tapahtuneet Suomen rajojen sisällä.

Esimerkiksi siis Turun terroristi olisi voinut hyvinkin saada turvapaikan Suomesta, mutta onneksemme hän oli kotoisin turvallisesta maasta, kuten valtavan iso osa turvapaikanhakijoista oli. 

Jokatapauksessa tilanne on se, että iso osa murhaajista, raiskaajista ja muista ulkomailta tulleista väkivaltarikollisista saa jäädä Suomeen, elää sosiaaliturvalla ja jatkaa rötöstelyään täällä.
Tämä johtaa siihen, että polisi joutuu tulevaisuudessa entistä useammin tiedottamaan, että pelättävää on.

Onko tämmöinen tilanne hyväksi sille maahanmuuttajalle, joka ei tee rikoksia tai muuta pahaa, mutta näyttää lehtikuvien lastenraiskaajilta? – No ei tietenkään ole.

Lisäksi tätä kannattaa miettiä myös pidemmällä aikavälillä. 

Joka vuosi poliisi tiedottaa huonoista asioista, maahanmuuttajat siirtyvät asumaan lähiöihin, vuorovaikutus maahanmuuttajien ja suomalaisten kanssa vähenee pelon vuoksi ja maahanmuuttajien suomenkielentaito rappautuu. Sitten tulee uusia tulijoita, jotka toki tutustuu luonnollisesti niihin maan asukkaisiin, jotka ovat samoilta seuduilta lähtöisin. Mitä veikkaatte, kehoittaako nämä jo maassa olevat uusia tulijoita tutustumaan kantaväestöön? Tämä on silleen retorinen kysymys, että ainakin Tanskassa on jo iso ongelma, että uudet tulijat heti ampaistaan mukaan lähiöelämään ja pakoitetaan katkaisemaan välit kaiken länsimaalaisuuteen viittaavan kanssa. 

Kuten on sanottu: Ääri-islamilaiset ja muut vastaavat porukat toivovat vastakkainasettelua ja se pelaa suoraan heidän pussiinsa, että kaikkia muslimien näköisiä aletaan pelkäämään ja vihaamaan. 
Tästä syystä esimerkiksi Saksassa tehtiin ne massiiviset uusivuosiraiskaukset ja ahdistelut. Se oli show. Näytös. jolla pyrittiin herättämään saksalaisissa vihaa muslimeja kohtaan. Ja kuten aiemmin kirjoitin: Se toimi. Kaljupäät olivat hakanneet muslimeja kadulla turpaan ja tehneet muuta typerää.

Vasemmiston mielestä myöskään lastenraiskaajia ja näitä, jotka ahdistelevalla pyrkivät horjuttamaan yhteiskuntaa, ei tulisi karkoittaa. Vasemmiston mielestä myöskään ei saisi yhtään valikoida, keitä tänne päästetään meidän siviilien joukkoon.

Vasemmiston agendalla on rasismin vastustaminen, tasa-arvo ja sellainen ihana yhtenäinen yhteiskunta.

Mutta nyt ne silmät auki. Jos luulette, että tämmöisellä maahanmuuttopolitiikalla saa muuta aikaiseksi, kuin etnisiä ghettoja, rikollisuutta, pelkoa, vihaa ja ihan hemmetin vakavasti otettavaa aitoa rasismia (ei siis sitä piilorasismia, jota on muka nykyään kaikkialla), vaan oikeaa rasismia, jossa skinijengit monottaa maahanmuuttajilta luita poikki, niin väärin luultu.  

Pahan olon kasvaminen, omiin etnisten ryhmien poteroihin käpertyminen, rasismi ja viha ovat aivan luonnollinen seuraus tuollaisesta politiikasta, ettei yhtään mietitä seurauksia, vaan pusketaan jotain hyvyyttä vaaleanpunaiset lasit päässä.

Olen kirjoittanut tästä ilmiöstä aiemminkin. Esimerkiksi Helsingin yliopisto antoi Merkelille kunniantohtorin palkinnon Euroopan yhtenäisyyden lisäämisen johdosta. Sinällään jännä palkinto, kun joka puolella Eurooppaa EU:n vastaiset ja kansallismieliset puolueet ja ryhmittymät ovat selvässä noussussa, mistä kaikesta on kiittäminen juurikin Merkeliä ja hänen EU:ta hajoittavaa politiikkaansa.

Ymmärrän, että vasemmistolaisessa yliopistossa ajatus on ollut, että koska Merkel on hyvällä asialla, tulee siitä antaa palkinto, oli lopputulos mikä hyvänsä. Mutta missään vasemmistopiirien ulkopuolella ei toimita noin. Lääkäri ei saa palkintoa syövän parantamisesta, jos on potilaansa syövän saanut vain leviämään ja onnistunut luomaan potilaalle myös ruton, aidsin ja syysflunssan. Tuolloin palkintopokaalin sijaan annetaan uusi arvio siitä, onko kaveri ylipäänsä pätevä töihin, tai tulisiko hänen saada kulkea vapaalla jalalla.

Mutta takaisin asiaan: Nyt ne oikeistolaiset vinkit.

Tarkka seula ketä tänne otetaan. Pelkästään ihmisiä, joilla on kyky integroitua länsimaalaiseen yhteiskuntaan. Tätä arvioidaan ennen maahan päästämistä ja myös täällä olemisen aikana. Kansalaisuus myönnetään vasta kun suomenkieli on jokseenkin hallussa ja henkilö on ollut vähintään vuoden työelämässä. 
Jokainen vakavaan rikokseen syyllistynyt maahanmuuttaja karkoitetaan. Kaikista sellaisista kansainvälisistä sopimuksista irtaudutaan, jotka estävät Suomen harjoittavan sellaista maaahanmuuttopolitiikkaa, joka on Suomen kansalaisille turvallista.

Pitkällä aika välillä tämä johtaisi siihen, että kansalaiset olisi tottuneet, että raiskaajat olisi karkoitettu, eikä raiskaaminen olisi niin yleistä enää.  Järjestelmää pidettäisiin oikeudenmukaisena, eikä olisi millään odineilla ja muilla kiusautta ottaa ohjia omiin käsiin. Tämä vähentäisi kantasuomalaisten radikalisoitumista ja poistaisi kysynnän myös PVL:n kaltaisilta järjestöiltä. Tästä syystä julkinen rasismi vähenisi, ja maahanmuuttajataustaisillakin olisi turvallista kulkea meidän kaduilla. 
Kun maahanmuuuttopolitiikalla olisi valikoitu tänne vain hyviä tyyppejä, voisi ihmiset luontevammin tutustua toisiinsa ja saisimme helposti kerättyä myös erilaisten kulttuurien hyvät puolet osaksi arkea. 

Kaikki olisi hyvin.

Hillary Clinton itseasiassa ehdotti aivan vasta täsmälleen samaa. Ja aika pitkälti täsmälleen samoin perustein.

Onko järkeä olla rasismin vastustaja ja sitten ajaa sellaista politiikkaa, joka pelaa vain rasistien pussiin? Mielestäni ei ole. Siitä syystä vasemmistolaisten kannattaisi ottaa maahanmuuttopoliittisia vinkkejä oikeistolta.

Palaan vielä näihin rotufanaatikkoihin. Eli vasemmistolaisella poltiiikalla saa kaikki ihmisryhmät käpertymään omiin etnisiin porukoihinsa ja oikeistolaisella politiikalla saa ihmiset vuorovaikutukseen keskenään. Tästä syystä oikeistolainen politiikka on ainoa politiikka, jossa on mitään potentiaa laajoihin rotujen sekoittumisiin. Mutta siinäkin tapauksessa se olisi hyvin hidasta.
Vasemmistoa vähän vaikaa tuollainen "nyt, paljon ja nopeasti" -ajattelu, mikä myös selittää sen, miksi millainen vain maahanmuutto kelpaa, kunhan vaan tulijoita virtaa.

Tämmöisissä eugeniikkajutuisssa pitää kuitenkin osata olla kärsivällinen. Ehkä se valkoinen mies sadassa tuhannessa vuodessa kuolee, olettaen siis, että tämmöinen nykyisen kaltainen rotusotiin johtava maahanmuuttopolitiikka lopetetaan.

KreiviOlaf
Perussuomalaiset Vantaa

31-vuotias freelancer tuottaja, fokuksena teatteritaide ja alternativeklubit.
Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu